Twin Joker
4.0/5

Twin Joker


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Twin Joker

De Twin Joker van gokkast maker Stakelogic is een multiplayer fruitautomaat met twee sets van drie rollen zodat je met zes rollen kunt spelen. Je kunt onderaan instellen of je met twee sets of een enkele set van rollen met drie rijen wilt spelen.

Het verschil zit hem in de inzet maar het is natuurlijk spannender om op twee games tegelijk te gokken.

Dit spel heeft vijf winlijnen per game. Het aantal munten en de activatie van een of twee spellen kan ingesteld worden onder ’total bet’. Twin Joker heeft geen bijzondere bonus game maar je kunt wel twee supermeters vullen zodra je met twee games speelt.

Dit is echt een gokkast waarbij er weinig tot geen speluitleg nodig is. Toch is dit er een om te spelen, met name voor spelers die vroeger een gokje waagden bij de afhaal chinees en in de snackbar.

Hoe werkt de Twin Joker Fruitautomaat?

De Twin Joker bestaat dus uit twee games waardoor twee gokkasten spelen met een enkele draai mogelijk is. Het uitbetalingspercentage is met 97.79% ontzettend hoog en de variantie is medium.

twin joker slot

De symbolen bestaan uit kersen, citroenen, druiven, klokken, sterren en jokers, kortom symbolen die bij vrijwel elke traditionele fruitautomaat voorkomen. De jokers zijn het meeste waard want met drie jokers win je 6.000 munten en zodra je het supermeter spel behaalt kunnen twee jokers 10 tot 6.000 munten uitkeren.

De sterren, klokken en druiven behoren tot de medium symbolen en betalen 60 tot 100 punten uit terwijl drie kersen of citroenen 20 punten waard zijn.

De Supermeter

Zodra je een winnende combinatie draait worden punten automatisch aan de supermeter toegevoegd. Hier tellen de jokers als scatters en win je met twee jokers een mystery prijs.

Belangrijk te vermelden is dat er op willekeurige momenten een x2 multiplier geactiveerd wordt! Wil je liever het basisspel spelen dan kun je op collect klikken waardoor de munten van de supermeter verdwijnen.

Twin Joker Gokkast beoordeling

Dankzij de hoge RTP van 97.79% is het vrij eenvoudig om winnende combinaties te draaien. De supermeter modus maakt het extra leuk want de jokers tellen dan als scatters en je kunt een x2 multiplier krijgen. Kortom, een prachtige fruitkast voor de liefhebber van de ouderwetse fruitautomaten.

Het ontwerp van de fruitkast is precies zoals je gewend bent van vroeger in de snackbar waar je tijdens het wachten op jouw bestelling een gokje kon wagen. Andere classic slots dat je kunt uitproberen zijn Gold Slam en Random2Wins.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip