After Night Falls
3.0/5

After Night Falls


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » After Night Falls

After Night Falls is wederom een nieuw videoslot van casinosoftware leverancier Betsoft. Betsoft staat o.a bekend om de top slots Mr vegas en de Slotfather 2. De nieuwste slots maken volledig gebruik van speciale 3D beelden.

Het nieuwe after night falls spel is een videoslot boordevol met extra mogelijkheden om winsten te behalen.

Niet alleen zijn de beelden en het geluid fantastisch maar ook het spelverloop is schitterend gedaan bij dit spel. Ergens lijkt dit spel een beetje op een kruising tussen Who Spun It en A night in Paris.

Het aantal inzetmogelijkheden is ook niet beperkt want naast de muntwaarde kun je ook het aantal munten per lijn instellen en het aantal lijnen waarmee je wilt spelen. Heb je daar allemaal geen zin in?

Klik dan op Bet Max om met een maximale inzet te spelen. Hieronder bespreken we alle mogelijkheden dat After night falls te bieden heeft.

After Night Falls extra mogelijkheden

Er zijn een vijftal features die je als speler in de gaten moet houden zodra je After Night Falls speelt. Zo is er een free spins scatter en het mooie van deze scatter is dat twee scatters 300 credits winst opleveren.

Drie of meer free spins scatters leveren gratis speelrondes op. Een fantastisch spelelement is het bewegende wild symbool (moving wild symbool) dat wordt geactiveerd zodra je een vergrootglas over een van de symbolen ziet gaan.

Het bewegend wild symbool zorgt voor gratis spins totdat je dit symbool niet meer in beeld ziet staan. Het 5 rooms click me spel mag er ook wezen want tijdens deze bonusronde (dat wordt geactiveerd door drie of meer symbolen van de crimineel) krijg je vijf kamers waar je de crimineel op af kunt sturen om leeg te roven.

Je kunt kamers roeven totdat je het woordje collect ziet staan waarna je de buit kunt innen. Dan is er nog de double Up feature en de stacked collapsing wins. Met de double up kun je winsten trachten te verdubbelen en de stacked collapsing wins maken plaats voor extra winnende symbolen en gelden ook als vermenigvuldiger.

Spannende bonusronde

Tot slot is er nog de spannende Granny bonusronde. Het huis van een oud omaatje is leeggeroofd en nu is het aan jouw de taak om de detective te helpen met het zoeken naar bewijsstukken.

De winst die je tijdens deze speelbonus behaalt is mede afhankelijk van welke bewijsstukken jij weet te verzamelen. Er bestaat een grote kans dat je tijdens de Granny bonus rijkelijk wordt beloond.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip