A Night in Paris
3.0/5

A Night in Paris


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » A Night in Paris

A night in Paris is een splinternieuwe 3D videoslot van Betsoft waarbij je de grappige introductie video vooraf te zien krijgt. Het thema van dit 3D slot speelt zich af in een museum in Parijs waar de nachtwaker Gerome met zijn Engelse Bulldog Pierre de bewaking voor zijn verantwoording neemt.

Het is aan jouw om samen met Gerome de beveiliging van het museum op je te nemen. Zodra je een winnende combinatie draait word je vrolijk toegejuicht door Gerome en zijn Bulldog. Het theoretische uitkeringspercentage is met 95% onder het gemiddelde en de volatiliteit is laag.

Hoe werkt de A Night in Paris 3D Gokkast?

Deze topper van Betsoft heeft vijf rollen, drie rijen en 30 inzetlijnen dat je per lijn of allemaal tegelijk kunt activeren. De muntwaarde per winlijn kun je instellen vanaf 1 eurocent tot maximaal 1 euro. Tevens kun je ook nog het aantal munten dat je per lijn wilt inzetten instellen van 1 tot maximaal 5 credits per lijn.

Zodoende kun je spelen vanaf 10 eurocent tot maximaal 150 euro per spin. Vijf symbolen van de nachtwaker leveren 500 credits op maar houd er rekening mee dat je winsten worden vermenigvuldigt met het aantal credits waarmee je per lijn speelt.

De dief, een Bull Dog en het Franse koppel zijn goed voor een bedrag van 200 tot 300 credits. Croissants, een standbeeld, de Eiffeltoren en twee tortelduifjes leveren 50 tot 150 credits op zodra je vijf dezelfde weet te landen.

Slot Features

A Night in Paris is voorzien van een aantal extra features zoals een speciale bonusronde, een chase free spins game en een credit bonus bij een speciale combinatie van symbolen. Het symbool van de dief, het embleem en de nachtwaker leveren een instant credit win op dat wordt vermenigvuldigt met het totale bedrag dat je had ingezet. Oh ja, er is ook nog een jackpot bonusspel. De jackpot kan gewonnen worden als je met de maximale inzet minstens vijf nachtwaker symbolen weet te landen op de rollen 1, 2 en 3.

Met drie symbolen van een  portret van Napoleon kun je een pick en click spel spelen. Je zult nu de dief een handje moeten helpen door een schilderij aan te klikken waarna de gewonnen cashprijs wordt onthuld.

Gratis Spins Bonus

Drie symbolen van de dief leveren de chase free spins bonus op waarmee je dus gratis spins verdient. Drie symbolen van een schilderij dat een beetje op Napoleon lijkt leveren de speciale bonusronde op. Helaas is er geen voorbeeld bonusronde dat je kunt spelen maar dit spel is wel een fantastische toevoeging aan het spelassortiment van Betsoft casino’s. Probeer dit spel zelf maar eens.

Wat vinden wij van de A Night in Paris Slot?

Het design team van Betsoft heeft voortreffelijk werk afgeleverd waardoor dit geanimeerde spel er geweldig uitziet. Je kunt vooraf ook nog een kort filmpje bekijken voordat het spel start maar je kunt het optioneel overslaan. Ondanks dat dit tot een van de oudere Betsoft slots behoort is het vandaag de dag nog steeds de moeite waard om uit te proberen.

Andere Betsoft slots die wij je kunnen aanbevelen zijn Tycoons en After Night Falls. Maar voordat je de andere slots bekijkt kun je hier gratis genieten van A Night in Paris.

Pluspunten
  • Pick & Click bonusspel
  • Gratis spins bonus
  • Jackpot bonus als je met de maximale inzet speelt
Minpunten
  • De RTP valt met 95% een beetje tegen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip