Big Cash Game Arcade
3.0/5

Big Cash Game Arcade


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Big Cash Game Arcade

Stakelogic is de top producent van klassieke fruitautomaten waar je vroeger in de gokhal van kon genieten. De Big Cash Game Arcade is dan ook een online variant van de fysieke gokkast Big Money Game. De opzet van dit soort fruitkasten geeft je het gevoel dat je in het casino aan het spelen bent.

De Big Game Arcade heeft dan ook niet veel features, het is een kwestie van op de knop drukken en hopen dat je een beetje geluk hebt. Gelukkig weet Stakelogic hierop in te spelen door dit spel aan te sluiten op het progressieve jackpot netwerk. Bovendien is er nog een Big Cash Wheel waarmee je extra prijzen kunt pakken.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 95,01% en al lijkt dat laag, het is een stuk beter dan dat je van fysieke gokkasten gewend bent. De maximale winst is €5.000 maar daarvoor zul je de jackpot bij een maximale jackpot stand moeten winnen.

Werking van de Big Cash Game Arcade Gokkast

De Big Cash Game Arcade gokkast bestaat uit drie rollen, drie rijen met vijf actieve lijnen. Winstcombinaties ontstaan al als je twee tot drie dezelfde symbolen achtereenvolgend weet te landen. Je start dit spel altijd met het basisspel en gewonnen credits kun je verplaatsen naar de Club Meter om het top spel te spelen. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €5 per draai. Tijdens het spelen kun je ook rollen vasthouden waarmee je het gevoel krijgt dat je het spelverloop kunt beïnvloeden.

big cash game arcade gokkast

Tijdens het basisspel pak je met een winstcombinatie van twee dezelfde symbolen een bedrag vanaf 2x tot maximaal 16x de inzet. Winnende combinaties met drie symbolen leveren meer op, zo pak je met drie sinaasappels al 16x de inzet en dat kan oplopen tot 200x de inzet voor de blauwe ster dat op bestaande symbolen staat gedrukt. De blauwe ster zul je herkennen van gokkasten zoals de Random Runner.

Het Top Spel

Zodra je in de basis een winstcombinatie draait kun je de credits laten uitbetalen of verplaatsen naar de Club Meter. Ons advies is om met een beperkte winst de credits te verplaatsen naar het top spel. Heb je bijvoorbeeld 200 credits winst dan kun je het bedrag beter laten uitbetalen.

Met de credits op de Clubmeter kun je nu het top spel spelen. Hier speel je met een inzet van 5, 10 of 20 credits per draai. Een van de voordelen van de Big Cash Game Arcade fruitkast is dat je ook direct het top spel kunt spelen. Hiervoor klik je op de ‘Choose Game‘ knop waarmee je kunt bepalen of je met 5, 10 of 20 credits wilt spelen. De uitbetalingen zijn riant tijdens het bovenspel want bij een maximale inzet pak je met drie zevens of drie klokken ook 200 credits.

winnende combinatie

De Big Cash Wheel is een onderdeel van het top spel. Zodra je drie BAR symbolen in kris kras formatie draait ontvang je afhankelijk van de inzet 1 tot 3 spins op dit rad van fortuin. Het symbool dat je draait wordt vervolgens tijdens het reguliere spel als winnende combinatie toegekend.

De Mystery Jackpot

Tot slot is er nog de Mystery Jackpot dat je ook op vele andere speelautomaten van Stakelogic aantreft. Een goed voorbeeld is de Mighty Joker Arcade. Het winnen van de jackpot kan op elk willekeurig moment gebeuren. Het is dus niet nodig om een speciaal bonusspel te spelen of een bepaalde combinatie aan symbolen te draaien.

De maximale jackpot stand is €5.000, de huidige stand staat op de kast vermeld. Een leuke toevoeging is dat je ook kunt zien wanneer je meer kans maakt op de jackpot. Bij een hogere inzet heb je meer kans!

Wat is onze beoordeling van de Big Cash Game Arcade Gokkast?

Met de Big Cash Game Arcade heeft Stakelogic wederom van een fysieke gokkast een prima online variant geproduceerd. Tijdens het basisspel kun je gebruik maken van de Hold Feature terwijl je in het bovenspel van het Big Cash Wheel bonusspel kunt profiteren.

Als je een liefhebber bent van oude fruitautomaten dan is het spelen van dit spel een must. Wij hebben genoten van het demo spe. Doe jij dat ook?

Pluspunten
  • Een online variant van de Big Money Game fruitkast
  • Gebruik de hold feature in de basis
  • Big Cash Wheel tijdens het top spel
  • Hogere uitbetalingen voor winstcombinatie met het bovenspel
Minpunten
  • De RTP is niet slecht maar wij zien liever 96% als gemiddelde
© Copyright 2023 Gokkasten Stip