Runner 6 Runner
4.0/5

Runner 6 Runner


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Runner 6 Runner

De Runner 6 Runner fruitautomaat is een multiplayer variant van de Random Runner gokkast. Dit spel werd in november al door Stakelogic uitgebracht en is nu te spelen bij legale goksites zoals BetCity. Als je jezelf afvraagt wat een multiplayer gokkast is dat kun je dit bericht lezen.

Spelers die op zoek zijn naar alternatieven voor de Random Runner zullen de Runner 6 Runner kunnen waarderen. Je kunt tot zes games activeren waardoor je uiteindelijk met 30 lijnen speelt. Bovendien kun je de Super Stake optie instellen zodat er extra wild symbolen aan de rollen worden toegevoegd.

Het theoretische uitkeringspercentage is 95% en de variantie is laag waardoor je regelmatig kleine geldbedragen wint. De hoogste prijs dat je met een enkele draai kunt pakken is €5.000.

Werking van de Runner 6 Runner gokkast

Het complete speelveld van de Runner 6 Runner fruitkast bestaat uit 8 rollen, drie rijen en 30 lijnen. Je kunt zelfstandig instellen met hoeveel rollen en lijnen je wilt spelen. In de basis speel je met slechts 3 rollen en 5 lijnen en per game komt er een rol met vijf lijnen bij. Inzetten kan vanaf

runner 6 runner gokkast

Alle symbolen met bijbehorende uitbetalingen staan op de gokkast vermeld maar wij nemen ze voor het gemak nog even met je door. Inzetten kan vanaf €0,20 zonder de Super Stake feature en met een enkel spel van drie rollen tot maximaal €600 per draai. Als je de Super Stake activeert dan wordt de inzet verdubbeld waardoor je met maximaal €1200 per draai speelt. Let er wel op dat je dan wel met het maximaal aantal rollen moet spelen. Via de Super Stake worden er op de middelste zes rollen wilds bijgeplaatst. De wilds vervangen alle andere symbolen om extra winstcombinaties op te leveren.

De symbolen bestaan uit fruitstukken, klokken en zevens. Een winstcombinatie ontstaat zodra je drie dezelfde symbolen op een actieve lijn weet te landen. Sinaasappels, peren, pruimen en klokken zijn het minste waard. Drie hiervan zorgt voor een uitbetaling van ongeveer 1,4x de inzet. Aarbeien, meloenen, druiven en zevens zijn goed voor 2,8x de inzet.

Er kan ook een overleggende witte ster op symbolen te zien zijn. Drie van deze symbolen zorgen voor een bedrag van 3,4x de inzet per lijn. Doordat symbolen gestapeld zijn kun je heel eenvoudig een complete set aan reels vullen met hetzelfde symbool.

super stake feature

Mystery Jackpot

Vrijwel alle fruitautomaten van Stakelogic hebben een mystery jackpot, denk bijvoorbeeld aan de Wild Moon Jackpot en de Mighty Joker Arcade fruitkasten. De jackpot stand loopt op naarmate spelers een van de klassieke speelautomaten spelen. Het winnen van de jackpot kan op elk willekeurig moment maar je maakt meer kans naarmate je hoger inzet.

Bovendien is er een ‘Win Chance’ indicator. Als deze op groen staat dan is het dus de moeite waard om met een hogere inzet te spelen. De jackpot bedraagt minstens € 500 en kan oplopen tot maximaal € 5000.

Wat is onze beoordeling van de Runner 6 Runner Fruitkast?

De Runner 6 Runner gokkast is perfect voor fans van de oude klassiekers die vroeger in vrijwel elke kroeg of snackbar te spelen waren. Wij zijn er liefhebber van maar je moet er natuurlijk wel van houden. Speel je liever online slots dan kunnen wij je The Expendables Megaways aanbevelen.

Wat dit spel goed maakt is de optie om acht rollen te activeren. Wij adviseren je dan om met de Super Stake optie te spelen want tijdens het testen van dit spel werden er regelmatig wilds toegevoegd. Wij hebben het gratis demospel toegevoegd dat je onbeperkt gratis kunt spelen. Voor geld gokken kan eventueel bij één van de legale goksites in Nederland.

Pluspunten
  • Leuke variant van de Random Runner
  • Extra wilds als je de Super Stake feature activeert
  • 5 extra lijnen per spel
Minpunten
  • De standaard RTP is hoger vergeleken met een fysieke gokkast maar had voor een online slot iets hoger gemogen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip