True Grit Redemption
5.0/5

True Grit Redemption


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » True Grit Redemption

Als je een liefhebber bent van western thema’s dan is de True Grit Redemption gokkast van NoLimit City er een om te spelen. Deze spelontwikkelaar bewijst keer op keer dat zij tot de top behoren en dat is mede te danken aan een overvloed aan extra features. Zo hebben ze onlangs Das Xboot en Legion X uitgebracht die nu qua opties worden overtroffen met deze nieuwe gokkast. Een nadeel is dat je soms niet weet wat er allemaal gaande is en daarom probeer wij je te helpen met onze review en gratis demospel.

Aan features dus geen gebrek met True Grit Redemption. Je kunt profiteren van xWays, xNudge Wild, xWild Transform, Reel Splits en tal van andere features. Het is alsof NoLimit City allerlei extra opties van een x-aantal gokkasten in deze waanzinnige slot hebben samengevoegd. Het resultaat is een uitermate winterse western slot waarmee elke spin voor een verrassing kan zorgen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,11% en de volatiliteit is ontzettend hoog. De maximale uitbetaling met een enkele draai is 20.220x de inzet.

Werking van de True Grit Redemption Gokkast

Het speelveld van True Grit Redemption is vrij uniek en bestaat uit een enkele rol met drie symbolen linksboven en zes rollen met vier rijen. De top drie symbolen bestaan uitsluitend uit western helden en wild symbolen. Dan zie je onderaan een rijtje van vier locked reels waarvan drie symbolen speciale symbolen kunnen opleveren en het locked symbool op de zesde rij altijd een wild multiplier bevat. Voor geld spelen kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per spin.

true grit redemption

Winstcombinaties ontstaan zodra je minstens drie dezelfde symbolen vanaf links naar rechts weet te landen. Doordat er gebruik wordt gemaakt van het adjacent reels mechanisme is het niet nodig dat symbolen elkaar aanraken, een symbool van dezelfde soort op de rollen 1, 2 en 3 zorgt al voor winst.

Wat uitbetalingen van winstcombinaties van True Grit Redemption aangaat leveren de kaartsymbolen het minste op. Draai er hier zes van dezelfde soort van voor een uitbetaling van 0,2x tot 0,75x de inzet. De vijf western helden leveren iets meer op, als je er hier vijf van weet te landen pak je 0,85x tot 1,75x de inzet. Het symbool waar je het meeste aan hebt is Grit Girl, hier heb je er slechts drie van nodig voor een basis uitbetaling van 25x de inzet, draai je er vier dan pak je 500x de inzet. Bovendien wordt de wild multiplier rechtsonder ook nog geactiveerd.

xWays en xWild Features

Laten we beginnen met de xWild Transform feature. Zodra een van de drie symbolen op de top rol overeenkomen met symbolen op de onderliggende rollen dan wordt deze feature actief en worden beide symbolen naar wild symbolen getransformeerd.

Op de onderste rol kan een xWild Nudge verschijnen. Zodra je dit symbool ziet dan wordt het omhoog genudged waarbij elke nudge de wild multiplier doet stijgen. Als dit symbool over een bestaand wild symbool verschuift wordt de vermenigvuldiger met +1 verhoogd.

Dan heeft True Grit Redemption ook nog xWays en Infectious xWays. De reguliere xWays symbolen kunnen overal op de rollen voorkomen. Dit symbool zorgt ervoor dat er 2 tot 3 extra symbolen van dezelfde soort aan de rollen worden toegevoegd. Infectious xWays komen alleen op de onderste rol voor en zorgen voor 2 extra symbolen van dezelfde soort.

Reel Split en Transform ‘Em’

Alsof alles nog niet verwarrend genoeg is zijn er nog de Reel Split en Transform ‘Em’ features. Symbolen op de onderste rol bevatten reel split symbolen. Zodra je dit symbool weet te landen dan worden de symbolen erboven opgesplitst zodat je twee symbolen van dezelfde soort op de rol krijgt. Er kunnen maximaal twee symbolen opgesplitst worden. De Transform ‘Em’ feature komt ook alleen op de onderste rol voor. Nu worden symbolen uit het reguliere speelveld getransformeerd naar hetzelfde symbool.

De gratis spins bonus van True Grit Redemption

Zodra je drie of meer scatters weet te landen dan gaat de gratis spins bonus van start. Bovendien worden er nu 4 tot 10 locked symbolen ontgrendeld waardoor het reguliere speelveld groter wordt. Met drie scatters ontvang je 8 Torture Spins. De unlocked symbolen blijven nu ontgrendeld voor het restant van de bonusronde. Als je een vierde scatter weet te landen dan gaat de Dead Spins bonus van start.

dead spins bonus

Als je direct vier scatters draait dan ontvang je 10 Dead Spins. Nu wordt de wild multiplier ontgrendeld zodat na elke winnende cascade de vermenigvuldiger met +1 wordt opgeschroefd. Er is trouwens ook een optie om de bonusronde te kopen maar daar zul je bij de legale goksites helaas geen gebruik van kunnen maken.

Wat is onze beoordeling van de True Grit Redemption Gokkast?

Dit is een van de leukste gokkasten dat je kunt spelen. True Grit Redemption is op visueel vlak goed te doen en qua features zul je niet zo snel een andere slot vinden dat eraan kan tippen. Het spelverloop is wel een beetje verwarrend dus is het verstandig om het demospel dat wij hebben geplaatst uitgebreid te spelen.

Tijdens het basisspel zijn er xWays, xWild Nudges, Reel Splits en Transform ‘Em’ features die de winst kunnen doen oplopen. Het Grit Girl symbool zorgt ook voor de nodige spannende momenten, vooral als je er vier van weet te landen. Het thema en spelverloop zijn in ieder geval vele malen beter dan Bounty Raid van Red Tiger. Een gokkast waarmee je ook veel spannende momenten kunt beleven is Money Train 2 van Relax Gaming. Maar goed, neem eerst maar even de tijd om het demospel te spelen.

Pluspunten
  • xWays en xWild features
  • Reel Splits en symbool transformaties
  • Twee bijzonder spannende gratis spins bonusrondes
  • Kans op een uitbetaling van 22.220x de inzet
Minpunten
  • Dit spel is meer gericht op de gevorderde slot speler
© Copyright 2023 Gokkasten Stip