Nolimit City

Home » Nolimit City
Folsom Prison
5.0/5
Folsom Prison
Monkey’s Gold xPays
4.0/5
Monkey’s Gold xPays
East Coast vs West Coast
5.0/5
East Coast vs West Coast
Karen Maneater
5.0/5
Karen Maneater
El Paso Gunfight
5.0/5
El Paso Gunfight
San Quentin xWays
5.0/5
San Quentin xWays
Fire in the Hole XBomb
5.0/5
Fire in the Hole XBomb
Misery Mining
5.0/5
Misery Mining
Tombstone RIP
5.0/5
Tombstone RIP
True Grit Redemption
5.0/5
True Grit Redemption
Legion X
5.0/5
Legion X
Das xBoot
4.0/5
Das xBoot
NoLimit City

NoLimit City behoort momenteel nog tot de wat kleinere slotproviders maar is in rap tempo aan het uitgroeien tot een grotere softwareprovider. Vrijwel alle online gokkasten van NoLimit City zijn van top kwaliteit, dit komt door het toepassen van innovatieve ideeën en het toevoegen van unieke features. Alle slots van deze in 2014 opgerichte spelprovider worden op hun eigen platform uitgebracht waardoor het voor online casino’s eenvoudig is om de NoLimit slots aan hun spelassortiment toe te voegen. Op grafisch vlak zien de NoLimit City Slots er ook prachtig uit waardoor de spellen vloeiend speelbaar zijn. NoLimit city onderscheidt zichzelf door voortdurend unieke concepten toe te passen waardoor het voor jouw als speler altijd verrassend is om één van hun gokkasten te spelen. Enkele top slots van deze spelprovider zijn DeadWood, Barbarian Fury en Book of Shadows. Wij van GokkastenStip zullen op korte termijn alle NoLimit City gokkasten toevoegen.

Pluspunten van NoLimit City

De gokkasten van deze spelprovider zijn niet alleen voorzien van prachtig beeld en geluid. Dit bedrijf produceert ook om de haverklap nieuwe spelmechanismes. Denk bijvoorbeeld aan het xWays spelmechanisme waarmee het aantal rollen kan worden uitgebreid. Een soort van tegenhanger van het Megaways concept. Behalve xWays is er ook een xNudge mechanisme waarbij elke nudge met een wild symbool voorzien wordt van een progressief oplopende vermenigvuldiger. Er zijn ook slots waar beide features actief zijn zoals bijvoorbeeld de Legion X slot.

Slots die wij je kunnen aanbevelen

Vrijwel alle slots van deze spelontwikkelaar zijn goed. Toch zijn er een aantal slots die wij je graag willen aanbevelen. Laten we beginnen met DeadWood, een gokkast met een wilde westen thema gebaseerd op de tv serie DeadWood. De maximale uitbetaling is 13.950x de inzet en de RTP is 96,03%. Er is een shootout feature en er zijn twee verschillende bonusrondes.

Een ander spel gebaseerd op een film is Das xBoot, een gokkast met xBomb, xNudges en xWays spelmechanismes.De maximale uitbetaling is 55.200x de inzet en de RTP ligt net boven de 96%. Dit spel is voorzien van de XNudge, XBomx en XWays features.

Tot slot een andere western slot maar dan met ontzettend veel extra features. True Grit Redemption zit je tijdens het spelen op het puntje van je stoel. De maximale uitbetaling is met 20.220x de inzet iets lager dan de bovengenoemde slots. Dit spel is voorzien van verschillende features en een spannende bonusronde.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip