Bounty Raid
3.0/5

Bounty Raid


Home » Bounty Raid

Bounty Raid is een nieuwe gokkast release van Red Tiger Gaming. Met het wilde westen thema verplaats je jezelf in de schoenen van de vrouwelijke ‘bounty hunter’ die boeven achter de tralies moet zien te krijgen.

Het thema is leuk uitgevoerd en op visueel vlakt klopt het allemaal, het ontbreekt echter wel aan extra features en de maximale uitbetaling dat je kunt verdienen is slechts 1.000x de inzet.

Red Tiger is met Bounty Raid duidelijk geïnspireerd door NetEnt’s Dead or Alive slot maar helaas is de uitvoering iets minder.

Een van de hekelpunten is de RTP dat met 95,71% net onder het gemiddelde uitkomt en dat is doorgaans het geval met Red Tiger gokkasten.

Maar goed, je kunt op GokkastenStip.nl in ieder geval lekker gratis genieten van het demospel en als je na het lezen van onze review voor geld wilt spelen dan is dat mogelijk.

bounty raid slot

Hoe werkt de Bounty Raid Gokkast?

Het speelveld van Bounty Raid is gezet in een western omlijsting en bestaat uit vijf rollen, drie rijen met tien actieve lijnen.

Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 200 euro per draai waardoor dit spel voor spelers met een klein en groot budget toegankelijk is.

De premium symbolen bestaan uit een goed gevulde schatkist, revolvers, een zadel, een cowboyhoed en cowboylaarzen. Vijf dezelfde premium symbolen leveren een bedrag op vanaf 30x tot maximaal 80x (voor de schatkist).

Symbolen van speelkaarten zijn minder waard, draai er hier vijf dezelfde van voor een uitbetaling van 10x tot 25x de inzet.

bounty hunter

De Bounty Hunter

Via de Bounty Hunter feature kun je de maximale uitbetaling van 1.000x de inzet winnen.

De vrouwelijke boevenjager komt alleen voor op de middelste rol en neemt de gehele rol in beslag.

Er zijn vijf verschillende boeven die zijn gekoppeld aan een multiplier van x3 tot maximaal x50.

Zodra de bounty hunter verschijnt blijven alle boeven plakken en krijg je respins totdat er geen boeven of gouden sheriff emblemen meer vallen.

De Sheriff

De sheriff kan op alle rollen voorkomen behalve de middelste rol.

Zodra de sheriff verschijnt worden alle boeven in zicht gevangen genomen en krijg je de desbetreffende beloning vanaf 3x tot maximaal 50x de inzet per boef.

Krijg je een scherm vol met boeven gecombineerd met de sheriff dan win je dus 118x de inzet.

De Gamble feature

Zodra je een winstcombinatie hebt gedraaid kun je proberen om via de Gamble Feature een groter bedrag te winnen.

Deze gok feature is leuk uitgevoerd want behalve het selecteren van een kleur of speelkaart symbool krijg je een draai aan het rad.

Het is de bedoeling dat de pijl op het groene vlak uitkomt en je kunt het risico zelf instellen via tien verschillende gok staffels.

Hoe hoger het bedrag dat je wint des te groter het bedrag dat je maximaal kunt winnen.

Wat vinden wij van de Bounty Raid Gokkast?

Ondanks dat dit niet een gokkast is dat tot een van de betere releaes van Red Tiger behoort hebben wij toch van het demospel genoten.

Wat het ontwerp betreft heeft Red Tiger ontzettend haar best gedaan waardoor dit spel er grafisch prachtig uitziet.

Er had wat ons betreft een free spins bonus toegevoegd kunnen worden maar daarentegen is de gok feature leuk bedacht.

Ons inziens is Quickspin’s Sticky Bandits: Wild Return een betere optie om te spelen.

Waar kun je dit spel voor geld spelen?

Als je klaar bent met het demospel en nu een gokje voor geld kunt wagen dan willen wij je adviseren om bij één van de legale casino sites een account aan te maken. Als nieuwe speler kun je bij de Nederlandse aanbieders ook een welkomstbonus verwachten.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip