Money Train 2
5.0/5

Money Train 2


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Money Train 2

Money Train 2 is een geweldige online slot ontwikkeld door Relax Gaming. Het is de opvolger van de Money Train gokkast van een jaartje terug. Het thema is gebaseerd op het wilde westen en behoort tot de steampunk-genre. Op visueel vlak is het genieten geblazen en de nieuwe features mogen er ook wezen.

Behalve dat dit spel er prachtig uitziet en de features om te smullen zijn is het mogelijk om tot maximaal 50.000x de inzet te winnen. Je kunt profiteren van respins in het basisspel en volop boosters tijdens de free spins bonus.

In een kort tijdbestek is Relax Gaming één van onze favoriete slotontwikkelaars geworden en zij zijn in een vlot tempo nieuwe slots aan het ontwikkelen.

Het theoretische uitkeringspercentage van Money Train 2 schommelt tussen de 96,4% in de basis en stijgt tot 98% als je de bonusronde koopt.

Hoe werkt de Money train 2 Video Slot?

Het speelveld van Money train 2 is geplaatst op een oude Steampunk trein en bestaat uit vijf rollen, vier rijen met veertig vaste lijnen. Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 20 euro per draai waardoor je maximaal één miljoen euro kunt winnen.

De premium symbolen zijn vier figuren die regelrecht uit een Mad Max film lijken te komen en bij vijf stuks van dezelfde karakter pak je een bedrag vanaf 8x tot 20x de inzet.

money train 2 gokkast

Schoppen, klaveren, harten en ruiten zijn minder waard, hiermee verdien je bij vijf stuks 3x tot 5x de inzet.

Als je tijdens het basisspel twee scatters weet te  landen dan wordt de respin feature geactiveerd en blijf actief net zo lang totdat je een winstcombinatie te pakken hebt.

Elke draaibeurt dat je niet weet te winnen tijdens de respins verhoogt de multiplier met +1.

De doodskop telt als wild en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter. Vijf wilds is goed voor 20x de inzet.

Money train 2 Free Spins Bonus

Hoewel je tijdens het basisspel een mooi bedrag kunt winnen draait het voornamelijk om het behalen van de free spins bonus.

Gelukkig kan je ook gebruik maken van de ‘Buy Feature’ knop waarmee je voor 100x de inzet de bonusronde direct kunt spelen. Helaas kun je bij Nederlandse casino’s geen gebruik maken van de ‘Buy Feature’. Dit is opgenomen in de wet kansspelen op afstand om spelers in bescherming te nemen.

Doe je dat niet, dan zul je moeten afwachten totdat je drie scatters draait. Heb je de bonusronde eenmaal te pakken dan stoomt er een lege treinwagon voor en verandert de dag in nacht.

Je ontvangt standaard drie gratis spins en het speelveld bestaat nu uit een lege wagon met vijf rollen en drie rijen. Er vallen nu ook nieuwe symbolen en bonussymbolen voorzien van een multiplier of extra feature.

free spins bonus

De features tijdens de gratis spins bonusronde

De bonusronde van Money Train 2 heeft 11 symbolen en wij nemen ze hieronder allemaal met jouw door;

 • Bonus Symbool: heeft een waarde van 1x tot 10x de inzet
 • Gouden Bonus symbool: heeft een waarde van 20x tot 200x de inzet
 • Payer: Voegt zijn waarde toe aan alle andere symbolen
 • Collector: Verzamelt de waarden van alle andere symbolen en voegt dit aan zichzelf toe. Dit symbool kan ook als verdubbelaar worden gezien.
 • Collector/Payer: Verzamelt de waarden van alle andere symbolen en voegt dit aan zichzelf toe en verdeelt het dan over alle andere symbolen.
 • Sniper: Verdubbelt de waarde van 3 tot maximaal 8 symbolen.
 • Necromancer: Brengt 1 tot 6 gebruikte boosters weer tot leven.
 • Reset Plus: Een extra spin aan alle start spins toe
 • Persistent Payer:  Het zelfde als de Payer maar dan ook met alle resterende spins.
 • Persistent Sniper: Het zelfde als de Sniper maar dan ook met alle resterende spins.
 • Persistent Collector: Het zelfde als de Collector maar dan ook met alle resterende spins.

Door alle features wordt de bonusronde ontzettend spannend en wij doen dit niet vaak maar kunnen jouw gerust aanbevelen om de bonusronde te kopen. Natuurlijk heb je er wel het budget voor nodig maar de RTP stijgt dan tot 98% en de kans op hoge winst is zeker aanwezig.

Wat is onze beoordeling van de Money Train 2 Gokkast?

Het is Relax Gaming goed gelukt om een verbeterde versie van Money Train uit te brengen. Door de respin feature is het basisspel een stuk leuker geworden en tijdens de bonusronde zijn er extra features toegevoegd waardoor dit spel nog spannender is geworden.

De volatiliteit is hoog, dus let op dat je niet te snel je speelbudget er doorheen jaagt.

Als je het geld kunt missen is het kopen van de bonusronde aanbevolen.

Ben je een fan van gokkasten met een Wilde Westen thema? Probeer ook eens NetEnt’s Dead or Alive 2 gokkast. Je kunt hier vrijblijvend gratis genieten van de Money Train 2 Gokkast.

Pluspunten
 • Geslaagd vervolg van Money Train!
 • Waanzinnig spannend spelverloop
 • Gigantische winstpotentie
Minpunten
 • Erg risicovol voor nieuwe spelers
© Copyright 2023 Gokkasten Stip