Time Machine
4.0/5

Time Machine


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Time Machine

Time Machine is een nieuwe videoslot van Yggdrasil dat in samenwerking met Reflex Gaming is geproduceerd. Dit spel doet direct denken aan Nikola Tesla’s Incredible Machine alleen is Time Machine op visueel vlak wat eenvoudiger afgewerkt. Toch is dit spel de moeite waard want het aantal rijen wordt uitgebreid als je de juiste bonus levels weet te bereiken. Dankzij dit thema reis je terug in de tijd naar het Victoriaanse tijdperk.

Reflex Gaming heeft een Pay-Rise spelmechanisme toegevoegd waardoor na een winnende combinatie het aantal rijen wordt uitgebreid. Daarnaast is er nog een wild symbool en een gratis spins bonusspel. Tijdens free spins ontgrendel je het maximaal aantal manieren om te winnen.

De RTP ligt met 95,5% onder het gemiddelde daarentegen is de variantie laag waardoor je met regelmaat kleine prijzen wint. De maximale uitbetaling is 7261x de inzet.

Werking van de Time Machine Gokkast

Het speelveld van Time Machine begint standaard met vijf rolen en drie rijen met 243 ways to win. Het aantal rollen en manieren om te winnen kan uitgebreid worden maar daar vertellen we je verderop in onze review meer over. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai.

Symbolen met een lage waarde bestaan uit de speelkaarten harten, schoppen, ruiten, klaveren, een open boek en een tijdreis bril. Hiermee pak je bij vijf van dezelfde soort een bedrag van 0,8x tot 1,6x de inzet. De premium symbolen zijn (op het logo na) mechanische onderdelen voor tijdreizen. Draai er hier vijf van voor een uitbetaling van 3x tot 10x de inzet.

Er is nog een wild symbool dat alle andere symbolen kan vervangen om winstcombinaties te vormen of aan te vullen.

Pay-Rise spelmechanisme

Het Pay-Rise mechanisme wordt actief zodra je een winnende combinatie hebt weten te landen. Dankzij deze feature wordt het aantal rijen uitgebreid waardoor er ook meer manieren om te winnen ontstaan. Dit kan maximaal doorgaan totdat het spelveld een grootte van 5×7 heeft bereikt. Bovendien krijg je na elke winstcombinatie ook nog een gratis respin.

payrise feature

er zijn vier levels en je start met;

  • Basisspel: 243 ways to win, 3125, 7776
  • 1e level: 1.024 manieren om te winnen
  • Level 2: 3.125 ways to win
  • 3e level: 7.776 ways to win
  • Level 4: 16.807 manieren om te winnen

Gratis Spins Bonus

Als je eenmaal level 4 hebt bereikt dan gaat de gratis spins bonus van start. Je ontvangt nu 7 gratis spins en via het +1 logo dat alleen op de eerste of vijfde rol valt kun je tijdens de bonus 1 extra spin verdienen. Tijdens dit bonusspel speel je dus met het volledig aantal ways to win. Je krijgt nu geen respins voor winstcombinatie omdat je het maximale aantal levels hebt bereikt.

Verder is er eigenlijk weinig verschil vergeleken met het basisspel behalve dat je nu dus een raster van 5×7 groot speelt. De volledige winstpotentie van 7.261x de inzet is dus alleen te behalen tijdens de bonusronde.

Wat is onze beoordeling van de Time Machine Slot?

Hoewel de Time Machine gokkast maar een beperkt aantal features heeft is dit echt een super leuk spel om te spelen. De respins in combinatie met het uitbreiden van het speelveld is geweldig. De gratis spins bonus is niet heel moeilijk te bereiken en dankzij de lage variantie pak je vaak prijzen.

Eenmaal in de bonusronde speel je met 16.807 manieren om te winnen. Draai je een paar mooie winstcombinaties dan pak je een flinke uitbetaling. Tijdens het testen van het demospel hebben wij genoten, doe jij dat ook?

Andere slots waar wij onlangs reviews van hebben geplaatst en die we je onder de aandacht willen brengen zijn Last Chance Saloon van Red Tiger en Cat Wilde and the Lost Chamber van Play ‘N Go.

Pluspunten
  • Leuk thema en mooi ontwerp
  • Pay rise spelmechanisme waarmee het aantal rijen uitgebreid kan worden
  • Ontgrendel tot maximaal 16.807 ways to win
  • Gratis spins bonusspel met het maximale aantal manieren om te winnen
Minpunten
  • De RTP is net even te laag
© Copyright 2023 Gokkasten Stip