Incredible Machine
4.0/5

Incredible Machine


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Incredible Machine

Nikola Tesla’s Incredible Machine is een gloednieuw videoslot ontwikkeld door Rabcat en ditmaal uitgebracht op het platform van Yggdrasil Gaming.

Normaal gesproken maken alle Rabcat slots gebruik van Microgaming’s Quickfire engine maar om een groter publiek aan te trekken heeft Rabcat nu ook een deal met Yggdrasil weten te sluiten. Dit spel ziet er niet alleen fantastisch uit maar is ook ontzettend spannend om te spelen. Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 96,2% en de variantie is medium.

Uitleg over wie Nikola Tesla was is ons inziens niet nodig, vrijwel iedereen weet dat hij tijdens zijn jonge jaren voor Edison aan de slag ging die een aantal jaren later zijn aartsrivaal werd dankzij de strijd van de stromen. Edison verloor de strijd doordat zijn elektriciteitsnetwerk gebaseerd was op lage gelijkspanning terwijl Tesla in opdracht van George Westinghouse het wisselstroom systeem wist te ontwikkelen.

Hoe werkt Nikola Tesla’s Incredible Machine?

Het speelveld bestaat uit vijf rollen met drie rijen en inzetten kan vanaf 25eurocent tot maximaal 100 euro per draai. Deze 3D gokkast is voorzien van drie ‘Energy Burst’ features waarmee je in de basis extra prijzen kunt verdienen.

Het wild symbool is dat van Tesla met een lichtgevende bril op en dit vervangt alle reguliere symbolen en vijf Tesla symbolen op een winnende rij en je pakt 40x de inzet.

De premium symbolen bestaan uit een zakhorloge, veiligheidsbril en een condensator die goed zijn voor een uitbetaling vanaf 4x tot maximaal 40x de totale inzet. Symbolen met een lagere waarde zijn de kaartsymbolen A,K,Q en J waarmee je slechts 0,4x tot 2x de inleg pakt.

Drie Energy Burst Features

Zodra je op de middelste rol een stack van drie dezelfde symbolen hebt (behalve de scatters en wilds) ontvang je drie tot vijf bonus spins met één van de drie features.

De features zijn als volgt;

  • Exploding Wild: Twee tot drie willekeurige symbolen worden geselecteerd om er wilds van te maken die tijdens de gratis spins blijven plakken.
  • Wild Substitution: Voordat de Energy Burst Feature wordt geactiveerd wordt één van de symbolen (Aas, Condensator en Veiligheidsbril) een wild als dit valt tijdens de mini free spins.
  • Reel Clone: Voordat de feature van start gaat worden drie complete rollen aan elkaar gelinkt en blijven staan.

De free spins bonus

Drie of meer free spins symbolen leveren je 8 tot 12 gratis draaibeurten op. Voordat de bonus van start gaat wordt er een sticky wild op de middelste rol geplakt.

Tijdens deze bonusronde is de ‘Win Both Ways’ feature actief waarmee alleen de winnende combinatie met de hoogste uitbetaling wordt uitgekeerd. De scattered level up symbolen kunnen je extra wilds opleveren die van positie kunnen veranderen.

Wat vinden wij van Nikola Tesla’s Incredible Machine?

Wij zijn altijd al fan geweest van de Rabcat gokkasten vanwege het ontwerp zoals je kunt zien bij de gokkasten River of Riches of Dragons Myth. Tesla’s Incredible Machine overtreft alle Rabcat slots tot dusver dankzij de bonus features waarmee je een uitbetaling van maximaal 4.100x de inzet kunt winnen.

Speel je graag op een adembenemend mooi 3d video slot met leuke bonus features dan is Nikola Tesla’s Incredible Machine een gokkast voor jouw! Een ander geladen slot dat je kunt proberen is Zeus Lightning Power Reels van Red Tiger.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip