Cat Wilde and the Lost Chapter
4.0/5

Cat Wilde and the Lost Chapter


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Cat Wilde and the Lost Chapter

De dochter van Rich Wilde heeft nu het roer in handen genomen en gaat nu zelfstandig op avontuur uit. Ze reist ditmaal af naar het oude Egypte op zoek naar het verloren hoofdstuk van een begeerd boek. Cat Wilde and the Lost Chapter ziet er op visueel vlak goed uit en doet niet onder van Rich Wilde and the Wandering City. Het thema speelt zich af in een graftombe van een nog onbekende farao.

Er zijn niet ontzettend veel features want het draait bij dit spel voornamelijk om het behalen van de gratis spins bonus waar je een ‘book of’ bonusspel kunt spelen. Om het toch nog interessant te maken heeft Play ‘N Go drie scatters toegevoegd. Twee tellen alleen tijdens de bonusronde waarover je verderop in onze review meer over kunt lezen.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 96,2% goed en de volatiliteit is hoog. Met een enkele draai kun je maximaal 10.000x de inzet winnen.

Werking van Cat Wilde and the Lost Chapter

Het speelveld van Cat Wilde and the Lost Chapter bestaat uit vijf rollen, drie rijen met maximaal 10 lijnen. Het aantal lijnen waarmee je wilt spelen kun je zelfstandig instellen. Inzetten kan daarom vanaf €0,01 met een enkele lijn tot maximaal €100 met 10 vaste lijnen. Dankzij het variabele aantal lijnen is dit een geschikt spel voor elke type speler.

cat wilde and the lost chapter gokkast

De symbolen met de laagste waarde bestaan uit Egytpisch versierde kaartsymbolen terwijl premium symbolen afbeeldingen van een scarabee, ankh, Anubis en Cat Wilde haarzelf bevatten. De uitbetalingen zijn aan de hoge kant want je kunt met vijf kaarten al 10x tot 15x de inzet winnen en vijf maal Cat Wilde levert maar liefst 1.000x de inzet op. Winstcombinaties ontstaan zodra je minstens drie maal symbolen met een lage waarde en slechts twee maal symbolen van een hoge waarde weet te landen.

Dan is er nog een wild symbool waarmee winstcombinaties kunnen worden aangevuld of gevormd worden. Vijf wilds zorgt voor dezelfde maximale uitbetaling van 1.000x de inzet.

Gratis Spins

Zodra je drie scatters weet te landen ga je door naar het gratis spins bonusspel. Nu wordt de reguliere scatter van het basisspel veranderd in een Wild Scatter. Er wordt voordat de bonusronde begint een symbool aangewezen dat als uitklappend symbool gaat fungeren. Dit is een bekende feature van de welbekende gokkast Book of Ra.

Uniek bij Cat Wilde and the Lost Chapter is dat na elke bonus spin een nieuw symbool wordt geselecteerd. Dat is top als je aan het begin een symbool met een lage waarde als uitklappend symbool hebt gekregen maar valt tegen als je op de eerste spin Cat Wilde als speciaal symbool te pakken hebt.

De scatter telt nu dus als wild en als je er twee of meer weet te landen dan worden de Pyramid Spins actief. Je krijgt er vier per scatter en de gratis spins bonus wordt tijdelijk stopgezet. Het aangewezen uitklappend symbool waarmee je deze feature wist te activeren wordt tijdens de pyramid spins gebruikt. Nu is het te hopen dat dit in ieder geval een premium symbool is. Elke extra wild/scatter levert een extra spin op.

Wat is onze beoordeling van Cat Wilde and the Lost Chapter?

Play ‘N go heeft er op grafisch vlak van Cat Wilde and the Lost Chapter een prachtig slot weten te maken. Hoewel het wederom een ‘book of slot’ betreft verloopt het bonusspel toch net iets anders dan dat je gewend bent. Elke spin wordt er nieuw symbool geselecteerd en via de pyramid spins krijg je een soort extra bonusspel te spelen.

Als je in het basisspel blijft hangen dan wordt dit spel snel saai maar eenmaal in het bonusspel wordt dat ruimschoots goedgemaakt. Andere slots die waar wij onlangs reviews van hebben geplaatst en je kunnen aanbevelen zijn Valley of the Gods 2 van Yggdrasil en Temple of Treasure Megaways van Blueprint Gaming. Geniet eerst maar even van het gratis demospel.

Pluspunten
  • Prachtig ontwerp
  • Unieke book of speelbonus
  • Een extra bonusspel als je twee wild/scatters tijdens de bonus weet te landen
  • Winstpotentie van 10.000x de inzet
Minpunten
  • JE bent wel erg afhankelijk van het bereiken van de bonusronde
© Copyright 2023 Gokkasten Stip