Last Chance Saloon
3.0/5

Last Chance Saloon


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Last Chance Saloon

Zadel de paarden op en bezoek een ouderwetse Western Saloon waar je behalve van whisky en poker kunt genieten van mooie uitbetalingen. Last Chance Saloon is een slot ontwikkeld door Red Tiger in samenwerking met R7 Studios. Dit spel is een kruising tussen een klassieke speelautomaat en een video slot. Grafisch gezien heb je te maken met klassieke symbolen terwijl de features meer weg hebben van moderne slots.

Dit spel heeft een aantal leuke features waar je zowel tijdens het basisspel als bonusspel van kunt profiteren. Er is een coin feature dat als een soort wild multiplier telt. Bovendien kun je tijdens het basisspel een herkansing krijgen. De gratis spins bonus is voorzien van een win multiplier en aan het einde van de bonus kun je een gokje wagen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 95,79% iets onder het gemiddelde. De variantie is hoog en de maximale uitbetaling is 4.500x de inzet.

Werking van de Last Chance Saloon Slot

Last Chance Saloon heeft een speelveld met vijf rollen, vier rijen en 30 vaste lijnen. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €20 per draai. Zo is dit spel goed te doen voor elke type speler maar let er wel op dat de variantie hoog is. Een winnende combinatie ontstaat zodra je minimaal drie symbolen van links naar rechts op een vaste lijn weet te landen.

last chance saloon slot

Je zou verwachten dat de symbolen meer met het wilde westen te maken hebben maar in plaats daarvan worden voornamelijk symbolen van klassieke slots gebruikt. De speelkaarten leveren het minste op. Ddobbelstenen, kaarten met een blackjack combinatie, BAR’s en zevens tellen als premium symbolen. Een winnende combinatie van vijf dezelfde premiums is goed voor een bedrag vanaf 2x tot 5x de inzet. De symbolen zijn stacked (gestapeld) waardoor het mogelijk is om het speelveld met hetzelfde symbool te vullen.

Zowel tijdens het basisspel als de bullet spins bonus kun je profiteren van de coin feature. Dit muntstuk valt alleen op de middelste rol en als het deel uitmaakt van een winstcombinatie dan wordt de munt omgedraaid om een vermenigvuldiger te onthullen. De multiplier kan tot maar liefst 50x oplopen.

Bullet Spins Bonus

Met drie bullet spin symbolen op de rollen 1, 3 en 5 kun je aan de bullet spins bonusronde beginnen. Je ontvangt nu 6 tot 8 gratis spins. Tijdens de bonusronde valt elke draai gegarandeerd een muntstuk op de middelste rol. Zodoende wordt het vrij eenvoudig om mooie vermenigvuldigers te vergaren. Er is meer want de vermenigvuldigers dat je weet te winnen blijven staan waardoor de algehele win multiplier oploopt. Je kunt tijdens dit bonusspel helaas geen extra spins winnen want de scatters zijn verwijderd.

Double or Nothing

Aan het einde van de bonusronde krijg je de gok optie Double or Nothing. Nu wordt een muntstuk met lege kant en een kant met double erop geflipt. De uitkomst bepaalt of je de winst hebt verdubbeld of hebt verspeeld. Wees voorzichtig met deze gok feature want zoals de naam aanduidt kun je de complete bonus winst verspelen.

Second Chance

Tot slot is er nog de second chance feature. Deze feature wordt op willekeurige momenten tijdens het basisspel geactiveerd als de coin feature geen vermenigvuldiger heeft opgeleverd. Als extraatje kan dit ook gebeuren tijdens het double or nothing gokspel. Eenmaal actief dan wordt de muntstuk opnieuw opgeworpen en ontvang je alsnog een vermenigvuldiger of wordt de winst alsnog verdubbeld bij het gokspel.

Wat vinden wij van de Last Chance Saloon Gokkast?

Last Chance Saloon is een vermakelijke gokkast maar verwacht niet de spanning en sensatie zoals bij Tomb Stone RIP van NoLimit City of Dead or Alive 2 van NetEnt. Toch is dit spel zeker de moeite waard om te spelen. De cartoonachtige vormgeving en classic slot symbolen geven je het gevoel dat je op een ouderwetse fruitkast speelt.

De features zijn ook niet verkeerd. De coin feature kan tijdens het basisspel mooie geldbedragen opleveren. Als je eenmaal de bullet spins bonus weet te bereiken dan kan het hard gaan want de oplopende multiplier, het gokspel en de herkansing kunnen vette uitbetalingen opleveren.

Pluspunten
  • Coin feature waarmee je met een beetje geluk een mooie multiplier pakt
  • Een herkansing als het muntstuk geen vermenigvuldiger oplevert
  • Bullet spins met een oplopende multiplier
Minpunten
  • De RTP had net even hoger mogen zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip