Super Rainbow Megaways
3.0/5

Super Rainbow Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Super Rainbow Megaways

Super Rainbow Megaways is een van de nieuwe videoslots geproduceerd door 1×2 Gaming. Dit spel maakt gebruik van het Megaways mechanisme van Big Time Gaming. Het thema is vergelijkbaar met Rainbow Riches Megaways van Light & Wonder. Potten gevuld met goud, kelken bier, een Ierse gnoom, regenbogen en een natuurrijke omgeving is waar dit slot om draait. Op visueel vlak valt er weinig aan te merken behalve dat het thema inmiddels een beetje uitgemolken is.

De wild symbolen van Super Rainbow Megaways spelen een belangrijke rol en kunnen de Super Rainbows feature activeren. Hiermee wordt een regenboog gevormd waarna er extra wilds op de rollen worden geplaatst. De gratis spins bonusronde heeft een oplopende multiplier en als je een rol met zeven symbolen weet te vullen wordt de rijhoogte voor het restant van het bonusspel vastgehouden. Er is ook een bonus buy optie voor spelers die gelijk aan de bonusronde willen beginnen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,13% en de volatiliteit is hoog. De maximale winst is maar liefst 35.000x de inzet.

Werking van de Super Rainbow Megaways Slot

Super Rainbow Megaways heeft een speelveld van 6 rollen met 2 tot 7 symbolen per rol. In plaats van een top rol is er een extra rol met vier symbolen aan de onderkant geplaatst. Via het Megaways mechanisme verdwijnen symbolen van winstcombinatie om plaats te maken voor nieuwe. Er zijn minimaal 324 manieren om te winnen en dat kan maximaal oplopen tot 200.704 megaways.

Een winnende combinatie vormen doe je door minstens drie dezelfde symbolen van links naar rechts te landen. Voor de gnoom telt een uitzondering want hiermee pak je al bij twee stuks een prijs.

Zes dezelfde speelkaarten zorgen voor een uitbetaling van 0,5x tot 0,9x de inzet. Een klavertje vier, houten rookpijp, hoge hoed en de gnoom tellen als premiums. Hiermee pak je een maximale uitbetaling van 1x tot 25x de inzet.

Een wolk telt als wild symbool en kan alle uitbetalende symbolen vervangen om een winstcombinatie te vormen. Bovendien kunnen er meerdere wilds tegelijk landen.

Super Rainbows Feature

Je kunt met Super Rainbow Megaways dus meerdere wilds tegelijk draaien. Als je een wild op de 2e en 5e rol tegelijkertijd weet te landen dan wordt de Super Rainbows feature actief. Tussen beide symbolen wordt nu een regenboog gevormd waarna er op de derde en vierde rol een wild valt.

Free Spins

Potten gevuld met goud tellen als scatter en als je er vier weet te landen gaat de gratis spins bonus van start. Je ontvangt nu 12 gratis spins en elke extra scatters levert twee extra spins op. Nu wordt de win multiplier actief. De vermenigvuldiger start met x1 en loopt na elke winnende cascade met +1 op.

Als je een rol met zeven symbolen weet te vullen dan wordt de rijhoogte gedurende het bonusspel vastgehouden. Dit maakt het mogelijk om tegen het einde van de bonus het volledig aantal megaways te ontgrendelen. Je ontvangt ook nog een extra spin als je de maximale rijhoogte ontgrendelt. Door scatters te draaien tijdens de bonusronde kun je nog extra spins verdienen.

Bonus Buy Optie

Indien mogelijk kun je gebruik maken van de ‘bonus buy’ optie. Er zijn twee opties;

  • Voor 82x de inzet koop je 12 gratis spins (RTP van 96,3%)
  • Voor 131x de inzet koop je 12 spins met een locked reel (RTP 96,81%)

Wat vinden wij van de Super Rainbow Megaways Gokkast?

Super Rainbow Megaways is een prima gokkast om voor geld te spelen. De maximale winstpotentie van 35.000x de inzet is niet verkeerd. Gedurende het basisspel is het mogelijk om volop wilds te landen dankzij de Super Rainbows feature.

De echte geldprijzen pak je pas tijdens de bonusronde en ongeduldige spelers kunnen hier via de bonus buy optie direct aan beginnen. Vooral de locked reel feature zorgt voor extra winstpotentie want dan blijft een rol met een rijhoogte van zeven staan.

Andere Megaways slots om uit te proberen zijn Payday Megaways van Relax Gaming en Madame Destiny Megaways van Pragmatic Play. Geniet hier eerst van het gratis demospel van Super Rainbow Megaways.

Pluspunten
  • Extra wilds via de Super Rainbow feature
  • Winstpotentie van 35.000x de inzet
  • Gratis spins bonus met oplopende multiplier
  • Je kunt direct het bonusspel kopen
Minpunten
  • Het thema is niet echt uniek te noemen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip