Madame Destiny Megaways
4.0/5

Madame Destiny Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Madame Destiny Megaways

Madame Destiny Megaways is het vervolg van de populaire Madame Destiny gokkast. Het thema gaat over een ervaren waarzegster die via haar glazen bol een blik in de toekomst werpt om jouw aan winst te helpen. Op visueel vlak is dit spel gemiddeld. De rollen zijn gezet op een zigeunerwagen en op de rollen komen symbolen als een glazen bol, tarotkaarten en Madame Destiny voor. Dit is een vrij standaard megaways gokkast met een paar kleine verschillen waarover je verderop in onze review meer over kunt ontdekken.

Vergeleken met andere online gokkasten met het Megaways formaat is de spelopzet van Madame Destiny Megaways net even anders. De 1e en 6e rol hebben een rijhoogte van maximaal zeven symbolen terwijl de middelste vier rollen een rijhoogte van acht symbolen kunnen hebben. De gratis spins bonus is van een Wheel of Fortune bonusspel voorzien waarmee het aantal spins en de hoogte van de multiplier wordt bepaalt. Ongeduldige spelers kunnen het basisspel overslaan door gebruik te maken van de bonus buy feature.

De RTP komt met 96,56% flink boven het gemiddelde uit. De volatiliteit is hoog en de maximale uitbetaling is 5.000x de inzet.

Werking van Madame Destiny Megaways

Het speelveld van Madame Destiny Megaways bestaat uit zes rollen waarbij de eerste en zesde rol 2 tot 7 symbolen bevatten. Op de middelste vier rollen kunnen 2 tot 8 symbolen landen. Zodoende ontstaan er 200.704 manieren om te winnen. Zoals gebruikelijk kunnen winstcombinaties voor cascades zorgen waarbij symbolen van winnende combinaties vervangen worden. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai.

Winnen kan door minstens drie dezelfde symbolen van links naar rechts te landen. Voor de uil geldt een uitzondering want hier pak je al wint als je er twee stuks van draait. De welbekende speelkaarten leveren het minst op. Draai er zes van dezelfde soort van voor een uitbetaling van 1x tot 1,25x de inzet.

Tarotkaarten, brandende kaarsen, toverdrankje en zwarte kat zijn meer waard. Hiermee pak je een bedrag van maximaal 1,25x tot 3,75x de inzet. De uil telt als premium en met zes stuks pak je 20x de inzet.

De waarzegster Madame Destiny telt als wild en kan op alle rollen voorkomen behalve de eerste. Het wild vervangt alle uitbetalende symbolen en zorgt voor een verdubbeling van de winst.

Voor een inzet van 25% extra kun je de Ante Bet feature activeren. Hiermee worden er extra scatters aan het spel toegevoegd zodat je sneller het bonusspel kunt bereiken.

Wheel of Fortune bonusspel

Het wheel of fortune bonusspel kun je bereiken door minstens drie glazen bollen te landen. Je ontvangt nu eerst een uitbetaling vanaf 5x tot 100x de inzet (afhankelijk van het aantal scatters). Je krijgt nu eerst een draai aan het rad dat voor het aantal spins en de bijbehorende multiplier zorgt. Je kunt 5 tot 12 spins winnen met een vermenigvuldiger van maximaal 25x de inzet.

Eenmaal in de free spins bonus belandt is Madame Destiny Megaways vrijwel hetzelfde als het basisspel. Er is helaas geen oplopende multiplier dus je bent afhankelijk van de door het rad toegekende vermenigvuldiger. Als je tijdens het bonusspel opnieuw drie of meer scatters draait activeer je wederom het bonus rad.

Bonus Buy Optie

Als je geen zin hebt in het basisspel kun je voor 100x de inzet het bonusspel kopen. Een gunstige bijkomstigheid is dat de RTP nu stijgt naar 96,67%. Let er wel op dat je nog steeds afhankelijk bent van de uitkomst van het bonus rad.

Wat is onze beoordeling van de Madame Destiny Slot?

Madame Destiny Megaways is een vermakelijk slot alleen hadden wij meer features tijdens de bonusronde verwacht. De maximale uitbetaling van 5.000x de inzet valt een beetje tegen. De wild vermenigvuldiger tijdens het basisspel kan een leuk bedrag opleveren. Het duurde tijdens onze testsessie vrij lang om via het basisspel de Wheel of Fortune bonus te bereiken.

Gelukkig is er een bonus buy optie maar dat had ons inziens iets minder moeten kosten. Met een beetje pech koop je voor 100x de inzet 5 spins met een x2 multiplier.

Andere slots die wij je kunnen aanbevelen zijn Three Star Fortune van Pragmatic Play en Fu Fortunes Megaways van iSoftBet.

Pluspunten
  • Prima uitbetalingspercentage
  • Winst met wilds verdubbelen de winst
  • Maximaal 200.704 ways to win
  • Een vaste vermenigvuldiger tijdens de bonusronde
Minpunten
  • Het duurt te land om via het basisspel de bonusronde te bereiken
© Copyright 2023 Gokkasten Stip