Stargate Megaways
4.0/5

Stargate Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Stargate Megaways

Stargate Megaways is een branded slot van Light & Wonder gebaseerd op de populaire Stargate film uit 1994 met Kurt Russel in de hoofdrol. Stargate was een groots succes en werd opgevolgd door meer films en verschillende televisieseries zoals Stargate SG1, Atlantis en Universe. Op visueel vlak zien we de verschillende personages uit de film en het Stargate portaal waarmee men via een wormgat naar andere planeten kon afreizen. Als je een liefhebber bent van online gokkasten gebaseerd op films of televisieseries dan kunnen wij je ook Knight Rider van NetEnt aanbevelen.

Het portaal van Stargate Megaways speelt een belangrijke rol met het ontgrendelen van extra features. Het Stargate portaal activeren geschiedt door minstens vijf achtereenvolgende winnende cascades te landen. Er is ook een bonusronde waarbij je vooraf eerst een aantal gesloten deuren moet selecteren om extra features te verdienen. Waar mogelijk kunnen ongeduldige spelers de ‘Buy Pass’ gebruiken om direct het bonusspel te spelen.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,13% en de volatiliteit is hoog. De maximale winst dat je kunt behalen is 25.000x de inzet.

Werking van de Stargate Megaways Gokkast

Stargate Megaways heeft een speelveld met een standaard Megaways formaat. Er zijn zes rollen met 2 tot 7 symbolen per rol. Er is ook nog een top rol met een enkele rij en vier symbolen dat in een boog onder het Stargate is geplaatst. Winnen kan met minimaal 324 tot maximaal 117.649 megaways. Voor geld spelen kan vanaf €0,20 tot €10 per draai. Dankzij het megaways spelmechanisme kunnen er cascades aan lijnwinsten ontstaan.

stargate megaways gokkast

Speelkaarten leveren het minste op. Draai er zes van dezelfde soort van voor een uitbetaling van 0,5x tot 0,8x de inzet. De premiums bestaan uit een piramide, sarcofaag, Daniel Jackson, Jack O’ Neil en Ra. Hiermee pak je bij zes stuks een bedrag van 1,5x tot 10x de inzet.

Een gouden hanger telt als wild en kan alle uitbetalende symbolen om een winstcombinatie aan te vullen of te vormen.

Trail Feature

Stargate Megaways is voorzien van een trail feature waarmee je één van vijf features kunt activeren. elke winnende cascade verhoogt de trail met +1 en dat is te zien op het Stargate portaal. Zodra je vijf achtereenvolgende cascades hebt gedraaid win je een van de volgende features.

 • Random Wilds: er worden tot maximaal 6 wilds aan de rollen 2 tot 5 toegevoegd.
 • Expanding Reels: alle rijen worden uitgebreid zodat er 117.649 megaways ontstaan.
 • Wild Reel: de rollen 2, 3, 4 en 5 worden in wild reels veranderd.
 • Mystery Symbols: er worden tot 10 willekeurige symbolen geselecteerd die daarna in hetzelfde uitbetalende symbool veranderen.
 • Regenerate: alle symbolen worden vervangen door nieuwe symbolen.

Als het lukt om het 7e segment van de Stargate te ontgrendelen dan ga je door naar de bonusronde. De trail feature is trouwens uitsluitend actief tijdens het basisspel.

Gratis Spins Bonusspel

Als je het zevende, achtste of negende segment van de Stargate portaal weet te bereiken dan ontvang je 5, 6 of 7 gratis spins. Voordat de free spins worden afgedraaid is het de bedoeling dat je zeven gesloten deuren opent. Elke deur is of leeg of bevat een extra feature. Het gaat om de volgende features;

 • Additional Spins: hiermee ontvang je 1 tot 25 extra gratis spins.
 • Win Multiplier: er wordt een winst vermenigvuldiger op alle winsten toegepast.
 • Ways Increase: elke cascade verhoogt het aantal manieren om te winnen.
 • Reincarnate: als het oog van Ra symbool op de zesde rol valt wordt de gratis spins teller gereset.
 • Cash Prizes: geldprijzen van 5x tot 100x de inzet.
 • Wild Gates: je krijgt extra wild symbolen op de top rol.
 • Expanding Wilds: wild symbolen klappen nu uit om een gehele rol in beslag te nemen.

Als je geen zin hebt in het basisspel kun je een van de bonusrondes of trail features kopen. Een Trail feature kost 31,5x de inzet terwijl 5 tot 7 gratis spins een bedrag van 45,5x tot 123,5x de inzet kost.

Wat is onze beoordeling van de Stargate Megaways Slot?

Het is Light&Wonder goed gelukt om een vermakelijke megaways slot gebaseerd op de Stargate film te maken. Op grafisch vlak valt er niets aan te merken en elke fan van de film of televisieseries zal dit spel dan ook graag spelen.

Tijdens het basisspel kun je profiteren van de trail feature en het ontgrendelen van extra segmenten levert de bonusronde op. Een ander slot waarmee cascades extra bonus features opleveren is Reel King Megaways van Inspired Gaming. Probeer hier alvast het gratis demospel uit van Stargate Megaways.

Pluspunten
 • Prachtig ontwerp gebaseerd op de Stargate film
 • Trail feature tijdens het basisspel
 • Winstpotentie van 25.000x de inzet
 • Gratis spins bonus met extra features
Minpunten
 • Wij hebben geen noemenswaardige minpunten gevonden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip