Sizzling Peppers
4.0/5

Sizzling Peppers

Home » Sizzling Peppers

De Sizzling Peppers fruitkast behoort tot de reeks Twin Player fruitkasten van Stakelogic en is speelbaar bij verschillende Nederlandse goksites. Elk spel heeft een set van drie rollen met vijf lijnen en bij een maximale inzet kan een combinatie van groene en rode pepers 500 tot 20.000 credits opleveren. 

De minimale inzet bedraagt 20 eurocent en maximaal kun je voor 50 euro per draaironde spelen, in combinatie met twee spellen speel je dus met maximaal 100 euro en minimaal 40 eurocent per ronde. Je hebt dit spel misschien weleens in de gokhal gespeeld waar de fruitkast onder de noemer Red Green Peppers te vinden is.

Algemeen speluitleg

De klassieke fruitkasten zijn gelukkig eenvoudig om te spelen maar niet alleen de multiplayer optie biedt extra sensatie tijdens het spelen. Zo kun je met drie triple-bar symbolen op een enkele winlijn 20.000 credits winnen bij een maximale inzet van 500 munten.

Via ‘Total Bet’ kun je instellen of je met 1 of 2 spellen wilt spelen. Hier kun je ook het inzetbedrag waarmee je wilt spelen bepalen. Elk spel heeft  drie rollen met vijf winlijnen!

De symbolen met de beste uitbetaling zijn dus de bar symbolen waarbij drie triple-bar symbolen voor maximale winst zorgen. Let ook op de rode en groene pepers want deze vormen winnende combinaties in kris kras formatie.

Multi Player Fruit Machines

Multi player fruitautomaten zijn in trek en daar speelt Stakelogic perfect op in. Zo kun je behalve Sizzling Peppers ook genieten van de Game 2000 Deluxe en de Twin Joker fruitkast.

Je kunt extra spannende momenten beleven door met twee fruitkasten tegelijk te spelen. Inzetten kan vanaf een klein bedrag tot een redelijk hoog bedrag maar dat bepaal je natuurlijk zelf.

Binnenkort plaatsen wij nog een aantal multi player speelautomaten van Stakelogic zodat je optimaal kunt genieten van het spelaanbod!