Random2Wins Deluxe
4.0/5

Random2Wins Deluxe


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Random2Wins Deluxe

De slotmachine Random2Wins is in feite een gokkast met twee speelautomaten verwerkt in één kast. Eigenlijk is dit een echte fruitautomaat maar wij hebben dit spel toch onder de video slots geplaatst. Uniek aan deze gokkast is dat je dus met het bedienen van een enkele speelautomaat twee gokkast spellen tegelijk kunt spelen. De originele Random2Wins gokkast werd ontwikkeld door het inmiddels opgedoekte Sheriff Gaming maar is nieuw leven ingeblazen door Stakelogic.

Dit is dus een echte multiplayer fruitkast maar je kunt optioneel ook met een enkele set aan rollen spelen. Het theoretische uitkeringspercentage is 95,02% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Random2Wins Gokkast?

Wat opvalt is de twee sets van vier rollen en drie rijen, deze kun je allebei activeren of je kunt met een enkele set links of rechts spelen. Activatie geschiedt via de ‘Total Bet’ knop waar je de spellen kunt selecteren en de muntwaarde kunt bepalen.

Je kunt met een enkele set aan rollen spelen vanaf 20 eurocent per draai tot en met 100 euro, speel je met twee fruitkasten tegelijk dan speel je met maximaal 200 euro per keer.

random2wins deluxe slot

Een voordeel is dat alle uitbetalingen duidelijk op de gokkast vermeld staan. Het gaat in de basis om fruitsymbolen en rode zevens waarmee je per spel vanaf 20x tot 40x de inzet kunt verdienen.

Winnende combinaties bestaan uit drie dezelfde symbolen en als je vier rollen met hetzelfde symbool hebt wordt de winst dubbel berekend (2x 3 symbolen van links naar rechts en andersom)

Dubbele Symbolen

Als extraatje heeft de Random2Wins twee dubbele symbolen, het gaat om SLP en het Bell symbool. Hiermee kun je dus dubbele winnende combinaties pakken, de symbolen zijn namelijk verworven met symbolen van fruitstukken.

Dit zijn tevens de twee premium symbolen en leveren allebei een uitbetaling van 25x de inzet op.

Bovendien tellen zowel het SLP als bel symbool als wild, pak je dus een winnende combinatie zoals sinaasappel, SLP, sinaasappel dan win je een bedrag van 2x de inzet (waarde van drie sinaasappels).

Wat vinden wij van de Random2Wins Multiplayer?

Deze fruitkast biedt spelers de mogelijkheid om met een hoge inzet te spelen want met een maximale inzet van 100 euro per spel speel je dus met 200 euro in totaal als je twee sets activeert.

Speel deze unieke multiplayer slotmachine eerst lekker gratis en mocht je voor geld willen gokken dan adviseren wij je om een account aan te maken bij een betrouwbare goksite met een geldige licentie. De Random2Wins is een leuke gokkast maar komt net te kort om aan onze lijst met top 10 fruitautomaten toegevoegd te worden.

Speel je liever een klassieke fruitkast met een hogere maximale uitbetaling? Probeer dan eens Elk Studio’s Hit it Big gokkast waarmee je 250.000 euro kunt winnen!

Pluspunten
  • Speel op twee gokkasten tegelijk
  • Een echte klassieke fruitkast
  • 10 actieve lijnen per spel
Minpunten
  • Niet gekoppeld aan een jackpot
© Copyright 2022 Gokkasten Stip