Sakura Fortune 2
4.0/5

Sakura Fortune 2


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Sakura Fortune 2

Het Japanse Sakura Fortune 2 is het vervolg van de Sakura Fortune gokkast uit 2017 van Quickspin. De letterlijke vertaling van Sakura is kersenbloesem. Het is één van de Japanse hoogtepunten. De bloesem trekt vanaf half maart tot eind april van zuid naar noord over de vier grootste eilanden. Er worden verschillende feestevenementen georganiseerd zoals de Hanami Matsuri. Sakura is tevens de naam van de dame in dit spel die als uitklappend wild telt. Op visueel vlak is het genieten geblazen en of het spelverloop goed is kan je verderop in onze review ontdekken.

Behalve uitklappende wild symbolen waar je respins mee kunt verdienen is Sakura Fortune 2 voorzien van een spannende gratis spins bonusspel. Spelers die liever het basisspel overslaan kunnen direct de bonusronde kopen. Tijdens het bonusspel worden uitklappende wilds vastgehouden maar daarvoor zul je ze eerst moeten landen.

De RTP is met 96,03% gemiddeld en de variantie is ontzettend hoog. De maximale uitbetaling bedraagt 19.644x de inzet.

Werking van de Sakura Fortune 2 Gokkast

Het speelveld van Sakura Fortune 2 heeft een aparte opstelling. De verdeling van de rollen is 3-4-4-4-3 waarmee er 576 ways to win ontstaan. Een winnende combinatie vormen doe je door drie dezelfde symbolen van links naar rechts op adjacent reels te landen. Voor geld spelen kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai.

Vier wadōkaichin symbolen leveren het minste op. Dit zijn Japanse muntstukken waarmee je bij vijf van dezelfde soort een uitbetaling van 0,45x tot 0,8x de inzet pakt. Beelden van Koi karpers, Jizo beelden en Joshida, Tomoe en Sensai tellen als premium en zorgen voor een bedrag van 0,8x tot 6x de inzet.

Voor de Sakura wilds spelen een belangrijke rol en vervangen alle uitbetalende symbolen als dit tot winst leidt.

Sakura Wilds

De Sakura Wilds staan centraal in dit spel. De wilds komen alleen op de middelste drie rollen voor en klappen uit om een gehele rol in beslag te nemen. Zodra één of meerdere wilds deels in zicht zijn kan via de nudge feature alsnog een wild over een gehele rol uitklappen.

Elk volledig uitgeklapte wild zorgt voor een respin waarbij de wilds worden vastgehouden. Dit maakt het eenvoudiger om mooie winstcombinaties te vormen.

Free Spins

Als je drie scatters op de middelste rollen draait worden de middelste rollen vastgehouden en krijg je een respin. Zodoende maak je kans op extra scatters te landen waarmee je meer free spins verdient. Na de respin ontvang je de de volgende spins afhankelijk van het aantal scatters;

 • 3 scatters: 9 fortune spins
 • 4 scatters: 10 fortune spins en 1 locked Sakura Wild
 • 5 scatters: 11 fortune spins en 2 Locked Wilds

Mocht je tijdens het bonusspel een wild landen dat deels in zicht is dan wordt de nudge feature actief waardoor het wild alsnog een volledige rol in beslag neemt. Als het lukt om drie wilds volledig uit te klappen dan ontvang je een x3 multiplier.

Buy Feature

Spelers die liever het basisspel overslaan om direct aan het bonusspel te beginnen kunnen de buy feature van Sakura fortune 2 gebruiken. Er zijn drie opties;

 • 55x de inzet: drie scatters
 • 70x de inzet: vier scatters
 • 320x de inzet: vijf scatters

Ons advies is om voor 70x de inzet vier scatters te kopen want daarmee ontvang je locked wild. De optie voor vijf scatters kost ons inziens een gigantisch bedrag en dat voor slechts één extra spin en locked wild.

Wat vinden wij van de Sakura Fortune 2 Gokkast?

Als je de eerste Sakura Fortune gokkast weleens hebt gespeeld dan is Sakura Fortune 2 een vette aanrader. Er zijn een paar kleine verschillen, zo had het vorige spel 40 vaste lijnen en bestand het speelveld uit vijf rollen en drie rijen. Sakura Fortune 2 is een vrij eenvoudige slot met een serene uitstraling.

De wilds kunnen mooie prijzen opleveren tijdens het basisspel maar komen pas echt tot leven als je de bonusronde bereikt. Er is ook aan spelers gedacht die geen zin hebben om het basisspel te spelen. Het kopen van de bonusrondes kan een goed idee zijn maar zorg ervoor dat je speelbudget dat toestaat.

Andere slots met een Japans thema zijn Imperial Riches van NetEnt en Yokozuna Clash van Yggdrasil.

Pluspunten
 • Uitklappende Sakura Wilds
 • Gratis spins bonusspel met locked wilds
 • Je kunt optioneel de bonusronde kopen
 • Winstpotentie van 19.644x de inzet
Minpunten
 • De RTP is variabel dus let op welke staffel het casino hanteert
© Copyright 2023 Gokkasten Stip