Quickspin

Home » Quickspin
Sakura Fortune 2
4.0/5
Sakura Fortune 2
High Street Heist
3.0/5
High Street Heist
Cash Truck
5.0/5
Cash Truck
Spinions Xmas Party
3.0/5
Spinions Xmas Party
Book of Duat
4.0/5
Book of Duat
Big Bad Wolf Megaways
5.0/5
Big Bad Wolf Megaways
Sevens High
4.0/5
Sevens High
Ghost Glyph
3.0/5
Ghost Glyph
Artemis vs Medusa
4.0/5
Artemis vs Medusa
Vampire Senpai
4.0/5
Vampire Senpai
Big Bad Wolf
4.0/5
Big Bad Wolf
Arcane Gems
4.0/5
Arcane Gems
quickspin

Quickspin is in 2012 opgericht en heeft sindsdien een grote portfolio van unieke videoslots opgebouwd. De slots van Quickspin zijn modern en zien er op visueel vlak bijzonder goed uit. Vrijwel het complete aanbod is geschikt voor spelers met een mobiel of tablet op enkele slots na. Voortdurend innoveren en nieuwe ideeën implementeren zijn twee kernpunten waardoor spelers gek zijn op de Quickpin gokkasten. Het spelaanbod bestaat momenteel uit ruim 60 slots die je hier straks allemaal gratis kunt uitproberen.

De speelautomaten van deze spelprovider zijn altijd anders en bevatten unieke bonus features maar het jasje eromheen is direct herkenbaar. Top slots die je momenteel hier gratis kunt spelen zijn Sticky Bandits Wild Return, Sevens High en Mighty Arthur. Wil je weten waar je Quickspin slots voor geld kunt spelen? Spit onze reviews door, speel een demospel en probeer het aanbevolen casino zodat je bij een betrouwbare kansspelaanbieder terecht komt.

Pluspunten van Quickspin

Behalve dat de gokkasten van Quickspin voorzien zijn van een mooie vormgeving zijn de speelautomaten ook herkenbaar. Je ziet het direct als je een gokkast van deze slots provider speelt, van de oranje speelknop tot de grafische spelelementen zijn goed herkenbaar. Ook op technisch vlak zijn de spellen goed ontworpen. Zo zijn er vrijwel nooit storingen en is het spelverloop altijd vloeiend. Alle gokkasten van Quickspin zijn nu ook mobiel te spelen. In het verleden zijn er een aantal slots in Flash uitgebracht maat die zijn inmiddels omgebouwd naar HTML5.

Deze slots ontwikkelaar vindt kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Zij brengen niet om de haverklap nieuwe slots uit en besteden dus meer aandacht aan de slots die zij produceren. Voorheen stonden de gokkasten bekend om de lage variantie maar daar lijkt Quickspin inmiddels op terug te komen. Er zijn nu een behoorlijk aantal slots met een hoge variantie waarmee je dus in één klap een vette prijs mee kunt pakken.

Aanbevolen Gokkasten

Je kunt hier binnenkort alle slots van Quickspin spelen maar je kunt hier de spellen vinden die wij je alvast onder de aandacht willen brengen. Een gokkast met het Cluster Pays spelmechanisme dat Quickspin heel handig het Tumble Mechanisme noemt is Nero’s Fortune. Een ander spel is de megaways primeur Big Bad Wolf Megaways. Dit is de opvolger van Big Bad Wolf waarmee Quickspin in 2013 een EGR Award wist te winnen. Als je liever een klassieke gokkast speelt dan is Diamond Duke een optie.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip