Imperial Riches
3.0/5

Imperial Riches


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Imperial Riches

Imperial Riches is een van de nieuwste NetEnt jackpot slots met een sereen Japans thema. Dit fraai vormgegeven video slot heeft vijf jackpots die progressief oplopen en te winnen zijn via een bonusspel met koi karpers.

Speel jij graag op jackpot slots? Probeer dan ook eens de gokkasten Jackpot Raiders van Yggdrasil Gaming en Caribbean Anne van Kalamba Games. Het theoretische uitbetalingspercentage van Imperial Riches bedraagt 96,88% met een lage tot medium variantie.

Hoe werkt de Imperial Riches Jackpot Slot?

Het speelveld is ingedeeld met vijf rollen, drie rijen en er zijn vijftien actieve lijnen. Inzetten kan vanaf 15 eurocent tot maximaal 30 euro per draaibeurt.

Imperial Riches is gebaseerd op het Avalanche systeem waardoor symbolen van winnende combinaties verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe symbolen. Wist je dat het Avalanche mechanisme voor het eerst werd gebruikt bij NetEnt’s Gonzo’s Quest slot?

De symbolen en bijbehorende uitbetalingen

De premium symbolen bestaan uit een aangehaakte gouden goudvis, goudklompen, gouden munten en een bamboeschaal die voor een uitbetaling vanaf 200 munten tot 1500 munten zorgen bij een winnende combinatie van vijf dezelfde.

De kaartsymbolen A,K en Q zijn minder waard, hiermee pak je 50 tot 100 munten als je vijf dezelfde weet te draaien.

Het wild symbool is de gouden gong dat alle andere symbolen vervangt (behalve de scatters) en waarmee je maximaal 1500 munten kunt winnen. Dit symbool komt alleen voor op de 2e en 3e rol.

Tot slot is er de scatter in de vorm van een Japanse papieren ballon, hier heb je er minstens drie van nodig om de Free Falls, free spins bonus te spelen.

Free Falls free spins en de Lucky Pond bonus

Zodra je drie of meer scatters weet te draaien ontvang je 10 gratis spins waarmee je de Free Falls free spins bonusspel kunt spelen. Je kunt 5 extra spins verdienen door nog een scatter te draaien tijdens het basisspel. De Free Falls gaan van start zodra de Avalanche feature is uitgespeeld en elke winnende combinatie zorgt ervoor dat je juwelen opspaart.

Zodra de bonus voorbij is gaat de Lucky Pond bonus game van start (als je minstens drie juwelen hebt opgespaard) en wordt het speelveld omgetoverd tot een vijver met twee koi karpers.

De munten die in de vijver vallen worden of opgegeten door de vis aan de rechterkant waarmee je een geldprijs wint of door de vis aan de linkerkant die juwelen opspaart op de rug van een koi karper waarmee je kans maakt op een van de jackpots.

Het jackpot spel

Lukt het je om drie juwelen op te sparen dan wordt het jackpot spel gestart. Er zijn nu vijf koi karpers die juwelen opeten die een uitbetaling van 20 tot 40 munten per stuk opleveren. Bovendien worden winnende combinaties vermenigvuldigd met de muntwaarde waarmee je speelt.

Dit spel heeft drie progressieve jackpots (Mega, Major en Midi) en twee vaste jackpots (Rapid en Minor). Zodra een jackpot vis drie dezelfde juwelen heeft opgegeten win je de bijbehorende jackpot!

Wat vinden wij van Imperial Riches van NetEnt?

Het is altijd mooi meegenomen dat je kans maakt op een jackpot prijs alleen kun je tijdens de basis van dit spel geen hoge uitbetalingen verwachten. Grafisch ziet het er allemaal prachtig uit en vanwege de lage tot medium variantie win je regelmatig lage prijzen tijdens de basis.

Als je een liefhebber bent van Japanse thema’s dan kun je ook NetEnt’s Koi Princess video slot uitproberen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip