Yokozuna Clash
4.0/5

Yokozuna Clash


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Yokozuna Clash

Yokozuna Clash is een nieuw Yggdrasil Gaming 3D gokkast met een grappig Japans thema gebaseerd op sumo worstelen. Op het podium zie je twee zwaarlijvige worstelaars met de haar in een knot met de rollen op de achtergrond.

De sumo worstelaars spelen een belangrijke rol tijdens de free spins waar zij de strijd aangaan en leveren extra features op. Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 96,30% en de variantie is medium.

Hoe werkt de Yokozuna Clash 3D slot?

Dit spel is voorzien van het 243 ways to win systeem waarbij winnende combinaties zowel van links naar rechts als rechts naar links gelden. Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot maximaal 125 euro per spin.

De premium symbolen bestaan uit een blauwe draak, een groene hagedis, een paarse tijger en een rode roofvogel. De rode roofvogel is het meeste waard, een combinatie van vijf levert je 12x de totale inzet op terwijl de overige diersoorten goed zijn voor 6x tot 10x de inzet.

De speelkaartsymbolen hebben de laagste waarde en betalen bij vijf dezelfde 0,8x de inzet uit. Er is een wildsymbool dat alle andere symbolen vervangt behalve de scatter.

Tournament Free Spin

Tijdens de basis is Yokozuna Clash niet zo spannend maar zodra je een scatter op de eerste en vijfde rol krijgt gaan de Tournament Free Spins van start.

Je start de eerste ronde met een toegewezen worstelaar en krijgt een willekeurige tegenstander toegewezen die je uit de ring moet zien te gooien om de tweede ronde te behalen. Jouw tegenstander probeert hetzelfde te doen en als het hem lukt is de free spins bonus voorbij.

De sumo worstelaars bevatten de volgende features;

  • Riku: Voegt 1 of 2 wilds toe (random) tijdens de basis, 1 tot 3 wilds tijdens de halve finale en 4 wilds tijdens de finale
  • Haru: Voegt 2x of 3x multipliers toe (random) tijdens de basis en 2x tot 4x tijdens free spins
  • Daisuke: Voegt 1 tot 3 wilds toe als hij aanvalt (Halve Finale)
  • O’Conner: Geeft een random 2x tot 4x multiplier (HAlve Finale)
  • Yokuzuna: Voegt 2 tot 4 wilds toe en geeft een 2x tot 4x multiplier (Finale strijd).

Tijdens het gevecht kun je de stand volgen via de battle bar dat je onderaan het spel kunt zien. De free spins bonus bevat drie speelrondes en als het lukt deze uit te spelen dan ontvang je een riante beloning.

Wat vinden wij van de Yokuzuna Clash gokkast?

Tijdens het testen van Yokuzuna Clash hebben wij genoten. Yokozuna Clash is een erg leuk spel tijdens de Tournament Free Spins bonus maar in de basis valt het een beetje tegen. Riku en Haru kunnen in de basis wel voor extraatjes zorgen maar het draait eigenlijk alleen maar om de free spins bonus.

Wil je een Yggdrasil Gaming slot met een hogere variantie en meer optionele features tijdens de basis spelen? Probeer dan de Trolls Bridge gokkast, een 3D slot met een Golden Bonus feature.

Voor geld spelen kan prima bij een legaal online casino met een licentie van de kansspelautoriteit. Zo weet je 100% zeker dat je bij een betrouwbare kansspelaanbieder terecht komt.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip