Runner Runner Popwins
4.0/5

Runner Runner Popwins


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Runner Runner Popwins

Runner Runner Popwins van Stakelogic is gebaseerd op een klassieke gokkast gekoppeld aan het Popwins mechanisme van Avatar UX. Stakelogic heeft al een keer Runner Runner Megaways uitgebracht en nu komen ze dus met een Popwins variant. Het thema lijkt meer op een van de moderne videoslots dan een ouderwetse speelautomaat. Er is een sprankelende paarse achtergrond met op de rollen classic fruitkast symbolen. Als je een fan bent van retro gokkasten dan kun je dit spel beter overslaan.

Het Popwins mechanisme staat centraal. Zodra je een winnende combinatie draait wordt de rijhoogte aangepast waardoor het aantal manieren om te winnen oploopt. Er is een gratis spins bonusspel waarbij je vooraf door een draai aan het bonus rad een multiplier krijgt toegekend.

De Super Stake optie kan ook een behoorlijk vermenigvuldiger toevoegen maar daarover kan je straks meer lezen. Tot slot is er nog een bonus buy feature dat je helaas niet bij het casino kunt gebruiken maar je kunt dit wel via het demospel gebruiken.

De Return to Player is met 96,50% flink boven het gemiddelde. De volatiliteit schommelt tussen medium en hoog in en je kunt maximaal 10.000x de inzet winnen.

Runner Runner Popwins Specificaties

SoftwareStakelogic
Release Datum30/06/2022
RTP96,50%
VariantieMedium/Hoog
Winlijnen486-118.098
Rollen5
RijenVariabel
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€20
Maximale winst10.000x de inzet

Werking van de Runner Runner Popwins Slot

Als je weleens op een Popwins gokkast zoals RagingPop van Avatar UX hebt gespeeld dan zul je de opzet van het speelveld herkennen. Runner Runner Popwins heeft is in de basis een 5-reel gokkast met drie rijen met 486 pay ways. Zodra je een winnende combinatie draait wordt de rijhoogte aangepast. Tijdens het basisspel kan je maximaal zes rijen ontgrendelen maar als je het bonusspel bereikt dan zijn het er negen.

runner runner popwins slot

Via het Pay Ways mechanisme tellen winnende combinatie van links naar rechts en omgekeerd. Dit spel werkt op elk apparaat zoals een smartphone, tablet of Desktop PC. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €10 per draai. Als je de Super Stake feature activeert verdubbel je de inzet waardoor je met deze optie vanaf €0,40 tot €20 per draai kunt spelen.

Verschillende fruitsymbolen en klokken hebben de laagste waarde. Een winnende combinatie met vijf van dezelfde soort is goed voor een uitbetaling van 1x tot 3x de inzet. Rode zevens, blauwe sterren, BAR symbolen en kroontjes tellen als premiums. Hiermee pak je maximaal 4x tot 12,5x de inzet.

Super Stake Feature

Via de Super stake Feature verdubbel je de inzet maar je krijgt daar natuurlijk wel wat voor terug. Bij Runner Runner Popwins gaat het om het toevoegen van vermenigvuldigers. Elke draai kan een willekeurige multiplier van x2 tot maximaal x100 opleveren. Het kan ook voorkomen dat je meerdere multipliersymbolen landt en dan worden de vermenigvuldigers eerst nog bij elkaar opgeteld.

De vermenigvuldiger wordt op de winnende draaibeurt toegepast. Ons advies is om de Super Stake in te schakelen maar doe dit alleen als je het geld kunt missen.

Free Spins

Als je tijdens het basisspel op alle rollen de maximale rijhoogte (6 rijen hoog) weet te ontgrendelen ga je door naar het free spins bonusspel. Je krijgt nu eerst een draai aan het bonus rad waarvan de uitkomst bepaalt hoeveel spins je wint en welke multiplier wordt toegekend. Je pakt 8 tot 15 spins en een start vermenigvuldiger van x2 tot x25.

gratis spins bonus

Het speelveld bestaat nu uit 5 rollen met 6 rijen en na elke winnende draai wordt de vermenigvuldiger met +1 verhoogt. Na elke spin wordt de rijhoogte gereset tenzij het lukt om alle rijen tijdens een cascade met +1 te verhogen want dan wordt de rijhoogte naar 7 rijen gereset. Je kunt maximaal 9 rijen ontgrendelen en als dat lukt wordt de multiplier na elke winstcombinatie met +2 verhoogt.

Ons eindoordeel van Runner Runner PopWins

Wat ons betreft is Runner Runner Popwins een gokkast om te spelen. Wij vermoeden dat spelers die liever fruitautomaten spelen liever een gokkast zoals de Runner 6 Runner willen spelen. Het thema deed ons een beetje aan Starburst denken terwijl het Popwins mechanisme elke keer voor een verrassing kan zorgen.

Het is de moeite waard om de Super Stake in te schakelen want een paar multipliers en een leuke sessie aan winnende cascades kan tijdens het basisspel al een mooie uitbetaling opleveren. In de basis zijn er 486 Pay Ways maar dit aantal kan tijdens het basisspel stijgen naar 118.098 Pay Ways.

Om voor geld te spelen zul je nog even moeten wachten want dit spel is pas vanaf 30 juni 2022 speelbaar bij Nederlandse goksites met Stakelogic slots.

Pluspunten
  • Popwins spelmechanisme met Pay Ways
  • Extra multipliers via de Super Stake Feature
  • Gratis Spins bonusronde met een groter speelveld
  • Maximale winstpotentie van 10.000x de inzet
Minpunten
  • De features zijn niet echt uniek maar werken goed
© Copyright 2023 Gokkasten Stip