RagingPop
4.0/5

RagingPop


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » RagingPop

RagingPop is alweer de elfde slot van AvatarUX met het Popwins spelmechanisme. Wat ons betreft heeft RagingPop wel een leuk thema maar MonkeyPop heeft to dusver het beste ontwerp. Op de achtergrond zien we de Afrikaanse Savanne terwijl op de rollen symbolen van verschillende dieren voorbij draaien. Met dit spel ga je dus op safari maar dan lekker achter de PC, laptop, tablet of mobiele telefoon. Tijdens het basisspel is het lekker zonnig maar zodra je de bonusronde bereikt krijg je te maken met onweer en heftige regenval.

Via het Popwins mechanisme kunnen de rijhoogtes van rollen worden uitgebreid. Tijdens het basisspel zijn er 8.196 manieren om te winnen en dat kan oplopen naar 236.298 zodra je het speelveld hebt uitgebreid. Via de Raging Rhino feature groeien de rollen en krijg je een multiplier van maximaal 500x de inzet. De gratis spins bonusronde is bijzonder spannend want je krijgt aan het begin de optie om een gokje te wagen via het bonus rad. Waar mogelijk kan je het bonusspel kopen alleen vermoeden wij dat bonus buy opties straks niet meer speelbaar zijn bij de legale goksites.

De RTP is met 96,34% bovengemiddeld en Avatar UX maakt nog geen gebruik van een variabele RTP. De variantie is hoog en de maximale winst is 20.000x de inzet.

Raging Pop specificaties

SoftwareAvatarUX
Release Datum23/05/2022
RTP96,34%
VariantieHoog
WinlijnenPopWins
Rollen6
Rijen4 (tot 7 tijdens het bonusspel)
Minimale inzet€0,20
Maximale inzet€40
Maximale winst20.000x de inzet

Werking van de RagingPop Gokkast

Het speelveld van RagingPop bestaat uit zes rollen, vier rijen met 8.196 manieren om te winnen. Het Popwins mechanisme is helaas alleen tijdens de gratis spins bonusronde actief. Hiermee kunnen de rijhoogtes worden uitgebreid waarmee het aantal ways to win stijgt. Toch heeft Avatar UX een leuke extra feature tijdens het basisspel toegevoegd waar je straks meer over kunt ontdekken. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €40 per spin.

ragingpop gokkast

Vier speelkaartsymbolen keren het minste uit. Draai er zes van voor een uitbetaling van 1x tot 1,5x de inzet. Vlinders, vissen en toekans tellen als mediums. Hiermee pak je maximaal 3x de inzet. Krokodillen, buffels, luipaarden en neushoorns tellen als premiums. Draai er zes van voor een bedrag van 5x tot 15x de inzet.

Via het wildsymbool van RagingPop kan je winstcombinaties aanvullen of vormen. Helaas komen ook wilds alleen tijdens het bonusspel voor.

Raging Rhino Feature

Aangezien de Popwins feature van RagingPop alleen gedurende free spins geactiveerd wordt heeft Avatar UX de Raging Rhino feature aan het basisspel toegevoegd. Raging Rhino wordt op willekeurige momenten actief waarmee de rijhoogtes van rollen tot 5, 6 of 7 symbolen hoog groeien.

Het is de enige manier om tijdens de basis extra winstmanieren te ontgrendelen. Bovendien wordt er ook nog een vermenigvuldiger van maximaal 500x de inzet toegevoegd.

Gratis Spins Bonusspel

Als je 3, 4, 5 of 6 scatters weet te landen ontvang je respectievelijk 10, 15, 20 of 30 gratis spins. De Popwins feature is nu actief maar wordt wel aan het einde van winnende cascades gereset. Na een winstcombinatie worden symbolen waarmee je winst hebt behaald vervangen door twee symbolen waardoor de hoogte van de rijen groeit. Dit gaat net zo lang door totdat er geen winnende cascades meer gevormd worden. Een voordeel is dat het wildsymbool nu ook toegevoegd is zodat je sneller winstcombinaties kunt vormen.

Nadat je tien keer achtereenvolgende free spins hebt gespeeld wordt de rijhoogte van alle rollen met +1 verhoogt. Dit blijft staan gedurende het restant van het bonusspel.

Voordat het bonusspel van start gaat krijg je de optie om een gokje te wagen via het bonus rad. Let er wel op dat als je na de eerste draai aan het rad verliest je weer terugkeert naar het basisspel. Ons advies is om deze feature alleen te gebruiken als je 10 spins hebt.

Bonus Kopen

De kans is groot dat de bonus buy optie straks niet meer beschikbaar is voor Nederlandse spelers. De kansspelautoriteit ziet het namelijk als een Auto Play feature. Waar mogelijk kan je voor 100x de inzet 10 gratis spins kopen of betaal 500x de inzet voor 30 spins.

Wat vinden wij van de RagingPop slot?

Hoewel RagingPop een vermakelijke gokkast om te spelen is waren wij wel verbaasd dat het Popwins mechanisme pas bij het bonusspel actief is. Dat is bij alle voorgangers zoals CherryPop namelijk niet het geval. De Raging Rhino feature valt gelukkig wel regelmatig waardoor je ook tijdens het basisspel extra ways to win kunt pakken.

De volledige winstpotentie wordt pas duidelijk als je de bonusronde bereikt. Je kunt ook het bonus rad gebruiken maar ga hier wel voorzichtig mee om. Speel het demospel hierboven alvast of maak een account aan bij Bet365 om voor geld te spelen.

Pluspunten
  • 8.196 tot 236.298 manieren om te winnen
  • Raging Rhino feature tijdens het basisspel
  • Gratis Spins bonusspel met PopWins en wildsymbolen
Minpunten
  • Het Popwins mechanisme wordt pas tijdens de bonusronde actief
© Copyright 2023 Gokkasten Stip