Runner Runner Megaways
4.0/5

Runner Runner Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Runner Runner Megaways

Na een aantal top releases zoals The Expendables Megaways New Mission en Rambo, komt Stakelogic nu met de Runner Runner Megaways. Dit spel behoort tot de klassieke fruitautomaten en lijkt veel op de Random Runner Gokkast maar dan aangevuld met het Megaways mechanisme.

Als je een liefhebber bent van de fruitautomaten uit de jaren negentig waar je bij de afhaal Chinees of in de snackbar op kon gokken dan is dit echt een fruitkast om op te spelen.

Uiteraard is de Runner Runner Megaways voorzien van de klassieke fruitkast symbolen maar via het Megaways systeem zijn er maar liefst 117.649 manieren om te winnen en dan wordt het natuurlijk snel spannend.

Stakelogic heeft heel handig de Super Stake optie toegevoegd waarmee je extra features kunt ontgrendelen.

Met de gouden kroon symbolen kun je in plaats van extra credits nu de free spins bonus bereiken. Zorg dat je de complete review na lees of ga direct aan de slag met het gratis demospel.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96% en de variantie is aan de hoge kant.

Hoe werkt de Runner Runner Megaways Gokkast?

Alle symbolen zijn identiek als dat je gewend bent van de Random Runner slot. Het speelveld heeft een traditionele Megaways opstelling van zes rollen met twee tot zeven symbolen per rij.

Symbolen van winstcombinaties verdwijnen en maken plaats voor nieuwe zodat er cascades aan winnende combinaties kunnen ontstaan.

Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 20 euro zonder Super Stake. Speel je liever wel met de Super Stake optie? Dan wordt de inzet verdubbeld waardoor je met minstens 40 eurocent tot een maximum van 40 euro per draai speelt.

De extra feature dat je kunt ontgrendelen is het BAR symbool dat alle andere symbolen vervangt zodat je sneller een winstcombinatie pakt.

Alle symbolen zijn precies hetzelfde als je van de Random Runner gewend bent. De uitbetalingsstaffel is wel anders, die is als volgt;

  • De witte ster is verreweg het meeste waard, draai er hier zes van voor een uitbetaling van 60x de inzet
  • Zes rode zevens is goed voor 15x de inzet
  • Met zes meloenen pak je 4x de inzet
  • Zes druiven of aardbeien leveren 3x de inzet op
  • Zes gouden klokken leveren 2,5x de inzet op
  • Peren en pruimen leveren maximaal 2x de inzet op
  • Sinaasappels zorgen voor maximaal 1,8x de inzet
  • Kersen zijn goed voor 1,6x de inzet

Let Op! Als je de Super Stake activeert pak je vaker winstcombinaties maar daarvoor betaal je als prijs dat de symbolen maar voor de helft uitbetalen.

De Free Spins bonus

Gratis spins verdienen doe je door vier gouden kroontjes in scattered formatie te draaien. Als je je er slechts drie van weet te landen dan wordt de Hold Functie geactiveerd zodat je extra kans maakt om de gratis spins bonus te bereiken.

Vier kroontjes levert je 8 gratis spins op en voor elke extra scatter krijg je 5 extra spins. Zodoende kun je maximaal 18 gratis spins pakken.

Tijdens de bonus is er een multiplier actief dat met +1 progressief oploopt zo lang je maar winnende combinaties draait.

Je kunt extra spins verdienen door slechts drie kroontjes te landen waarmee je vijf extra spins pakt (voor elke extra kroon ontvang je nog 5 extra spins).

Ook tijdens de bonusronde wordt de Hold Functie geactiveerd, dat gebeurt nu al vanaf twee scatters.

Als je met de Super Stake speelt wordt het nog eenvoudiger om tijdens de bonusronde winstcombinaties te vormen.

Wat vinden wij van de Runner Runner Megaways Fruitkast?

Wij hebben uitgebreid genoten tijdens het spelen van het demospel en vermoeden dat Nederlandse gokkasten liefhebbers veel plezier aan de Runner Runner Megaways fruitkast zullen beleven.

Je krijgt echt het gevoel dat je in de gokhal aan het spelen bent op de traditionele Random Runner kast maar dan met veel meer kans om te winnen.

De maximale uitbetaling liegt er ook niet om, dat is maar liefst € 473.074,-!

Speel op GokkastenStip.nl de gratis demoversie of maak een account aan bij één van de legale goksites waar je de Runner Runner Megaways voor geld kunt spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip