Rooster Fury
4.0/5

Rooster Fury


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Rooster Fury

Rooster Fury is een klassieke speelautomaat van Endorphina met een cartoonesk thema over een hanengevecht. Op visueel vlak kun je genieten van verschillende hanen waarmee je tijdens de bonusronde het gevecht mee aan kunt gaan. Op de achtergrond zien we een boksring waar het gevecht plaats vindt en de symbolen zijn van zeven verschillende hanen voorzien.

Zoals bij alle andere Endorphina gokkasten is er een Risk Game waarmee je de winst kunt proberen te verdubbelen. De bonusronde van Rooster Fury is leuk bedacht want hier krijg je een haan toegewezen dat de strijd aangaat met de andere hanen. Elke keer dat jouw haan wint ontvang je een geldprijs en ga je door naar de volgende ronde. Naarmate je een ronde verder komt wordt de uitbetaling verhoogt.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,05% en de variantie schatten wij in op medium. De maximale uitbetaling is 500x de inzet.

Werking van de Rooster Fury Gokkast

Het speelveld van de Rooster Fury gokkast bestaat uit drie rollen, drie rijen met vijf actieve lijnen. Winnen doe je door drie dezelfde symbolen op een vaste lijn te draaien. Inzetten kan al vanaf Є0,05 tot maximaal Є50 per draai. Er is helaas geen wild symbool om winstcombinaties aan te vullen. Het basisspel zit dus simpel in elkaar.

De symbolen bestaan uit zeven verschillende hanen waarmee je een uitbetaling vanaf 0,6x tot maximaal 100x de inzet kunt winnen per lijn. Het logo van Rooster Fury telt als scatter waarmee je het bonusspel kunt bereiken.

Als je een winnende combinatie weet te landen kun je optioneel het kaartspel spelen. Dat doe je door linksonder op de met rood verlichte speelkaarten te klikken. Er worden vijf speelkaarten uitgedeeld waarvan de eerste open wordt gelegd. Je kunt het kaartspel openen en als de open gelegde kaart niet gunstig uitpakt ben je niet verplicht om te spelen.

Als de kaart van de dealer, 2, 3 of 4 bedraagt dan stijgt het uitbetalingspercentage. Bovendien is er geen maximale inzetlimiet. Het is dus altijd de moeite waard om even te controleren welke kaart de dealer heeft.

Spannende bonusronde

De bonusronde zit leuk in elkaar en is te spelen door drie scatters te draaien. Je ontvangt dan ook nog een uitbetaling van 5x de inzet. Vervolgens krijg je een willekeurige haan toegewezen waarmee je het Rooster Fury hanengevecht aangaat. Jouw haan staat links van het speelveld en de tegenstander staat rechts.

Elk gevecht bestaat uit vijf rondes (oftewel vijf spins). Als jouw haan een winnende combinatie draait dan pak je een punt. Wordt er door de tegenstander een winstcombinatie gedraaid dan pakt de tegenstander een punt. Als het lukt om binnen vijf spins meer punten te pakken dan win je 6x de inzet en ga je door naar de volgende ronde. Als het op een gelijkspel uitkomt dan krijg je extra spins en dat gaat net zolang door totdat er een winnaar is.

Na elke ronde wordt de geldprijs verhoogt. Het gaat om een uitbetaling van 6x tot maximaal 30x de inzet. Behalve een geldprijs voor elke ronde dat je bereikt ontvang je ondertussen natuurlijk ook uitbetalingen voor winstcombinaties.

Wat vinden wij van de Rooster Fury Gokkast?

Rooster Fury is een eenvoudige gokkast met een leuke bonusronde. Het basisspel heeft geen extra features behalve dat je via het kaartspel de winst kunt proberen te verdubbelen. De bonusronde is goed uitgevoerd en daarmee kun je een mooi geldbedrag winnen als jouw haan overeind blijft staan. Tijdens onze testsessie hebben wij genoten van de bonusronde, het basisspel is echter niet zo bijzonder.

De maximale uitbetaling dat je kunt winnen is met 500x de inzet een beetje karig. Speel je liever een slot met een hogere uitbetalingsstaffel dan kunnen wij je Let It Slide van Jade Rabbit Studio of The Bowery Boys van Hacksaw Gaming aanbevelen.

Pluspunten
  • De graphics en thema zijn goed
  • Risk Game gok optie na winstcombinaties
  • Leuke bonusronde waarmee je een hanengevecht aangaat
Minpunten
  • De maximale uitbetaling had hoger mogen zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip