The Bowery Boys
4.0/5

The Bowery Boys


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » The Bowery Boys

Met The Bowery Boys van Hacksaw Gaming gaan we terug naar New York City in de 19e eeuw. The Bowery Boys waren een criminele bende die de buurten van Manhatten onveilig maakten. De bende bestond voornamelijk uit leden van de vrijwillige brandweer. Hacksaw Gaming heeft er op grafisch vlak er een geweldige gokkast van weten te maken en gelukkig zijn er tal van extra features waar we hieronder verder op ingaan.

Hacksaw Gaming heeft het cascade spelmechanisme gebruikt waarmee symbolen van winnende combinaties vervangen worden door nieuwe symbolen. Er zijn brandkasten toegevoegd die eenmaal geopend een geldprijs tot maximaal 250x de inzet kunnen opleveren. Dan zijn er nog de Blasting Bomb multipliers en een gratis spins bonusronde met verschillende features afhankelijk van hoeveel bonussymbolen je hebt weten te landen. Tot slot kunne ongeduldige spelers direct de bonsronde kopen.

De RTP is standaard 96,41% maar net als met Play ‘N Go gokkasten is het altijd zaak op te letten waar je speelt. De volatiliteit is hoog en de maximale winst bedraagt 10.000x de inzet.

Werking van de The Bowery Boys Gokkast

Het speelveld van The Bowery Boys bestaat uit een raster van 5×5 symbolen. Er wordt gebruik gemaakt van een All-scatter wins spelmechanisme dat vergelijkbaar is met de Sweet Bonanza gokkast van Pragmatic Play. Het maakt dus niet uit of symbolen of rollen elkaar aangrenzen. Voor geld spelen kan vanaf €0,10 tot €100 per spin. Een winstcombinatie wordt gevormd zodra je minstens 8 dezelfde symbolen in zicht hebt.

Het uitbetalingstabel begint met speelkaarten waarmee je bij 8 tot 15 van dezelfde soort een bedrag van 0,1x tot 20x de inzet wint. De overige symbolen zoals een dame, koppel, pistool, gevecht en wat lijkt op Bill the Butcher tellen als premiums. Hiermee pak je bij 8 tot 15 stuks een uitbetaling van 1x tot 100x de inzet.

Een houten vat telt als wild dat elke uitbetalende symbool kan vervangen om een winstcombinatie te vormen of aan te vullen.

Cascades

Zodra een winstcombinatie wordt gevormd worden de symbolen van de winnende combinatie vervangen door nieuwe symbolen. Hiermee ontstaan cascades aan lijnwinsten en dit gaat net zo lang door totdat je geen nieuwe winstcombinaties maakt. De uitbetaling wordt boven het speelveld weergegeven en het bedrag wordt aan het einde van cascades uitgekeerd.

Brandkasten

Als jet het symbool van een brandkast samen met een sleutel weet te landen dan wordt de brandkast geopend en ontvang je een geldprijs. Er zijn drie verschillende brandkasten (small, medium en large) die een andere prijsstaffel uitbetalen. De kleine brandkast zorgt voor een prijs van x2 tot x5 de inzet terwijl een medium en grote brandkast 10 tot 25x en 50 tot 250x uitbetalen.

Blasting Bomb Multipliers

Dankzij de blasting bomb multipliers kan de winst tot ongekende hoogte exploderen. Deze bommen zijn voorzien van een vermenigvuldiger van x2 tot x100 dat word toegepast op de winnende combinatie. Als je meerdere bommen weet te landen dan worden de vermenigvuldiger eerst bij elkaar opgeteld.

Gratis Spins Bonussen

Er zijn drie verschillende gratis spins bonusrondes met verschillende features. Met slechts één bonussymbool ga je al door naar het bonusspel. De bonusrondes zijn als volgt;

  • Strongbox Storage: met een enkele bonussymbool ontvang je 10 spins waarbij je vijf brandkasten kan opsparen. Als het symbool van een sleutel landt dan opent het de brandkast op de rollen en één van de opgespaarde brandkasten. Elke bonussymbool dat je draait lever een extra spin op.
  • Daisy’s Dynamite: draai twee bonussymbolen voor 10 spins waarbij dynamiet vermenigvuldigers van x2 tot x100 en ontstekers worden toegevoegd. Dynamietstaven kunnen opgespaard worden en als een ontsteker symbool valt dan worden alle dynamiet vermenigvuldigers ontgrendeld.
  • Bowery’s Saving Bank: met drie bonussymbolen pak je 10 spins waarbij alle winst van winstcombinaties direct wordt uitgekeerd en daarbij ook nog wat opgespaard in een aparte kluis. Als je een dollar teken weet te landen wordt de kluis geopend en wordt het opgespaarde bedrag uitgekeerd. Als het lukt om een dobbelsteen te landen dan wordt het bedrag in de kluis vermenigvuldigd met x2 tot x12. Krijg je een politieagent op de rollen dan moet je een percentage van 10% tot 50% van het geld in de kluis aan de agent uitbetalen.

Als je het basisspel wilt overslaan kun je de bovenstaande bonusrondes kopen voor 80x, 200x of 300x de inzet.

Wat vinden wij van de The Bowery Boys Slot?

Met een goed uitgewerkt thema en bijpassend achtergrondgeluid heeft Hacksaw Gaming een prima gokkast ontworpen. Het basisspel van The Bowery Boys is extra spannend dankzij cascades, brandkasten en bommen met vermenigvuldigers. De bonusrondes zijn leuk uitgewerkt en vooral de Bowery’s Saving bank bonus kan een torenhoge uitbetaling opleveren.

Als je een fan bent van gokkasten met een crimineel thema uit de 19e eeuw dan kunnen wij je Windy City van Endorphina en Cash Noire van NetEnt aanbevelen.

Pluspunten
  • Spaar brandkasten op voor een extra geldprijs
  • Bommen kunnen vermenigvuldigers van x2 tot x100 opleveren
  • Drie verschillende bonusrondes
  • All-scatter pays met cascades
Minpunten
  • Wij hebben geen noemenswaardige minpunten gevonden
© Copyright 2023 Gokkasten Stip