Let It Slide
4.0/5

Let It Slide


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Let It Slide

Let It Slide is een nieuwe online gokkast ontwikkeld door Jade Rabbit Studio. Voor het thema reizen we af naar het verre noorden waar je kunt genieten van een met sneeuw bedekte speelveld en de noorderlicht. De graphics zijn prima uitgewerkt hoewel we wel van mening zijn dat Jade Rabbit dit spel een paar maanden geleden uit had moeten brengen. Op de rollen zien we dieren zoals een lynx, beer, wolf en eekhoorn terwijl op de achtergrond we een besneeuwd gebergte in het noorderlijk halfrond zien.

Jade Rabbit heeft behalve het win both ways spelmechanisme ook verschillende wild features toegevoegd. Zo zijn er reguliere, sliding, sliding multiplier, sticky en zelfs stacked wilds. Er is ook nog een Let it Slide feature waarmee symbolen met een ice frame kunnen landen. De verschillende wilds kunnen zorgen ervoor dat ice frames in sticky wilds kunnen veranderen. Je kunt een ongelimiteerd aantal free spins verdienen zolang je maar een sliding wild of sliding multiplier weet te draaien.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96,39% prima en de variantie is ontzettend hoog. De maximale winst dat je met een enkele sessie kunt behalen is 17.874x de inzet.

Werking van de Let It Slide Gokkast

Let it Slide bestaat uit een raster van 5×6 symbolen met 20 vaste lijnen. Er wordt gebruik gemaakt van het win both ways mechanisme zodat een winstcombinatie zowel van links naar rechts als rechts naar links gevormd kan worden. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per spin.

De symbolen waarmee je de laagste uitbetaling pakt zijn harten, schoppen, klaveren en ruiten. Draai er zes van voor een uitbetaling van 0,7x tot 1x de inzet. De eekhoorn, lynx, wolf, beer en rendier tellen als premiums en zorgen voor een uitbetaling van 1,3x tot 10x de inzet.

Er zijn verschillende wilds tijdens de Let it Slide feature maar hier bespreken we de reguliere wild dat alleen voorkomt op de rollen 2 tot en met 5. Dit wild vervangt alle uitbetalende symbolen als dit tot een winstcombinatie leidt.

Let it Slide Respins

De let it slide feature wordt geactiveerd zodra je een stacked wild (boomstam) op de rollen 1e of 6e rol weet te landen. Nu wordt er een sliding wild en 1 tot 2 ice frames op de rollen achtergelaten. De sliding wild is voorzien van een x1 multiplier en beweegt nu stapsgewijs diagonaal over het speelveld.

Als een sliding wild over een ice frame verschuift wordt er een sticky wild achtergelaten. Mocht het gebeuren dat twee sliding wilds over elkaar gelegd worden dan worden de wild multipliers bij elkaar opgeteld. Zodra de sliding wild de overkant van het speelveld heeft bereikt bestaat er een kans dat het wordt teruggekaatst.

Als dat gebeurt dan pak je nog meer respins en wordt de Sliding wild opgewaardeerd naar een Sliding Multiplier Wild. Als de multiplier wild over een ice frame wordt verplaatst dan laat het nu een Sticky Multiplier Wild achter. Het klinkt misschien een beetje verwarrend en daarom adviseren wij je om eerst het demospel uit te proberen want dan zul je zien dat het reuze meevalt.

Gratis Spins Bonus

Om de gratis spins bonus te bereiken heb je op zowel de 1e als 6 e rol een stacked wild nodig. Nu ontvang je twee sliding wilds en 2 tot 4 ice frames. De bonusronde gaat door totdat je geen sliding wilds of sliding multiplier wilds meer op de rollen hebt. Verder werkt het bonusspel precies het zelfde als de let it slide respins feature.

Waar mogelijk kun je de bonusronde voor een 57x de inzet kopen. Let hierbij wel op het feit dat de RTP nu naar 95,1% wordt verlaagt.

Wat vinden wij van de Let it Slide gokkast?

Jade Rabbit Studio heeft met Let It Slide een prachtige gokkast met volop winstpotentie geproduceerd. Het basisspel verveelt niet snel dankzij de let it slide respin feature dat vrij eenvoudig te activeren is. De volledige winstpotentie kan al tijdens de respins behaalt worden.

De bonusronde werkt vrijwel hetzelfde als respins alleen met extra ice frames en wild symbolen. De vele wild features kunnen in ieder geval spannende momenten opleveren. Andere slots met een vergelijkbaar thema dat wij je kunnen aanbevelen zijn Midnnight Wilds van Playtech en Aurora Wilds van Neon Valley Studio.

Pluspunten
  • Prachtig uitgewerkt noorderlicht thema
  • Volop winstpotentie tijdens het basisspel
  • Let it Slide respins bonus feature met verschillende extra wilds
  • Gratis spins bonusspel
Minpunten
  • De RTP wordt verlaagt zodra je de bonusronde koopt
© Copyright 2023 Gokkasten Stip