Avatar UX

Home » Avatar UX
CherryPop Deluxe
4.0/5
CherryPop Deluxe
RagingPop
4.0/5
RagingPop
MonkeyPop
4.0/5
MonkeyPop
Papaya Pop
4.0/5
Papaya Pop
Lollipop
4.0/5
Lollipop
CherryPop
4.0/5
CherryPop
Wild Pops
4.0/5
Wild Pops
Avatar UX

Avatar UX is een gokkasten spelproducent dat meerdere vestigingen in Europa heeft. Dit bedrijf is tijdens SIGMA 2018 opgericht. Door in 2019 een overeenkomst met Yggdrasil via het YGS masters programma af te sluiten zijn de spellen van deze slots ontwikkelaar bij vrijwel alle online casino’s te spelen. In 2019 lanceerde Avatar UX het inmiddels welbekende Popwins spelmechanisme.

Avatar UX wordt aangedreven door een team met ontzettend veel ervaring in de iGaming sector. Op moment van schrijven heeft deze slots ontwikkelaar 12 titels uitgebracht. Daarvan zijn 11 gokkasten voorzien van het succesvolle Popwins mechanisme. Alle afbeeldingen zijn in hoge resolutie gecombineerd met kleurrijke thema’s. Vooralsnog zul je het moeten doen met online gokkasten. Deze softwareontwikkelaar heeft namelijk nog geen tafelspellen geproduceerd.

Pluspunten van  Avatar UX

De scherpe graphics en het unieke popwins spelmechanisme zorgen voor leuke spelmomenten als je op een van de gokkasten van deze spelproducent speelt. Alle slots zijn onder gebracht op het YGS Masters Programma van Yggdrasil zodat je de Popwins gokkasten bij een groot aandal Nederlandse goksites kunt spelen. Via Popwins worden symbolen van winstcombinaties opgesplitst in twee symbolen waardoor het aantal manieren om te winnen wordt vergroot. dit spelmechanisme zorgt er dan ook voor dat spelers langere tijd door blijven spelen.

Andere pluspunten zijn een bovengemiddelde uitbetalingspercentage en een hoge maximale uitbetaling. Zo zijn er slots die maximaal 70.000x de inzet kunnen uitbetalen. Wat deze spelproducent ook goed doet is het afwisselen van de variantie.

Aanbevolen Gokkasten

Hoewel het speelaanbod een beetje beperkt is heeft Avatar UX wel een paar hele leuke titelt geproduceerd. De eerst gokkast waar wij naar kijken is Wild Pops, een slot met een maximale uitbetaling van 17.707x de inzet en een RTP van 96,2%. Het leuke van dit spel is dat je door winnende combinaties achtereenvolgend te draaien beloont wordt met een oplopende multiplier.

CherryPop is een fruitautomaat met Popwins waarmee je maximaal 56.386x de inzet mee kunt winnen. Via pay both ways kunnen er maximaal 118.096 manieren om te winnen ontstaan. Door alle rijen maximaal uit te breiden ga je door naar het bonusspel. Hier is het mogelijk om de rijhoogte verder uit te breiden zodat je het maximaal aantal ways to win ontgrendelt.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip