CherryPop
4.0/5

CherryPop


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » CherryPop

De fruitige CherryPop is een gokkast dat al in oktober 2020 door Avatar UX onder het platform van Yggdrasil is uitgebracht. Op de rollen zien we allerlei fruitsymbolen en het speelveld heeft een net neon verlichte roze omlijsting. De bijbehorende soundtrack doet je een beetje aan de jaren tachtig denken. Het thema is een moderne insteek op de ouderwetse fruitautomaten maar dan wel met een paar moderne features. Andere slots in de Popwins reeks die wij je kunnen aanbevelen zijn Wild Pops van Avatar UX en Joker Drop Popwins van Stakelogic.

CherryPop maakt gebruik van het Popwins spelmechanisme waarmee symbolen van winnende combinaties door twee nieuwe symbolen worden vervangen. Hierdoor groeit het aantal rijen waardoor er meer manieren om te winnen ontstaan. Zodra alle rijen de maximale rijhoogte hebben bereikt gaat de gratis spins bonus van start. Spelers die liever het basisspel overslaan om direct de bonusronde te spelen kunnen de ‘bonus buy’ feature gebruiken.

Het theoretische uitkeringspercentage is 96,14% en de volatiliteit is hoog. De maximale winst bedraagt maar liefst 56.386x de inzet.

Werking van de CherryPop Gokkast

Het speelveld van CherryPop bestaat uit vijf rollen, drie rijen met 486 ways to win. Wij moeten er wel bij vermelden dat er van het pay both ways mechanisme gebruik gemaakt wordt waardoor je het aantal manieren van 243 in de basis kunt verdubbelen. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €40 per draai. Een winstcombinatie vormen kan door drie dezelfde symbolen adjacent te land vanaf de eerste of vijfde rol.

cherrypop gokkast

Voordat we verder ingaan op het spelmechanisme en de bijbehorende features kijken we eerst naar de uitbetalingen van winnende combinaties. Speelkaarten leveren het minste op en vijf van dezelfde soort is goed voor 1,2x tot 1,6x de inzet.

Druiven, meloenen, sinaasappels, hoefijzers, klavertjes vier, klokken en diamanten leveren beduidende meer op. Hiermee pak je maximaal 2,5x tot 8x de inzet. Kersen leveren met een uitbetaling van 15x de inzet verreweg het meeste op. Kersen komen trouwens alleen voor via het popwins mechanisme of tijdens gratis spins.

Popwins mechanisme

CherryPop is dus voorzien van het popwins mechanisme waarmee het aantal rijen uitgebreid wordt. Na elke winnende combinatie worden de symbolen van de winstcombinatie vervangen door twee nieuwe symbolen waarna er een extra rij wordt toegevoegd.

popwins spelmechanisme

Je kunt maximaal zes rijen per rol ontgrendelen. Er kunnen dus cascades aan winstcombinaties ontstaan waarmee het mogelijk wordt om het hele speelveld uit te breiden. Als dat lukt ga je door naar de gratis spins bonusronde.

Gratis Spins Bonus

Zodra je alle rollen tijdens het basisspel met een maximale rijhoogte van zes hebt weten uit te breiden gaat het bonusspel van start. Je ontvangt nu vijf gratis spins maar voordat de bonus begint krijg je eerst een optionele draai aan het bonus rad. Hiermee kan je tot maximaal 16 spins winnen maar speel verantwoord want je kunt ook de bonusronde verspelen.

Tijdens het bonusspel zijn er zes rijen en is er een winst vermenigvuldiger van x2 actief. Elke Popwin verhoogt de multiplier met +1 en dit kan oneindig doorgaan. Zodoende kun je tegen het einde van de bonusronde een torenhoge vermenigvuldiger overhouden. Je kunt nu een maximale rijhoogte van 9 ontgrendelen waarmee het aantal ways to win kan stijgen naar 118.096 via het pay both ways systeem.

Als je het geduld niet kunt opbrengen om de bonusronde via het basisspel te bereiken kun je de bonus voor 75x de inzet kopen. Je kunt nu of een draai aan het rad geven of direct 5 gratis spins vrijspelen.

Wat vinden wij van de CherryPop Slot?

CherryPop is een vermakelijke gokkast om te spelen. Het basisspel kan op den duur een beetje langdradig worden maar cascades via het uitbreiden van rijen maakt het best leuk. De bonusronde is waar het in feite om draait want hier zie je direct de waanzinnige winstpotentie dat dit slot te bieden heeft.

De standaard vermenigvuldiger en het grotere speelveld zorgen in ieder geval voor spannende momenten. Vooral als je met elke rol de complete rijhoogte weet te pakken.

Gevorderde spelers zullen dit spel ongetwijfeld al eens uitgeprobeerd hebben. Als je dit spel nog nooit hebt gespeeld kun je hier in elk geval de gratis demo uitproberen. Voor geld spelen kan bij Bet365 Spellen.

Pluspunten
  • Popwins spelmechanisme dat het aantal rijen uit kan breiden
  • Een grotere rijhoogte met multiplier tijdens free spins
  • Maximale winstpotentie van 56.386x de inzet
Minpunten
  • Het basisspel kan een beetje langdradig zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip