MonkeyPop
4.0/5

MonkeyPop


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » MonkeyPop

Dat het Popwins spelmechanisme populair is onder spelers bewijst Avatar Ux weer eens met de nieuwe MonkeyPop gokkast. Het ontwerp van dit spel is bijzonder goed uitgevoerd. Het hele speelveld inclusief de symbolen op de rollen lijken op geprint papier. De kleurencombinatie is goed en het Aziatisch design is uniek. Met MonkeyPop bewijst Avatar UX dat zij zeer getalenteerde designers in huis hebben. Als je op zoek bent naar bijzondere gokkasten dan is MonkeyPop een aanrader.

Het popwins mechanisme staat centraal bij dit slot. Het is een herkenbaar concept dat je ondertussen gewend bent van slots als Papaya Pop en Lollipop. Behalve een gratis spins bonusspel is er ook nog een Base Game unlock waarmee je twee free spins met een multiplier kunt verdienen. Spelers die het geduld niet kunnen opbrengen kunnen direct het bonusspel kopen.

Het uitbetalingspercentage is 96,33% en dat is gelukkig niet variabel. De volatiliteit is medium en het maximaal te winnen bedrag is 10.744x de inzet.

Werking van de MonkeyPop Gokkast

In de basis bestaat het speelveld van MonkeyPop uit vijf rollen, drie rijen met 486 ways to win. In feite gaat het om een Pays Both Ways gokkast zodat winnende combinaties van links naar rechts en andersom worden uitbetaald. Voor geld gokken kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai. Winnende combinaties worden gevormd zodra je minstens drie dezelfde symbolen van links naar rechts op de rollen weet te landen.

De speelkaartsymbolen keren het minste uit. Vijf van dezelfde soort is goed voor een uitbetaling van 0,6x de inzet. Zes cartooneske apen tellen als premium en leveren een bedrag op van 1x tot 2,5x de inzet.

Het wild symbool vervangt alle uitbetalende als dit tot een winstcombinatie leidt. Zoals gebruikelijk is ook dit spel te spelen met een mobiel toestel, laptop of Desktop PC.

Popwins Mechanisme

Het Popwins mechanisme is de hoofd feature van MonkeyPop. Zodra je een Win Ways (winnende combinatie) hebt gevormd worden de winnende symbolen vervangen door twee nieuwe symbolen. Hierdoor wordt de rijhoogte steeds aangepast.

Dit gaat net zolang door totdat je geen nieuwe winnende combinatie meer weet te vormen. Het speelveld kan een maximale rijhoogte van zeven rijen per rol hebben en als je van elke rol de rijhoogte to zeven rijen weet uit te breiden ontstaan er 33.614 Win Ways.

Base Game Unlock

Mocht het tijdens het basisspel lukken om van elke rol de rijhoogte maximaal uit te breiden dan ontvang je twee gratis spins. Bovendien worden er een aantal willekeurige symbolen met een lage uitbetaling uit het spel verwijderd. Tevens ontvang je een basis vermenigvuldiger van x1, x2 of x3 dat na elke draai met +1 of +2 wordt verhoogt.

MonkeyPop Gratis Spins

Zodra je drie MonkeyPop scatters landt ga je door naar de gratis spins bonusronde. Je krijgt eerst een draai aan een Reward Reel waarmee een willekeurige beloning wordt geselecteerd. De bonusronde bestaat uit de volgende onderdelen;

 • Starting free spins: bepaalt het aantal spins dat je krijgt (tussen de 5 en 10).
 • Starting Ways: hiermee wordt het aantal ways to win vastgesteld (tussen de 486 en 6.250).
 • Multiplier: de waarde van de multiplier waarmee de bonusronde start wordt vastgesteld (tussen de x1 en x5).
 • Multiplier Growth: hiemee wordt bepaalt met hoeveel keer de multiplier toeneemt (+1 tot +5).

Het aantal rijen wordt tussendoor niet zoals tijdens het basisspel gereset. Je krijgt nu ook te maken met een oplopende vermenigvuldiger die wordt vastgesteld door de Reward Reel.

Zodra je alle rijhoogtes maximaal hebt uitgebreid worden er een aantal laag uitbetalende symbolen verwijderd en ontvang je 2 extra spins. Tijdens de bonusronde speelt de scatter ook een belangrijke rol want deze kan je opsparen. Zodra je drie scatters hebt verzamelt wordt een van de premium symbolen opgewaardeerd en gekoppeld aan een x5 multiplier.

Bonus Buy Optie

Sla je het basisspel liever over dan kan je direct de bonusronde kopen. Er zijn drie bonus buy opties;

 • 100x de inzet: 5 tot 8 spins met een x1 tot x3 multiplier en oplopende vermenigvuldiger van 1 tot 3.
 • 250x de inzet: 6 tot 9 spins met een x2 tot x4 multiplier en oplopende vermenigvuldiger van 2 tot 4.
 • 500x de inzet: 7 tot 10 spins met een x3 tot x5 multiplier en oplopende vermenigvuldiger van 3 tot 5.

Wat vinden wij van de MonkeyPop Gokkast?

MonkeyPop is een vermakelijke gokkast dat leuke verrassingen kan opleveren. Op visueel vlak is het genieten geblazen en je hebt de optie om direct het bonusspel te spelen. Tijdens het basisspel is het al mogelijk om het speelveld compleet uit te breiden waarna je al een mini bonusronde speelt.

Eenmaal in het bonusspel belandt kan het heel hard gaan. De maximale uitbetaling is met 10.744x de inzet een stuk lager dan bijvoorbeeld CherryPop waarmee je 56.386x de inzet kunt winnen. De volatiliteit is wel een stuk lager waardoor je met regelmaat een prijs pakt.

Pluspunten
 • Uniek thema met geweldige graphics
 • Tijdens het basisspel kan je al extra spins met een oplopende multiplier verdienen
 • Gratis spins bonusspel waarbij scatter symbolen worden opgespaard
Minpunten
 • Meer gericht op beginnende slot spelers
© Copyright 2023 Gokkasten Stip