Pyramyth
4.0/5

Pyramyth


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Pyramyth

Aan creativiteit is er geen gebrek bij Thunderkick. Zo weten zij ons altijd weer te verrassen dankzij nieuwe spelmechanismes en een creatief ontwerp. Pyramyth is daar een voorbeeld van want gokkasten met een thema over het oude Egypte, daar zijn er al zoveel van maar met Pyramyth blik je vooruit naar de toekomst. Dit spel maakt gebruik van standaard features zoals je van Quetzalcoatls Trail gewend bent, een gokkast uit de Beat the Beast reeks. Dit spel is in augustus 2021uitgebracht en is ondertussen bij verschillende legale goksites te spelen.

Wat features aangaat moet je vooral letten op het scarabee symbool want dit is een wild gekoppeld aan een vermenigvuldiger. Er is een uitgebreide free spins bonusspel waarmee je ook respins kunt verdienen. Behalve respins spelen de wilds ook een bijzondere rol. Als je meer wilt ontdekken over dit spel dan kun je snel verder lezen of direct het demospel spelen.

De RTP van Pyramyth is 96,17% en de volatiliteit is hoog. Met een enkele draaibeurt kun je tijdens de gratis spins bonusronde maximaal 10.000x de inzet winnen.

Werking Van de Pyramyth Slot

Pyramyth heeft een speelveld van vijf rollen, drie rijen met 15 actieve lijnen. Zowel de symbolen als lay-out van dit slot hebben te maken met het oude Egypte maar dan met een futuristische insteek. Voor geld spelen kan al vanaf €0,10 tot maximaal €100 per draai.

pyramyth gokkast

De symbolen op de rollen kunnen onderverdeeld worden in lage en hoge uitbetalingen. Speelkaarten leveren het minste op en bij vijf van dezelfde soort pak je een uitbetaling vanaf 4x tot 7,5x de inzet. Verschillende beelden van de Egyptische goden leveren iets meer op, hiermee pak je 15x tot 25x de inzet. De hogepriesteres is het meeste waard en levert tot maximaal 75x de inzet op. Behalve dat wilds andere symbolen vervangen om winstcombinaties aan te vullen kunnen zij ook nog extra features ontgrendelen.

Wild Vermenigvuldigers

De scarabee telt bij Pyramyth als wild en dit symbool kan op elke rol landen. Zoals gebruikelijk vervangt het wild reguliere symbolen maar een leuk extraatje is dat je ook nog een vermenigvuldiger verdient. De hoogte van de vermenigvuldiger is afhankelijk van het aantal wilds dat je weet te landen.

Zo pak je met een enkele wild een multiplier van x2 waarbij elke extra wild ervoor zorgt dat de multiplier verdubbeld wordt. Als je dus vijf wilds weet te landen dan bedraagt de vermenigvuldiger maar liefst x32.

Gratis spins met Respins

Het ronddraaiende symbool van de zon telt als scatter. Je hebt er hier minstens drie van nodig om de gratis spins bonus te bereiken. Het aantal scatters dat je weet te landen is bepalend voor het aantal spins dat je krijgt. Met 2 scatters ontvang je 10 spins en voor elke extra scatter komen daar 5 spins bij.

Tijdens de bonus zorgt elke winstcombinatie dat je weet te landen voor een respin. Nu blijven de symbolen van de winnende combinatie staan en als je de winstcombinatie weet aan te vullen dan ontvang je wederom een respin. De wilds tellen nu ook als Roaming Wilds (wandelende wilds). Wild symbolen blijven dus plakken en verschuiven na elke draai een plekje op totdat ze uit het speelveld verdwijnen. Dit geldt trouwens ook tij dens respins waardoor het vrij eenvoudig is om op elke rol een wild te krijgen.

Eindoordeel van de Pyramyth gokkast

Het thema van Pyramyth is vrij uniek maar de features hebben we vaker gezien bij andere slots van Thunderkick. Erg is dat niet want dit spel is zeker een gokje waard. De wild multipliers kunnen tijdens het basisspel mooie extraatjes opleveren maar het draait voornamelijk om het behalen van de free spins bonus.

Tijdens de bonusronde profiteer je niet alleen van respins maar ook van wandelende wilds. De winst kan dus tijdens het bonusspel lekker hoog oplopen. Als je geen fan bent van thema’s over het oude Egypte dan kun je Gates of Valhalla van Pragmatic Play uitproberen.

Pluspunten
  • Wild vermenigvuldigers tijdens het basis en bonusspel
  • Een gratis spins bonus met respins voor winstcombinaties
  • Wandelende wilds tijdens de bonusronde
Minpunten
  • De extra features zijn niet uniek
© Copyright 2023 Gokkasten Stip