Thunderkick

Home » Thunderkick
Lost City of the Djinn
4.0/5
Lost City of the Djinn
Big Fin Bay
4.0/5
Big Fin Bay
Lava Lava
4.0/5
Lava Lava
Odin’s Gamble
4.0/5
Odin’s Gamble
Pyramyth
4.0/5
Pyramyth
Quetzalcoatl’s Trial
4.0/5
Quetzalcoatl’s Trial
Pink Elephants 2
4.0/5
Pink Elephants 2
Sword of Khans
4.0/5
Sword of Khans
Riders of the Storm
4.0/5
Riders of the Storm
The Rift
4.0/5
The Rift
Fruit Warp
5.0/5
Fruit Warp
thunderkick

Thunderkick is in 2014 opgericht en heeft sindsdien bewezen dat zij zowel unieke als leuke online gokkasten kunnen ontwikkelen. Het portfolio van Thunderkick is niet heel groot maar de spellen die zij op de markt brengen zijn anders dan wat je van de reguliere slotproviders gewend bent. Doorgaans produceert Thunderkick slechts enkele slot titels per jaar waardoor het eenvoudig wordt om hier straks reviews van het complete spelaanbod van deze spelprovider te plaatsen. Enkele kenmerken van Thunderkick slots zijn de unieke vormgeving, leuke bonus features en soms hele grappige thema’s.

Het theoretische uitbetalingspercentage van dit type slots ligt met ruim 96,5% boven het gemiddelde waardoor je als speler regelmatig een prijs pakt. Je kunt hier onbeperkt gratis Thunderkick gokkasten spelen of voor echte prijzen spelen bij een door ons aanbevolen online casino. Het spelaanbod wordt op korte termijn flink uitgebreid waardoor je straks alle slots gratis kunt uitproberen.

Pluspunten van Thunderkick

Een unieke speelervaring is waar dit softwarebedrijf voor staat. Wat innovatie betreft zijn er weinig slots ontwikkelaars die aan dit bedrijf kunnen tippen. Zo hebben vrijwel alle gokkasten van Thunderkick een uniek ontwerp en nieuwe features. Soms slaan zij de plank mis maar dat is wat ons betreft het risico waard. Het is ook opvallend dat dit bedrijf geen Megaways licentie heeft aangevraagd. Wat dat betreft proberen zij net als Elk Studio’s zelfstandig unieke features te ontwikkelen. Daar waar andere slots producenten wekelijks nieuwe titels uitbrengen neemt Thunderkick de tijd om een goed product te ontwikkelen. Zodoende worden er slechts 5 tot 6 gokkasten per jaar uitgebracht. Het resultaat is echter dat je als speler altijd verwend wordt. Je wordt visueel geprikkeld en je krijgt te maken met verrassende nieuwe features.

Top Slots van Thunderkick

Hier geven we een korte omschrijving van gokkasten van deze slots provider die je zeker eens moet uitproberen. Laten we beginnen met Fruit Warp. Dit spel is uniek in zijn soort want je kunt tijdens het spelen extra levens verdienen en vermenigvuldigers ontgrendelen. Een ander leuk spel is Pink Elephants 2. Als je hier de bonusronde weet te bereiken kun je symbolen opwaarderen. Tot slot is er nog Riders of the Storm, een gokkast met mystery wild reels tijdens het basisspel. Lukt het om de bonusronde te bereiken dan kun je één van de vier verschillende bonus opties selecteren.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip