Quetzalcoatl’s Trial
4.0/5

Quetzalcoatl’s Trial


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Quetzalcoatl’s Trial

Slotontwikkelaar Thunderkick heeft een reeks aan Beat The Beast gokkasten uitgebracht, slots met een hoge variantie. Nu komen zij met Beat the Beast: Quetzalcoatl’s Trial dat voorzien is van een Meso-Amerikaans thema en gebaseerd is op het mythische Azteeekse wezen Quetzalcoatl.

Quetzalcoatl had vier gedaanten, zo was hij verbonden met vruchtbaarheid, waakte over de regen, wind, de morgenster en kon als hemeldraak mensen afstraffen met tornado’s en waterhozen.

Van de vorige reeks aan Beat the Beast gokkasten moeten wij de reviews nog opstellen, maar wij kunnen alvast verklappen dat het bij de voorgangers om de mythische wezens Kraken, Cerberus en Sphinx gaat.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,16%, de variantie is hoog en je kunt maximaal 5.555x de inzet winnen.

De Quetzalcoatl’s Trial Gokkast in de Basis

De opstelling van het speelveld bestaat uit vijf rollen, drie rijen met negen vaste lijnen.

Inzetten kan vanaf 10 eurocent tot 100 euro per spin, een inzetstaffel dat voor alle Thunderkick gokkasten geldt.

Wat premium symbolen betreft moet je het vooral hebben van Quetzalcoatl want vijf dezelfde levert je een bedrag op van 250x de inzet.

De overige symbolen met een hoge waarde zijn een Azteeks beeldje, een kroon, een bijl en een beker, hiermee pak je bij vijf stuks 25x tot 50x de inzet.

Hoe kan het ook anders, de befaamde kaartsymbolen leveren het minste op, hiermee pak je toch nog een respectabele 10x tot 15x de inzet.

Het embleem van Quetzalcoatl telt zowel als wild en scatter en vervangt alle andere symbolen.

De Free Spins Bonus

De gratis spins bonusronde kun je bereiken door drie of meer Quetzalcoatl  emblemen te landen. Bovendien levert die symbool ook nog een mooie uitbetaling op vanaf 2x, 20x of zelfs 200x als je er vijf van hebt.

Je ontvangt nu 10 gratis spins en er wordt een extra wild toegevoegd waarmee je een volgende level kunt bereiken.

De bonus bestaat uit vijf levels en elke keer als je vijf wilds weet op te sparen ga je door naar de volgende level en ontvang je 2 extra spins.

Bovendien wordt een symbool met een lage waarde nu vervangen door een symbool met een hogere waarde.

Als het lukt om de vijfde ronde te bereiken dan worden alle symbolen met een gemiddelde uitbetaling vervangen door het symbool van Quetzalcoatl.

Hoewel deze bonus veel lijkt op het bonusspel van Pink Elephants 2 is het allemaal best spannend.

Als je tijdens de bonus drie scatters draait ontvang je nog eens 10 spins.

Wat is onze beoordeling van de Quetzalcoatl’s Trial Gokkast?

Quetzalcoatl’s Trial is een leuke aanvulling op de Beat the Beast reeks aan gokkasten van Thunderkick. Hoewel de bonusronde niet echt uniek is geeft Thunderkick je nu twee extra spins in plaats van één bij Pink Elephants 2.

Dankzij de hoge uitbetalingen van winnende combinaties is het basisspel ook vrij spannend maar de echte winst kun je tijdens de bonusronde pakken.

Ben je op zoek naar een slot met meer features? Probeer dan eens Mystery Museum van Push Gaming.

Waar kan je dit spel voor geld spelen?

Wij willen jou adviseren om een account aan te maken bij een legaal kansspelaanbieder met een vergunning van de KSA. Je kunt dan eenvoudig via iDEAL geld storten en profiteren van een welkomstbonus voor nieuwe spelers.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip