Gates of Valhalla
4.0/5

Gates of Valhalla


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Gates of Valhalla

Gisteren hebben we een review van de Pragmatic Play gokkast Magician’s Secrets geplaatst en vandaag is Gates of Valhalla aan de beurt. Met een thema waar de Noordse goden weer aan te pas komen en allerlei extra features krijgt Gates of Valhalla een betere score. Volgens de Vikingen was Walhalla een enorme zaal in Asgard met meerdere poorten. Uit elke poort konden krijgers de aanval openen.

Pragmatic Play heeft het Tumble mechanisme toegevoegd zodat symbolen van winstcombinatie verdwijnen en plaats maken voor nieuwe symbolen. Daarnaast is er een roaming wild feature dat aan een vermenigvuldiger is gekoppeld. Tot slot is er de free spins bonus die spelers ook (waar mogelijk) kunnen kopen.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,46% maar let op want het kan ook voorkomen dat je bij een goksite speelt met een lagere RTP staffel. De variantie is hoog en de maximale winst met een enkele draai is 10.000x de inzet. Momenteel is dit spel exclusief bij Casumo te spelen dat naar verwachting binnenkort een licentie van de kansspelautoriteit zal bemachtigen.

Hoe werkt de Gates of Valhalla Gokkast?

Zodra je het demospel van Gates of Valhalla gokkast speelt zul je merken dat dit spel is opgebouwd met een raster van 5×5 en 10 vaste lijnen. Voor geld spelen kan al vanaf 0,20 tot maximaal 100 per draai. De symbolen bestaan uit afbeeldingen van speelkaarten en stenen beelden. Er wordt gebruik gemaakt van het Tumble spelmechanisme waardoor symbolen van winstcombinaties worden vervangen door nieuwe symbolen. Het werkt vrijwel hetzelfde als avalanches.

De speelkaarten hebben de laagste waarde en leveren een bedrag op van 2,5x tot 5x de inzet voor vijf stuks van dezelfde soort. Beelden van krijgers en goden leveren meer op. Hiermee pak je 10x tot 75x de inzet als je er vijf op een vaste lijn weet te landen. Een gouden leeuw telt als wild en vervangt alle andere symbolen behalve het bonus symbool. Het wild symbool heeft een aantal extra features waar we hieronder verder op ingaan.

Roaming Wild

Dankzij de roaming wild feature verschuift het wild symbool naar een willekeurige plek op het speelveld als het deel uitmaakt van een winnende combinatie. Bovendien is er een oplopende multiplier toegevoegd. Zodoende loopt de vermenigvuldiger na elke winstcombinatie gedurende dezelfde tuimel op met +1 totdat je de maximale hoogte van 5x hebt bereikt.

Zodra het wild symbool aan een 5x vermenigvuldiger is gekoppeld dan ontploft dit symbool en verdwijnt het van het speelveld.

Gratis Spins

Als je 3, 4 of 5 scatters weet te landen dan ontvang je 10, 12 of 15 gratis spins. Nu wordt er een algemene oplopende vermenigvuldiger toegevoegd dat begint met x1. Na elke winnende tuimel wordt de multiplier met +1 verhoogt. De vermenigvuldiger wordt niet gereset en blijft dus gedurende de bonusronde staan. Tijdens de bonus is de roaming wild feature ook actief.

Elke nieuwe tuimel zorgt weer voor een hogere waarde. Dit is vergelijkbaar met de bonusronde van flink wat megaways gokkasten. Waar mogelijk kunnen spelers ook de bonusronde kopen. Let er wel op dat dit 100x de inzet kost.

Wat is onze beoordeling van de Gates of Valhalla Gokkast?

Met Gates of Valhalla kun je spannende speelmomenten meemaken. Het tuimel mechanisme gekoppeld aan de roaming wilds kan leuke verrassingen opleveren. Het kan wel even duren totdat de volle winstpotentie van dit spel helder wordt dus adviseren wij je om het demospel uitgebreid te testen.

Als je de free spins bonus weet te bereiken dan zorgt de oplopende vermenigvuldiger gekoppeld aan de andere spelmechanismes ervoor dat je de volle 10.000x de inzet kunt winnen. Speel je lievere een megaways slot met een Noordse thema dan kunnen wij je Wild Hammer Megaways van iSoftBet aanbevelen.

Pluspunten
  • Tumble spelmechanisme
  • Wandelende wilds met een vermenigvuldiger tot x5
  • Gratis spins bonus met een oplopende multiplier
  • Prima uitvoering van het thema en ontwerp
Minpunten
  • Helaas nog niet beschikbaar bij legale goksites
© Copyright 2023 Gokkasten Stip