Primal Megaways
4.0/5

Primal Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Primal Megaways

Primal Megaways is een Blueprint Gaming Megaways slot dat al sinds november 2018 te spelen is. Het is een van de eerste Megaways gokkasten dat Blueprint Gaming heeft geproduceerd en dit spel was dan ook direct een hit. Aangezien wij bezig zijn om zoveel mogelijk slots toe te voegen kan het voorkomen dat wij ook oudere waardige titels plaatsen.

Blueprint heeft inmiddels bewezen dat zij tot een van de beste leveranciers van Megaways slots behoren. Denk bijvoorbeeld aan Return Of Kong en Gorilla Gold Megaways, twee spellen volgepropt met innovatieve features.

Het thema van dit slot speelt zich af in de oertijd en voert je mee naar de tijd van de eerste primaten. Je kunt op 46.656 manieren winstcombinaties maken en tijdens de free spins bonus kun je vermenigvuldigers van tot wel 120x verwachten.

Met een theoretische uitkeringspercentage van 96,76% en een hoge volatiliteit is het de moeite waard om een gokje voor geld te wagen.

Hoe werkt de Primal Megaways Slot?

Primal Megaways is voorzien van zes rollen met twee tot zes symbolen per rol zodat je op 46.656 manieren winnende combinaties kunt draaien. Voor geld spelen kan al vanaf 20 eurocent tot maximaal 5 euro per draai waardoor dit spel uitermate geschikt is voor spelers met een beperkt budget.

Ondanks de lage inzetstaffel kun je met dit spel vette winsten pakken want zodra je de free spins bonus bereikt heb je te maken met multipliers die met elkaar vermenigvuldigt worden.

Tijdens het basisspel levert de mammoet de hoogste uitbetaling op, weet je er hier zes van te landen dan pak je 50x de inzet.

Overige waardevolle symbolen zijn tijgers, neushoorns, zwijnen en elanden. Draai hier zes van dezelfde soort voor een bedrag vanaf 2x tot 5x de inzet.

Zoals gebruikelijk leveren de speelkaarten veel minder op, weet je er hier zes van te landen dan win je 0,5x tot 1x de inzet.

Het wild symbool vervangt alle andere symbolen behalve de scatters. Primal Megaways heeft ook een mystery symbool dat symbolen naar eenzelfde symbool kan transformeren

Alle symbolen (behalve de wilds) kunnen bovendien als stack voorkomen en dat gekoppeld met cascades aan winsten zorgt ervoor dat het hard kan gaan.

Spectaculaire free spins bonus

Hoewel het basisspel al lucratief kan zijn zul je tijdens de free spins bonus kans maken  op torenhoge winsten.

De wilds tellen tijdens de bonus als multiplier en worden ook nog eens met elkaar vermenigvuldigd.

Je hebt minstens drie scatters om de bonus te bereiken en de staffel aan spins is als volgt;

  • 3 scatters: 10 spins met multipliers van 2x en 3x
  • 4 scatters: 15 spins met multipliers van 2x, 3x en 4x
  • 5 scatters: 20 spins met multipliers van 2x tot 5x
  • 6 scatters: 30 spins met multipliers van 2x tot 6x

Draai je tijdens de bonus nog eens twee of meer scatters dan verdien je 5 tot maximaal 25 extra spins.

De free spins bonus zal minstens 10x de inzet opleveren en als dat niet gebeurt dan wordt de bonus opnieuw getriggered waardoor je een tweede kans krijgt.

Wat vinden wij van de Primal Megaways Gokkast?

Primal Megaways is een waanzinnig leuk slot om te spelen en je zult de adrenaline met name tijdens de free spins bonus door je aderen voelen stromen.

Het mystery symbool komt ok regelmatig voor waardoor het eenvoudiger wordt om winstcombinaties te krijgen.

De winstpotentie van Prrimal Megaways is enorm en als je met de free spins bonus niet meer dan 10x de inzet behaalt krijg je herkansing.

Dit spel is prachtig ontworpen en bevat 3D elementen waardoor wij het onder het kopje 3D slots hebben geplaatst.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip