Gorilla Gold Megaways
5.0/5

Gorilla Gold Megaways


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Gorilla Gold Megaways

Blueprint Gaming blijft voortdurend innoveren en heeft met van het Megaways concept een multiplayer variant geproduceerd. Gorilla Gold Megaways is het eerste slot met dit spelmechanisme waarbij je met vier slots tegelijk speelt waardoor het aantal megaways stijgt naar 470.596.

In feite is dit een echte multiplayer slot want je speelt met vier slots tegelijk met elk 117.649 manieren om te winnen.

Je zou denken dat dit voor verwarring zou zorgen maar het is Blueprint Gaming gelukt om het spelverloop vloeiend te maken waardoor het spelen eenvoudig wordt. Zowel het aantal megaways als de winst wordt bij elkaar opgeteld en in aparte vensters weergegeven zodat je eenvoudig ziet met hoeveel megaways je speelt en wat de totale winst per draai is.

Het thema speelt zich af in de jungle waar de Gorilla over zijn rijkdom heerst. Het theoretische uitbetalingspercentage is 97% en de variantie is lekker hoog.

Hoe werkt de Gorilla Gold Megaways Gokkast?

Je speelt dus met één spel vier megaways slots tegelijk met elk zes rollen, twee tot zeven symbolen per rol en een toprol met vier symbolen. Symbolen van winnende combinaties verdwijnen en maken plaats voor nieuwe waardoor er cascades aan lijnwinsten kunnen ontstaan.

Voor geld spelen kan vanaf 50 eurcent tot maximaal 50 euro per draai en dat valt best mee aangezien je met 470.596 manieren om te winnen speelt.

Aangezien je met vier sets speelt kan het even duren voordat per set de rollen zijn afgedraaid maar je kunt via de rode knop (onder de play knop) twee standen selecteren waarmee de rollen versneld worden gedraaid.

De premium symbolen bestaan uit een slang, krokodil, tijger en uiteraard de gorilla. Zodra je zes dezelfde premium symbolen weet te landen pak je een bedrag vanaf 2x tot 50x de inzet

De Kaartsymbolen A, K, Q, J, 10 en 9 zijn minder waard, hier pak je een bedrag van 1x tot 1,5x de inzet als je zes dezelfde draait. Het wild symbool vervangt alle andere symbolen behalve de scatters. Er is ook nog een mystery symbool dat in gelijke symbolen kan veranderen behalve het wild en scatter.

Gorilla Gold Bonus

Het symbool van een diamant is de scatter en zodra je een van de speelveelden vier of meer scatters weet te draaien dan win je de Gorilla Gold Bonus dat bestaat uit een gratis spins bonus. Helaas kun je de bonusronde niet kopen zoals dat bij Return of Kong Megaways wel het geval is.

Standaard wordt dit bonusspel met een enkel speelveld gespeeld maar je kunt gounden gorilla’s opsparen om extra speelvelden vrij te spelen, dit zijn de super spins. Voordat de bonus begint krijg je eerst een draai aan het rad waarmee wordt bepaalt hoeveel spins je krijgt, de staffels is als volgt;

  • 4 scatters: je ontvangt maximaal 20 reguliere spins of tot 15 super spins
  • 5 scatters: je ontvangt maximaal 25 reguliere spins of tot 20 super spins
  • 6 scatters: je ontvangt maximaal 30 reguliere spins of tot 25 super spins
  • 7 scatters: je ontvangt maximaal 35 reguliere spins of tot 30 super spins

Je kunt optioneel ook gebruik maken van de gamble feature waarmee je kunt proberen om extra spins te verdienen. Ons advies is om deze optie alleen maar te gebruiken als je over voldoende speelbudget beschikt.

Oplopende Multipliers en de Super Spins

Zoals gebruikelijk bij de megaways slots is er een ongelimiteerde oplopende multiplier actief.

Als het jouw lukt om de gouden gorilla’s snel op te sparen dan ontgrendel je extra speelvelden en dan loopt het aantal multipliers razendsnel op.

Je kunt extra spins winnen door 3 of 4 diamanten op de top rol te draaien. Het mystery symbool is ook actief en speelt een belangrijke rol met het vergaren van winnende combinaties en het aanvullen van cascades.

Lukt het om met de super spins extra speelvelden te ontgrendelen en win je aan het einde van de bonus slechts 100x de inzet? Dan ontvang je nog eens 5 extra free spins om het goed te maken.

Wat vinden wij van de Gorilla Gold Megaways Slot?

Als je een liefhebber bent van multiplayer gokkasten en graag megaways slots speelt dan is Gorilla Gold Megaways er een om te spelen. Geef hier eerst gratis een slinger aan dit slot zodat je inziet dat het spel eenvoudig is opgezet ondanks dat er veel gaande is.

Dat je in de basis met 470.596 ways to win te maken hebt is natuurlijk fantastisch en de super spins bonus maakt het mogelijk om ook tijdens de bonusronde met vier speelvelden te spelen.

Blueprint Gaming heeft wat ons betreft met dit spel een top slot geproduceerd!

© Copyright 2023 Gokkasten Stip