Papaya Pop
4.0/5

Papaya Pop


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Papaya Pop

Papapaya Pop is een Avatar UX slot met een thema in art deco stijl en het Popwins spelmechanisme. Dit spel werd al in september 2021 uitgebracht en is nu te spelen bij online casino’s die het software platform van Yggdrasil gebruiken. Het thema doet ons een beetje denken aan de classic slot Multiplier Riches van Red Tiger maar dan uiteraard met een heel ander spelverloop. De graphics van Papaya Pop zien er geweldig uit en geven je een beetje een glamour gevoel.

Het popwins mechanisme staat centraal en zorgt ervoor dat de rijhoogtes uitgebreid kunnen worden. Spelers kunnen profiteren van het pay both ways mechanisme waarmee het aantal way to wins wordt verdubbeld. Als het lukt om alle rijen van het gehele speelveld tijdens het basisspel uit te breiden dan ga je door naar de bonusronde. Hier kunnen de rijhoogtes nog verder vergroot worden en krijg je bovendien een algehele winst vermenigvuldiger.

Het theoretische uitbetalingspercentage is 96% en de variantie is hoog. De maximale uitbetaling dat je kunt winnen is 10.542x de inzet.

Werking van de Papaya Pop Gokkast

Het speelveld van Papaya Pop start aanvankelijk met vijf rollen, drie rijen en 486 ways to win. Via het popwins mechanisme poppen symbolen van winnende combinatie waarna de rijhoogte wordt uitgebreid. Tijdens het basisspel kun je een maximale rijhoogte van 6 rijen per rol ontgrendelen. Zo kan je met het basisspel maximaal op 15.552 manieren winnen.

papaya pop gokkast

Een winnende combinatie ontstaat zodra je drie dezelfde symbolen adjacent op de rollen van links naar rechts weet te landen. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €40 per draai.

Zoals gebruikelijk leveren speelkaarten het minste op. Draai er vijf van voor een bedrag van 1,2x tot 1,6x de inzet. De exotische vruchten tellen als premiums en zorgen voor een uitbetaling van 2,5x tot 8x de inzet. Tijdens het bonusspel wordt er nog een super uitbetalende vrucht toegevoegd waarmee je 15x de inzet kunt winnen.

Er zijn geen scatters of wild symbolen maar je gaat wel door naar de bonusronde als je alle rijhoogtes tijdens het basisspel maximaal weet uit te breiden.

Gratis Spins Bonusronde

De gratis spins bonus bereik je door alle rijhoogtes tot zes rijen hoog uit te breiden tijdens het basisspel. Je start met 3 gratis spins. Na elk niet winnend spin wordt de free spins teller verlaagt en met een winnende spin wordt de teller gereset. De rijhoogte kan nu trouwens verder uitgebreid worden. Er wordt ook een multiplier van x2 toegekend.

Zo lang je binnen drie draaibeurten een winstcombinatie pakt kun je in feite onbeperkt gratis spins verdienen. Na elke spin wordt de winst vermenigvuldiger met +1 verhoogt zodat je aan het einde van het bonusspel een torenhoge vermenigvuldiger overhoudt.

Mocht je op elke rol de rijhoogte met negen symbolen vergroten dan blijft dat gedurende het restant van de bonusspel staan. Nu wordt de vermenigvuldiger na elke spin met +2 verhoogt. Je kunt maximaal 118.096 ways to win ontgrendelen.

De Bonusronde kopen

Als je het basisspel liever overslaat dan kun je voor 75x de inzet de bonusronde kopen. Via een bonusrad krijg je ook nog de optie om het aantal spins en de bijbehorende multiplier te verhogen. Doe je dat liever niet dan begin je met 486 ways to win en een x2 multiplier.

bonusrad

Wat vinden wij van de Papaya Pop Slot?

Op visueel vlak valt er niets aan te merken. Het popwins mechanisme is leuk maar werkt bij alle slots dat wij hebben uitgetest vrijwel hetzelfde. De verschillen zijn te klein om er een complete reeks aan slots aan te besteden. Aan de andere kant kan popwins wel hele mooie uitbetalingen opleveren.

Papaya Pop is grafisch dus goed uitgevoerd en tijdens het basisspel kun je al een leuk geldbedrag bij elkaar sprokkelen. De volledige winstpotentie wordt pas tijdens het bonusspel duidelijk waar je met een beetje geluk een langdurende sessie aan free spins kunt afdraaien.

als je een fan bent van popwins dan kunnen wij je LolliPop en CherryPop aanbevelen. Direc tvoor geld gokken kan bij Bet365 waar je alle slots onder het Yggdrasil platform zult vinden.

Pluspunten
  • Ontgrendel een rijhoogte van zes per rol tijdens het basisspel
  • Free spins bonus met oplopende multiplier en negen rijen per rol
  • Maximaal 118.096 ways to win tijdens de bonusronde
Minpunten
  • Het Popwins mechanisme kan op den duur een beetje vervelen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip