Lollipop
4.0/5

Lollipop


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Lollipop

Avatar UX dat slots uitbrengt onder het platform van Yggdrasil heeft met Lollipop hun tiende slot uitgebracht. Deze spelproducent heeft het Popwins spelmechanisme uitgevonden en ook Lollipop is net als CherryPop voorzien van Popwins. Het thema speelt zich af in een snoepfabriek waar lollipops aan de lopende band worden geproduceerd. Als roze niet jouw favoriete kleur is dan kan je dit spel beter overslaan want de roze snoepgoed spat van het scherm.

Behalve het Popwins mechanisme waarmee het aantal rijen uitgebreid kan worden heeft Lollipop nog een aantal andere bijzondere features. Er is een Sticky Pop feature dat symbolen vast kan houden terwijl andere symbolen een respin krijgen. Mocht je de gratis spins bonus bereiken dan kan je vooraf een gokje wagen door een draai aan het rad te geven. Gedurende het bonusspel wordt de rijhoogte van rollen niet gereset en heb je uitsluitend met symbolen van scatter rewards en harten te maken.

Het theoretische uitkeringspercentage ligt met 95,82% net onder het gemiddelde. De volatiliteit is hoog en de maximale winst is 13.000x de inzet.

Hoe werkt de Lollipop Gokkast?

De Lollipop gokkast heeft standaard een speelveld van 5 rollen, drie rijen met 486 ways to win. Een winnende combinatie vormen kan door drie dezelfde symbolen op adjacent reels van links naar rechts te landen. Elke keer dat je een winstcombinatie weet te vormen wordt het aantal rijen vergroot. Je kunt een maximale zeven rijen per rol tijdens de bonusronde en vijf tijdens het basisspel ontgrendelen. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai.

lollipop gokkast

Symbolen van gloeiende snoepgoed leveren het minste op. Een winstcombinatie van vijf dezelfde snoepjes zorgt voor een uitbetaling van 0,4x tot 06x de inzet. Gummy beertjes, cake, muffins, een pudding van een groene hart en roze ster en zuurstokken tellen als premiums. Hiermee pak je een maximale uitbetaling van 1x tot 4x de inzet.

Tot dusver lijken de uitbetalingen niet bijzonder maar dankzij het Popwins mechanisme worden na winstcombinaties de rijen uitgebreid en kunnen er cascades aan lijnwinsten ontstaan.

Base Game Multiplier

Zodra een rol de maximale rijhoogte heeft bereikt ontvang je een x2 multiplier voor de eerste rol dat uitbreid wordt en een x1 multiplier voor elk daaropvolgende rol. Tijdens het basisspel gaat het om vijf rijen en bij het bonusspel om zeven rijen. Zodra de respins ten einde komen worden de vermenigvuldigers toegepast.

Gratis Spins Bonusspel

De gratis spins bonus van Lollipop bereik je door minstens drie scatters te landen. Voordat de bonusronde van start gaat krijg je eerst de optie om een gokje te wagen. Ons advies is om dat niet te doen want als je verliest verspeel je de bonusronde. Het gokspel bestaat uit een draai aan het rad waarmee je het aantal levens en rijhoogtes kunt vergroten.

gok feature

Eenmaal in het bonusspel belandt wordt het speelveld leeggeruimd en kunnen alleen symbolen van scatter reward symbolen en harten vallen. De scatter rewards zijn voorzien van een geldprijs en de hart symbolen zorgen voor 1 of 2 extra spins. Beide symbolen worden vastgehouden en scatters vergroten de rijhoogte met +1. als het lukt om de volledige rijhoogte van alle rollen te ontgrendelen ontstaan er 33.614 manieren om te winnen.

lollipop bonusspel

De scatter reward symbolen kunnen ook opgewaardeerd worden. Een voorbeeld daarvan is als je twee van dezelfde x1 scatters weet te landen dan worden ze opgewaardeerd naar x2. Als een rol de volledige rijhoogte heeft bereikt verdubbeld de waarde van alle onderliggende scatters.

De Bonusronde Kopen

Je kunt het basisspel overslaan door de bonusronde te kopen. Er zijn twee opties en een gok feature;

  • 75x de inzet: hiermee koop het bonusspel met een speelveld van 5×3 en drie levens.
  • Gebruik de gok feature om het speelveld en aantal levens te verhogen.
  • Met 500x de inzet koop je vijf levens op een speelveld van 5×5.

Wat vinden wij van de Lollipop Slot?

Als je een liefhebber bent van het Popwins mechanisme van Avatar UX dan is Lollipop een prima slot om te spelen. Een nadeel dat wij ondervonden was de manier waarop spins worden afgespeeld. Het duurt namelijk vrij lang totdat je weer op de spin knop kunt klikken.

De vermenigvuldiger tijdens het basisspel en het kunnen verhogen van de rijhoogtes zorgt al voor voldoende actie. Hoge winsten zijn pas tijdens de bonusronde haalbaar. De maximale winst dat wij tijdens onze testsessie wisten te behalen was een winst van 1800x de inzet. Probeer hier het gratis demospel alvast. Voor geld gokken kan bij Bet365 waar je vrijwel alle gokkasten onder het Yggdrasil platform kunt spelen.

Pluspunten
  • Popwins spelmechanisme
  • Winst vermenigvuldigers tijdens het basisspel
  • Spannende bonusronde met extra rijhoogtes en scatter rewards
  • Verschillende opties om de bonusronde te kopen
Minpunten
  • Er is een vertraging op de spin knop dat vervelend kan zijn
© Copyright 2023 Gokkasten Stip