Pacific Gold
4.0/5

Pacific Gold


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Pacific Gold

Zodra Elk Studio’s een nieuwe slot in de Gold reeks uitbrengt doet het onze direct weer denken aan de avonturier Kane. Ditmaal gaat het om Pacific Gold waar Kane op jacht gaat naar goud tussen vliegtuig wrakstukken in de Stille Oceaan. Deze avonturier zul je vast herkennen van andere Gold slots zoals Black River Gold. Dit spel is zoals alle andere slots op onze website ook speelbaar via een mobiel telefoon of tablet.

Pacific Gold maakt gebruik van het avalanche spelmechanisme waarbij ook het aantal rijen toe kan nemen. Zodoende kunnen er maximaal 262.144 ways to win ontstaan. Het siert Elk Studio’s dat zij geen megaways licentie hebben afgenomen maar in plaats daarvan eigen spelmechanismes ontwerpen. Er zijn tal van andere features aan dit slot toegevoegd zoals Big Symbols, Power Stacks, Ghost Boxes en Free Drops.

Het theoretische uitbetalingspercentage van 95% is wel een hekelpunt. De volatiliteit is hoog en met een enkele draai kun je maximaal 10.000x de inzet winnen.

Werking van de Pacific Gold Gokkast

Het speelveld van Pacific Gold bestaat standaard uit zes rollen, vier rijen met 4.096 manieren om te winnen. Een winstcombinatie ontstaat door minstens drie dezelfde symbolen van links naar rechts te landen. Hiermee wordt de avalanche feature actief waarbij het aantal rijen kan worden uitgebreid. Dit kan maximaal tot een hoogte van 8 rijen waardoor er 262.144 ways to win ontstaan. Voor geld spelen kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per draai.

pacific gold gokkast

Speelkaarten hebben een lage waarde en zes van dezelfde soort is goed voor een uitbetaling van 0,3x de inzet. Vier gekleurde emblemen hebben een medium waarde, zes hiervan levert 1x de inzet op. Drie maskers en Kane zelf tellen als premiums. Hiermee kun je 2x tot 5x de inzet winnen.

Het wild symbool vervangt alle reguliere uitbetalende symbolen om een winstcombinatie te vormen of aan te vullen.

Big Symbols

Alle symbolen van het basisspel kunnen in verschillende formaten landen. Symbolen kunnen een grootte hebben van minimaal 1×1 tot maximaal 4×4. De grotere symbolen hebben eenzelfde waarde als de hoeveelheid 1×1 symbolen er nodig zouden zijn om het blok te vullen. Een blok van 3×3 bevat bijvoorbeeld 9 reguliere symbolen. Lege vakjes onder de grote symbolen worden gevuld met 1×1 symbolen van dezelfde soort.

Power Stacks

Power stacks bestaan uit een verticale stapel van vier identieke 1×1 symbolen. Voor elke Avalanche waar een power stack geen deel van uitmaakt wordt de waarde verhoogt met +2.

Pacific Wave

De pacific wave feature wordt actief zodra je op een horizontale lijn identieke symbolen van 1×2 tot 1×4 formaat weet te landen. Onderliggende lege vakjes worden nu gevuld met wild symbolen.

Ghost Boxes

Zodra het symbool van een Ghost Box verschijnt terwijl je een winnende combinatie hebt gedraaid dan worden alle symbolen van de winstcombinatie aan de ghost box toegevoegd.

Zodra er geen winnende combinaties meer gevormd kunnen worden explodeert de ghost box waarna een aantal symbolen van de rollen verdwijnt. De symbolen van de winstcombinatie worden dan per rij in een hiërarchische rangschikking teruggezet.

Pacific Wave Free Drops

zodra je drie bonus symbolen weet te landen dan ontvang je 10 gratis spins. Elke extra bonus symbool is goed voor 5 extra spins waardoor je maximaal 25 spins kunt verdienen. Met elke winnende combinatie wordt de safety level opgeschroefd. Dit betekent dat het speelveld met een rij wordt uitgebreid. De safety levels worden tussendoor niet gereset waardoor het eenvoudig wordt om het maximaal aantal ways to win te ontgrendelen.

X-iter Feature

Waar mogelijk kun je gebruik maken van de X-iter feature waarmee je extra features direct kunt kopen. De inzet staffel is als volgt;

  • Big Symbol: 5x de inzet zorgt gegarandeerd voor één groot symbool.
  • Pacific Wave: voor 10 x de inzet ontgrendel je de pacific wave feature
  • Ghost Box: 25x de inzet lever een ghost box op.
  • Bonus: met 100x de inzet kun je het bonusspel spelen.
  • Super Bonus: voor 500x de inzet speel je het bonusspel waarbij de eerste gratis spin een ghost box oplevert.

Wat is onze beoordeling van de Pacific Gold Slot?

Pacific Gold is een waanzinnig goed uitgevoerde gokkast met volop extra features. Het kan even duren totdat je de werking van alle features door hebt. Wij adviseren je dan ook om uitgebreid gebruik te maken van het demo spel. Het enige nadeel aan dit spel is de wat lagere RTP van 95%. Had dat iets hoger uitgepakt dan had deze gokkast een score van 5 sterren gekregen.

Andere slots waar wij onlangs reviews van hebben geplaatst en die wij je kunnen aanbevelen zijn Wild Tundra van Red Tiger en The Goat van Blueprint Gaming.

Pluspunten
  • Avalanche spelmechanisme waarmee het aantal rijen wordt uitgebreid
  • Maximaal 262.144 manieren om te winnen
  • Maar liefst vijf extra features
  • Je hebt de optie om features te kopen
Minpunten
  • De RTP is met 95% iets te laag
© Copyright 2023 Gokkasten Stip