The Goat
3.0/5

The Goat


Speel Mee
Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » The Goat

Als je de titel van dit spel hoort zul je vast aan een geit denken maar niets is minder waar. De afkorting Goat staat in de sportwereld voor ‘Greatest of all Time’. De term is te danken aan de vrouw van Mohammed Ali. Ali stond namelijk bekend als ‘The Greatest’ en als een publiciteitsstunt maakte zijn vrouw er G.O.A.T van.

Blueprint Gaming speelt leuk in op de onderwerp met de online gokkast The Goat. Hoewel dit spel verder niets met de sportwereld te maken heeft is het toch leuk uitgevoerd.

Blueprint heeft een paar geweldige features toegevoegd. Met het G.O.A.T symbool kunnen wilds een rol in beslag nemen en van een vermenigvuldiger voorzien worden. Tevens zijn er nog twee features aan dit symbool gekoppeld waar je straks meer over kunt ontdekken. Door diamanten te verzamelen kun je een twee verschillende gratis spins bonusrondes selecteren.

De RTP is met 94,48% veel te laag en dat is best jammer. De variantie schommelt tussen medium en hoog in en de maximale uitbetaling is €250.000.

Werking van The Goat Gokkast

Het speelveld van the Goat bestaat uit zes rollen met vier rijen waarmee er 4.096 manieren om te winnen ontstaan. Bovenaan is er nog een top rol met vermenigvuldigers die geactiveerd worden zodra je het G.O.A.T symbool weet te landen. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €10 per draai maar dat kan mogelijk hoger zijn afhankelijk van waar je dit spel voor geld speelt.

Wat symbolen aangaat leveren de zes speelkaarten het minste op. Hiermee pak je met een winstcombinatie van zes van dezelfde soort een bedrag van 0,4x tot 0,8x de inzet. De zes premium symbolen leveren een uitbetaling van 1x tot 10x de inzet op.

Er is een reguliere wild symbool dat alle andere symbolen kan vervangen om winstcombinaties aan te vullen. Tot dusver lijkt dit slot niet bijzonder maar gelukkig heeft Blueprint Gaming een paar bijzondere features toegevoegd.

G.O.A.T Symbool

Het G.O.A.T symbool komt alleen voor op de rollen 2 tot en met 5 om vervolgens X Wilds, X Wins of diamanten te onthullen. De vermenigvuldigers op de top rol worden ook nog toegevoegd.

Als je het X Wild symbool te pakken hebt dan klapt het symbool uit over de gehele rol zodat de volledige rol voorzien wordt van een wild multiplier. Het X Wins symbool vermenigvuldigt alle winstcombinaties terwijl diamanten aan de bonus meter worden toegevoegd.

Bonus Activatie

Zodra je 100 diamanten opgespaard hebt krijg je de keuze uit twee verschillende bonusrondes met ieder 10 gratis spins. Voordat je de meter gevuld hebt kun je her en der ook nog een gokje wagen waarmee je ook de bonusronde kunt bereiken. Verlies je de gok feature dan verspeel je alle opgespaarde diamanten. De twee bonusrondes dat je kunt selecteren zijn als volgt;

  • X Wild Free Spins: als je tijdens deze bonusronde het gouden X Wild symbool weet te landen dan neemt het een gehele rol in beslag. Tevens blijft het tot aan het einde van de bonus plakken. Bovendien levert dit symbool ook nog een extra spin op.
  • X Wins Free Spins: het X Wins symbool vermenigvuldigt alle winstcombinaties en voegt de waarde toe aan de algehele vermenigvuldiger. Ook dit symbool levert een extra gratis spin op.

Tijdens beide bonusrondes kun je de diamanten meter weer vullen waarna het desbetreffende bonusspel wordt hervat.

Bet Feature

The Goat Bet Feature biedt twee opties. Door de inzet met 25% te verhogen per draai maak je meer kans om G.O.A.T symbolen te landen. De twee optie is om de bonusronde te kopen. Het bedrag dat je moet betalen is afhankelijk van hoeveel diamanten je hebt opgespaard. Bij een lege meter kost het 81x de inzet.

Wat is onze beoordeling van The Goat?

The Goat is een waanzinnig leuk slot om te spelen met unieke features. Als de RTP gemiddeld was geweest dan had dit spel een score van 5 uit 5 sterren gekregen. Helaas is het uitbetalingspercentage dusdanig laag dat het invloed op de score heeft gehad. Het spel op zich is wel genieten geblazen.

Wij adviseren je om in ieder geval het demospel te spelen. Voor geld gokken kan bij een betrouwbaar en veilig online casino zoals Bet365. Andere slots met een vergelijkbaar thema zijn Rock Vegas van Pragmatic Play en Beasts of Fire van Play ‘N Go.

Pluspunten
  • Bijzonder leuke extra features
  • Een keuze uit twee verschillende bonusrondes
  • Maak kans op uitklappende wilds of win vermenigvuldigers
Minpunten
  • De RTP is ver onder de maat
© Copyright 2023 Gokkasten Stip