Ozwin’s Jackpots
4.0/5

Ozwin’s Jackpots


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Ozwin’s Jackpots

Ozwin’s Jackpots is een video slot van Yggdrasil Gaming met verschillende progressieve jackpots. Onder het toeziend oog van Ozwin ontdekt de leerjongen hoe hij zijn magische krachten toe kan passen en tracht hij Ozwin te bevrijden van de vloek dat op hem rust.

Deze gokautomaat met progressieve jackpots heeft vijf rollen, drie rijen, twintig win regels met vijf verschillende jackpots die progressief oplopen. De uitkeringspercentage bedraagt een zeer redelijke 96,2% en de variantie is laag. De maximale winst bedraagt €30.000!

Speel je liever een eenvoudige jackpot slot dan adviseren wij je om Super Multimes Progressive van iSoftBet eens te proberen. Wij van GokkastenStip vinden dat Ozwin’s Jackpots tot een van de top slots behoort dat zeker het proberen waard is!

Hoe werkt het allemaal?

Standaard zijn er 20 winregels actief en inzetten kan vanaf 20 eurocent to maximaal 40 euro per draai. Als het jouw lukt om Ozwin’s leerling toe te zetten om Archmage te worden dan wordt je dankzij de bijbehorende jackpot rijkelijk beloond.

Het zal je wellicht opvallen dat er geen wildsymbool aanwezig is maar dat wordt door de jackpots en andere features ruim goedgemaakt. De symbolen bestaan uit een mengsel van uilen, Ozwin’s, kaartsymbolen en allerlei attributen die tot de wereld van magie behoren. De beste uitbetalende symbool is de uit, draai er hier vijf van voor een bedrag van 4.000 munten. Vijf Ozwins zorgt voor 2.000 munten terwijl de overige premium symbolen een bedrag van 750 tot 1.000 munten waard zijn.

Progressieve Jackpots en Free Spins

De progressieve jackpots worden aan de bovenkant van dit slot weergegeven en bestaan uit Novice, Apprentice, Mystic, Wizard en Archmage. Je dient vijf identieke orbs op te sparen tijdens de free spins bonus om een van de jackpots te winnen.

Free spins kunnen verdient worden zodra je drie of meer scatters draait of vijf kristallen hebt opgespaard tijdens het basisspel. Je krijgt altijd 10 gratis spins toegekend gekoppeld aan een 3x vermenigvuldiger.

De Pick & Click Bonus

De pick & click bonus is een leuke manier om extra winst te pakken. Dit spel wordt geactiveerd zodra je drie of meer scattered bonus symbolen weet te draaien.

Tijdens de pick en click bonus is het aan jouw om de juiste toverboeken te selecteren. Achter elke toverboek kun je een geldprijs of kristal winnen maar als je pech hebt met de selectie kan het ook zijn dat je het boek aanklikt met een EVIL SPELL waardoor de bonus ronde direct wordt beëindigt. De kristallen die je met dit bonusspel verdient kunnen de free spins bonus activeren.

Wat vinden wij van de Ozwin’s Jackpots Gokkast?

Spelers die op jacht zijn naar een jackpot slot zullen met Yggdrasil’s Ozwin’s Jackpots een leuke tijd beleven. Het betreft echter geen jackpots met miljoenen, voor een van de jackpot gokkasten met de hoogste uitbetaling adviseren wij je om de Mega Fortune van NetEnt te spelen.

Behalve de jackpots maken de gratis spins bonus en het pick en click spel dit een slot om te proberen! Gokken voor geld op dit spel kan bij een legaal online casino met een kansspelvergunning.

Pluspunten
  • Vijf verschillende progressieve jackpots
  • Gratis spins bonus met een x3 multiplier
  • Pick & Click bonusspel
Minpunten
  • Door de lage variantie win je regelmatig kleine geldbedragen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip