Super Multitimes Progressive

Super Multitimes Progressive


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Super Multitimes Progressive

De Super Multitimes Progressive is een van de classic slots met een progressieve jackpot dat stijgt naarmate je de lijninzet verhoogt. De fruitmachine ziet er hetzelfde uit als wat je van een casino slot kunt verwachten. De muntwaarde, de lijninzet en het aantal lijnen waarmee je wilt spelen zijn apart van elkaar af te stellen.

Let op! Dit is de HD variant dat dus de opvolger is van het origineel met verbeterde graphics. Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 95,38% en de variantie is laag zodat je met regelmaat lagere prijzen pakt.

Hoe werkt de super Multitimes Progressive Gokkast?

Het speelveld is opgedeeld in vijf rollen met drie rijen en er zijn vijf winlijnen actief. Inzetten kan vanaf 25 eurocent tot maximaal 25 euro per spin en als je dit spel voor geld speelt is het verstandig om  met een hoge inzet te spelen vanwege de kans op de jackpots (de jackpot stand stijgt naarmate je hoger inzet).

Er zijn drie wildsymbolen gekoppeld aan een vermenigvuldiger die dus niet alleen alle andere symbolen vervangen maar waarmee de winst wordt vermenigvuldigd tot maximaal 8x. De prijzentabel van deze fruitkast is te vinden via de informatie knop.

super multitimes progressive gokkast

Winnende combinaties ontstaan zodra je drie of meer dezelfde symbolen op een winlijn weet  te landen. De premium symbolen zijn de dollar en rode zeven symbolen waarmee je bij een combinatie van vijf dezelfde 3.000 tot 8.000 credits kunt winnen.

Vier verschillende jackpots

Bij drie of meer progressieve jackpot symbolen wordt het pas echt spannend want dan kun je één van de jackpots winnen. Hieronder geven wij kort de mogelijkheden weer:

  • 3 jackpot symbolen: 8 gratis spins en kans op de Mini Jackpot
  • 4 jackpot symbolen: 8 gratis spins en kans op de Super Jackpot
  • 5 jackpot symbolen: 8 gratis spins en kans op de Multitimes Jackpot
  • met 5 jackpot symbolen + 32 punten tijdens free spins win je de Super Multitimes Jackpot

Dit is een van de toppers onder de klassieke gokkasten maar dat kun je door dit demospel te spelen zelf ontdekken.

Wat vinden wij van de Super Multitimes Progressive HD

In feite is dit geen nieuw slot maar dus een verbeterde versie van het originele spel. Desondanks is dit dankzij de jackpots gekoppeld aan een free spins bonus en de wilds multiplier een leuke gokkast om te spelen.

Andere classic slots van iSoftBet die je op GokkastenStip.nl gratis kunt proberen zijn de gokkasten 3 Hit Pay en Super Lucky Reels.

Pluspunten
  • Wild multipliers
  • Vier verschillende jackpots met een vaste waarde
  • Prima retro gokkast
Minpunten
  • De RTP ligt iets onder het gemiddelde
© Copyright 2023 Gokkasten Stip