Odin’s Gamble
4.0/5

Odin’s Gamble


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Odin’s Gamble

Slots met een thema over de Noordse mythologie zijn er in overvloed. Van jackpot gokkasten zoals Hall of Gods tot video slots als Ring of Odin. Met de nieuwe gokkast Odin’s Gamble gaat ook Thunderkick overstag. Het is de eerste Thunderkick slot met een Noors thema en zo op het eerste oog ziet dit spel er schitterend uit.

Aan features geen gebrek want Odin’s Gamble Mímir’s Well heeft in de basis wild vermenigvuldigers en elke winnende draaibeurt kan de sticky win feature activeren. De gratis spins bonus is helemaal bijzonder want hier zijn sticky wilds altijd actief en worden gestapelde wilds opgeladen waardoor vermenigvuldigers flink op kunnen lopen. Esthetisch gezien is dit echt een gokkast om te spelen. Zowel het speelveld als symbolen zijn prachtig ontworpen.

Het uitbetalingspercentage is standaard 96,17% maar controleer altijd de waarde bij het casino waar je speelt van Thunderkick gebruikt net als veel andere softwareontwikkelaars een variabele RTP. De variantie schommelt tussen medium en hoog in en de maximale winst is 19.333x de inzet.

Werking van de Odin’s Gamble Gokkast?

Het speelveld van Odin’s Gamble bestaat uit zes rollen, vier rijen met 466 connecting ways. Inzetten kan vanaf €0,10 tot maximaal €100 per spin. Winstcombinaties ontstaan zodra je minstens drie symbolen elkaar aangrenzen. Symbolen van kaarten leveren niet zoveel op. Vijf dezelfde kaarten is goed voor 0,6x tot 1,5x de inzet. Een hoorn, ring, halsketting, gouden raven en Odin zelf zijn meer waard. Hiermee pak je dan ook 2x tot 10x de inzet.

Odin's Gamble Gokkast

Tijdens het basisspel krijg je te maken met verschillende wilds die reguliere symbolen vervangen en voorzien zijn van een x2 multiplier. Er is ook nog een andere feature maar daarover kun je hieronder meer ontdekken.

Sticky Win Feature

Tijdens het basisspel van Odin’s Gamble kan de sticky win feature na een winnende draaibeurt geactiveerd worden. Symbolen van de winnende combinatie blijven staan waarna je een respin krijgt toegekend. Als je de winstcombinatie weet aan te vullen dan krijg je wederom een respin. Dit gaat net zo lang door totdat de winstcombinatie niet verder aangevuld kan worden. Dit is een leuk extraatje tijdens het basisspel waardoor de winst leuk op kan lopen. Vooral als je ook wilds weet te landen.

Gratis Spins Bonus

Als je drie of meer scatters weet te landen dan gaat de bonusronde van start. Je ontvangt nu 10 gratis spins met verschillende extra features. Ten eerste is wordt nu na elke winstcombinatie de Sticky Win feature geactiveerd. Tevens wordt er een extra Roaming Wild (wandelende wild) toegevoegd. Dit wild symbool neemt een gehele rol in beslag en verschuift na elke draai een plekje op totdat het van het speelveld verdwijnt. Als je tijdens een Roamng Wild een winstcombinatie weet te draaien dan wordt de Sticky Win actief en blijft ook het wild symbool staan.

De vermenigvuldiger wordt tijdens de bonus aan het stacked wild toegevoegd en de multiplier blijft gedurende het bonusspel staan. De multiplier kan tot x22 oplopen.

Wat is onze beoordeling van de Odin’s Gamble Gokkast?

Als je een liefhebber bent van slots met een thema gebaseerd op de Noordse mythologie dan is Odin’s Gamble van Thunderkick een gokkast om te spelen. Tijdens het basisspel valt er voldoende te beleven dankzij de Sticky Win feature en de wild vermenigvuldiger. Als het lukt om de gratis spins bonus te bereiken dan profiteer je van wandelende wilds en een wild vermenigvuldiger dat tijdens het bonusspel flink kan oplopen.

Op visueel vlak valt er echt niks aan te merken. Ontdek zelf wat je van deze gokkast vindt door het gratis demospel te spelen. Voor geld gokken kan bij een van de door de kansspelautoriteit gereguleerde online goksites.

Pluspunten
  • Geladen wilds tijdens het basisspel met een x2 multiplier
  • Sticky Win feature tijdens de basis en bonusronde
  • Een gratis spins bonus met wandelende wilds en oplopende vermenigvuldigers
  • Een maximale winstpotentie van 19.333x de inzet
Minpunten
  • Wij hebben geen minpunten kunnen ontdekken
© Copyright 2023 Gokkasten Stip