Ring of Odin
4.0/5

Ring of Odin


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Ring of Odin

Play ‘N Go produceert regelmatig slots gebaseerd op de Noordse mythologie, denk bijvoorbeeld aan Viking Runecraft en het spel Troll Hunters. Nu kun je genieten van het nieuwe Ring of Odin, een thema gebaseerd op de Noorse God der Goden.

De Ring of Odin video slot ziet er prima uit en het thema is goed uitgewerkt. Het draait allemaal om het activeren van Odin’s Ring waarmee je Draupnir respins kunt verdienen.

Speel je liever een jackpot gokkast waar Thor de hoofdrol speelt en waarmee je een miljoenen jackpot kunt winnen dan is Hall of Gods van NetEnt het door ons aanbevolen spel.

Ring of Odin heeft een RTP van 96,21% en is gekoppeld aan een hoge variantie. De maximale winst is op 5.000x de inzet vastgesteld.

Hoe werkt het allemaal?

Het speelvlak bestaat uit vijf rollen, drie rijen en tien vaste lijnen.

Een inzet selecteren gaat zeer eenvoudig en als je voor geld gokt kun je al vanaf 10 eurocent tot maximaal 100 euro per spin inzetten.

De premium symbolen bestaan uit de twee wolven (Freki en Geri), de twee raven (Huginn en Muninn), Odin’s paard met acht poten (Sleipnir) en de magische speer (Gungnir). Je kunt met de premium symbolen een uitbetaling van 10x tot 30x de inzet verwachten als je vijf dezelfde symbolen weet te landen.

De runenstenen hebben een lagere waarde en zijn gemakkelijk aan de kleuren groen, paars, blauw en rood te herkennen. Hiermee pak je bij vijf dezelfde een bedrag van 2,5x tot 5x de inzet.

Het wild symbool is Odin zelf en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter.

Odin’s Ring Bonus

Odin’s Ring wordt op random momenten tijdens het spel geactiveerd en levert een respin op met het geselecteerde symbool. De feature komt alleen op de middelste rol voor  en het symbool dat in dit slot valt is het symbool waarmee de respin wordt toegekend.

Odin gebruikt nu zijn magische krachten om een grid van 3×3 op de middelste rollen waarna de respin begint. Als het gekozen symbool op een van deze plekken valt wordt de Draupnir respins functie actief.

Mutlplier free spins feature

Als het gekozen symbool het Oog van Odin scatter betreft en in een van de negen ringen belandt dan gaat de multiplier free spins bonus van start.

Het aantal scatters bepaalt de hoogte van de multiplier dat kan oplopen tot maximaal 9x. Elke scatter is bovendien goed voor 4 multiplier free spins.

Foresight free spins

De foresight free spins bonus wordt actief zodra je in het basisspel drie scatters op de rollen 1, 3 en 5 draait.

Je krijgt nu vier gratis spins waarbij de Odin’s Ring feature elke draai actief is.

Elke scatter dat je tijdens deze bonus draait levert een extra draaibeurt op.

Wat is ons beoordeling van de Odin’s Ring Gokkast?

Dit is een gokkast met vrij veel features waardoor het even kan duren totdat je door krijgt hoe het allemaal werkt.

Toch valt het best mee, met een beetje geluk kun je via het gratis demospel een aantal features ontgrendelen zodat je precies weet hoe het werkt zodra je voor echt geld speelt.

Op visueel vlak zit dit spel prima in elkaar maar wij hadden van Play ‘N Go niet anders verwacht.

Gelukkig kun je dit spel hier onbeperkt gratis spelen, wil je alsnog voor geld spelen dan willen wij je adviseren om een bij een door de kansspelautoriteit goedgekeurde casino te spelen.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip