Hall of Gods
5.0/5

Hall of Gods


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Hall of Gods

Hall of Gods is een spannende video slot dat gebaseerd is op de Noorse mythologie. Thor de God van de donder mag dan ook zeker niet ontbreken en als je het bonusspel van Hall of Gods weet te bereiken kun je zelfs met de hamer van Thor schilden kapot slaan en als je erg veel geluk hebt kun je zelfs een Mega Jackpot winnen.

Dit spel wordt ontzettend vaak gespeeld! Van elke inzet dat geplaatst wordt er een kleine percentage naar de jackpots overgeheveld. Het theoretische uitbetalingspercentage is 95,3% en de variantie schommelt tussen laag en medium in.

Hoe werkt Hall of Gods?

Hall of Gods is een online gokkast met vijf rollen, drie rijen en twintig winlijnen en daarbij kun je een inzetniveau en de hoogte van je inzet bepalen. Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 50 euro per draai! Elke draai maak je kans om één van de jackpots te winnen! Maar let op! Je hebt een behoorlijk portie geluk nodig om kans te maken op de Midi jackpot, laat staan de Mega jackpot.

Naast de fantastische Hall of Gods jackpots zijn er nog scatters en wilds toegevoegd waarmee je een gratis spins bonus kunt winnen. Het wild symbool is de Draak en deze kan uitklappen over de gehele rol, je komt dit wild tegen op de rollen, 2, 3 en 4.

hall of gods jackpot

Gratis spins zijn te verdienen met 3 of meer scatters waarmee je tot 20 gratis draaibeurten kunt winnen. Tijdens de free spins bonus is er een 3x vermenigvuldiger actief. De maximale winst tijdens het basisspel ligt rond 1.200x de inzet.

Hall of Gods progressieve jackpot prijzen

De Hall of Gods videoslot is net als de Mega Fortune gekoppeld aan drie fortuinlijke jackpots. De jackpots kunnen gewonnen worden tijdens de spannende bonusronde waarvan je de voorbeeldbonus vooraf kunt spelen om te zien hoe de bonusronde verloopt. Het gaat bij Hall of Gods om de volgende drie progressieve jackpots;

  • De Mega Jackpot, een jackpot dat oploopt tot miljoenen euro’s.
  • De midi jackpot, een jackpot prijs tussen de 10 en 50 duizend euro
  • De mini jackpot, een jackpot vanaf 5 honderd euro dat op kan lopen tot enkele duizenden euro’s.

Het Jackpot Bonusspel

De bonusronde begint zodra je drie of meer bonussymbolen (hamers en schild) op actieve lijnen hebt. Deze symbolen komen alleen voor op de rollen 3, 4 en 5.

Zodra de bonus begint veranderd het scherm en krijgen alle symbolen op de rollen een schild. Met de hamer mag je stuk voor stuk een schild kapot slaan. Je kunt hiermee een geldbedrag of een van de jackpots winnen! Zodra je drie dezelfde symbolen weet stuk te slaan wordt het bonusspel beëindigd.

Over het algemeen zul je met deze bonus een geldbedrag winnen maar misschien lukt het jouw om met een van de jackpots naar huis te gaan.

Nu ook mobiel speelbaar

Hall of Gods is een van de oude slots uit het spelassortiment van NetEnt en deze slots ontwikkelaar heeft niet zo lang gelden een hele reeks aan slots mobiel beschikbaar gesteld. Zodoende kun je Hall of Gods nu ook onderweg spelen via een smartphone of tablet.

Wat vinden wij van de Hall of Gods Gokkast?

Hall of Gods is al sinds 2010 te spelen bij online casino’s die hoog uitbetalende progressieve jackpot slots aan hun spelassortiment hebben toegevoegd. Dit spel behoort dan ook tot één van de meest gespeelde slots. De standaard features zijn te doen en de free spins bonus is leuk want alle winst wordt verdrievoudigd. Staar jezelf niet blind op het winnen van de jackpot! Een ander jackpot slot uit de NetEnt reeks is Mercy of the Gods.

Pluspunten
  • Drie progressieve jackpots
  • Super spannende jackpot bonusspel ( kans op een geldprijs of één van de jackpots)
  • 3x vermenigvuldiger tijdens de free spins bonus
Minpunten
  • Het uitkeringspercentage is aan de lage kant
  • De kans op het winnen van de Mega jackpot is erg klein (focus hier niet teveel op)
© Copyright 2023 Gokkasten Stip