Narcos Mexico
4.0/5

Narcos Mexico


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Narcos Mexico

Het is alweer drie jaar geleden dat NetEnt de Narcos gokkast uitbracht en nu komt Red Tiger met Narcos Mexico. Dit spel is gebaseerd op de spannende Netflix serie Narcos: Mexico. Het thema gaat net zoals de televisieserie over de Mexicaanse drugskartels die de strijd met elkaar aangaan. Het design team van Red Tiger heeft er een prachtig slot van weten te maken en bovendien is de winstpotentie vergeleken met de voorganger flink opgeschroefd .

Het basisspel is van twee boosters voorzien waarmee je extra wilds en een verdubbeling van de winst mee kunt verdienen. Via de Win Exchange feature komen de kartel connecties goed van pas want je kunt hiermee kartel spins kopen als je een prijs van 30x of meer weet te winnen. Tijdens de gratis spins bonus gaat het om de strijd tussen de verschillende drugskartels en wordt het speelveld veranderd in een 10×10 formaat.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 95,7% net onder het gemiddelde. De variantie is hoog en de maximale winst is 10.486x de inzet.

Werking van de Narcos Mexico Gokkast

Narcos Mexico is een 5-reel gokkast met drie rijen en 243 manieren om te winnen. Winstcombinaties vormen kan door minstens drie dezelfde symbolen vanaf de uiterst linkse rol te landen. Inzetten kan al vanaf €0,10 tot maximaal €10 per spin.

Vijf speelkaarten voorzien van dynamietstaven, flessen drank en schedels leveren de laagste uitbetaling op. Draai er vijf van voor een bedrag van 0,4x tot 1x de inzet. De vier kartelleiders tellen als premiums en zorgen bij vijf van dezelfde soort voor een uitbetaling van 2x tot 5x de inzet.

Het wildsymbool bestaat uit drugspakketten dat alleen op de rollen 2 tot 4 voorkomt. Het wild vervangt alle andere symbolen om een winstcombinatie te vormen.

Tijdens het basisspel zijn er nog twee boosters te verdienen. Het gaat om de Supply Drop en Double Cash features. Beide features verschijnen kunnen op elk willekeurig moment geactiveerd worden. Tijdens De supply drop feature worden er verschillende wilds uit een vliegtuig gegooid die op de rollen kunnen landen. De double cash feature zorgt ervoor dat de winst wordt verdubbeld.

Win Exchange

Als je met Narcos Mexico minstens 100x de inzet wint dan kun je dit bedrag ook inzetten om drie kartel spins te kopen. Als je winst hebt van 30x tot 100x de inzet dan kun je via een bonus rad een gokje wagen. Het bonus rad is opgedeeld in groene en rode segmenten en het is de bedoeling dat het pijltje op een groen segment uitkomt.

Als je wint speel je met 3 spins het bonusspel maar als je verliest dan verlies je dus de gehele inzet. Zorg ervoor dat je met deze feature verstandig omgaat. Wij wijzen alle spelers erop om verantwoord te gokken.

Kartel Spins bonusspel

Zodra je drie kartel spins bonussymbolen weet te landen kun je het bonusspel spelen. Het kan ook voorkomen dat je de bonus via de win exchange feature bereikt. Het speelveld wordt nu eerst uitgebreid naar een raster van 10×10 symbolen.

In elke hoek van het speelveld is een kartelleider te zien en elke draai landen er nu symbolen met lege vakjes, Mysterie Territory symbolen, telefoons, en vliegtuigen. Dit zijn tevens de drie features de actief worden als ze naast één van de kartelleiders landen. Bovendien worden de symbolen naast kartelleiders vastgehouden en de respin teller wordt gereset. De features die je ontgrendelt zijn als volgt;

  • Mysterie Territory symbolen: hiermee krijg je een vermenigvuldiger dat voor de inzet geldt.
  • Telefoons: verdubbelt alle vermenigvuldigers van het territoria binnen het bereik van de geactiveerde kartelleider.
  • Vliegtuigen: verhoogt de waarde van de vermenigvuldiger met 1 tot 5.

Als je nieuwe symbolen naast een kartelleider weet te landen worden deze ook actief. Zodoende kan het territoria van een kartelleider worden uitgebreid. Het kan ook voorkomen dat een symbool binnen twee territoria valt en dan ontstaat er een oorlog tussen de drugskartels. De winnende kartelleider neemt terrein in beslag en versterkt zin positie. De bonusronde wordt beëindigd als alle vakken zijn gevuld, de gratis spins op zijn of als je de maximale winst hebt bereikt.

Wat is onze beoordeling van de Narcos Mexico Slot?

Het is Red Tiger gelukt om met Narcos Mexico een nog beter slot te produceren dan de originele Narcos gokkast. Tijdens het basisspel kun je her en der van extra features profiteren maar echt spannend wordt het pas als je de bonusronde bereikt. De strijd tussen verschillende drugskartels is leuk bedacht en tijdens het testen hebben wij ontzettend genoten.

Dit spel is vanaf morgen te spelen bij goksites met Red Tiger spellen zoals Betcity.nl. Je kunt hier alvast het gratis demospel uitproberen. Een ander slot met een crimineel goed thema is High Street Heist van Quickspin.

Pluspunten
  • Twee bonus boosters tijdens het basisspel
  • Een Win Exchange feature waarmee je het bonusspel kunt kopen
  • Een bonusronde waarbij verschillende kartels het tegen elkaar opnemen
  • Maximale winstpotentie van 10.486x de inzet
Minpunten
  • Als de RTP iets hoger was had dit spel vijf sterren gekregen
© Copyright 2023 Gokkasten Stip