Red Tiger

Home » Red Tiger
Ancient Disco
4.0/5
Ancient Disco
Athens Megaways
4.0/5
Athens Megaways
777 Strike
4.0/5
777 Strike
Risqué Megaways
4.0/5
Risqué Megaways
Flodder
4.0/5
Flodder
Diamond Royale
3.0/5
Diamond Royale
Big Cat Rescue Megaways
4.0/5
Big Cat Rescue Megaways
Mayhem
3.0/5
Mayhem
Dragons Clusterbuster
4.0/5
Dragons Clusterbuster
Pirate’s Plenty Megaways
4.0/5
Pirate’s Plenty Megaways
Narcos Mexico
4.0/5
Narcos Mexico
Doggy Riches Megaways
4.0/5
Doggy Riches Megaways
red tiger

Red Tiger is in 2014 opgericht en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Het spelaanbod van Red Tiger is divers en bestaat uit de nieuwste types video slots en klassieke speelautomaten. Het is deze spelontwikkelaar goed gelukt om voortdurend te blijven innoveren waardoor hun gokkasten altijd unieke features bevatten. In september 2019 is Red Tiger overgenomen door NetEnt waardoor zij vanwege een financiële injectie nog meer slots van hoge kwaliteit kunnen produceren. Bovendien hebben zij nu een overeenkomst met Big Time Gaming waardoor er ook Megaways slots worden ontwikkeld zoals Piggy Riches Megaways dat is gebaseerd op NetEnt’s Piggy Riches slot.

Wat visuele effecten betreft zul je niet teleurgesteld worden door spellen van deze spelontwikkelaar, de speelautomaten zien er prachtig uit en het spelverloop is vloeiend. Je kunt hier in elk geval lekker gratis genieten van Red Tiger slots of maak een account aan bij het door ons aangeprezen online casino als je voor geld wilt gokken.

Pluspunten van Red Tiger Gokkasten

Doordat Red Tiger voortdurend nieuwe slots uitbrengt is het spelaanbod dusdanig gevarieerd zodat elke type speler wel een leuke gokkast kan vinden. Dankzij de overname door NetEnt zien we nu ook slots met het Infinireels spelmechanisme waarbij het aantal rollen alsmaar toe kan nemen. Tevens zijn er nu ook een aantal branded slots zoals bijvoorbeeld de Joe Exotic gokkast. De kracht van deze spelontwikkelaar zit hem dus in diversiteit. Of het nu een klassieke gokkast, een Megaways slot of ander spelformaat betreft. Red Tiger is van alle markten thuis. Zij brengen om de haverklap nieuwe slots uit en aan de kwaliteit valt niets aan te merken.

Het team van deze slots provider bestaat uit ruim 140 enthousiaste medewerkers zoals spelontwerpers, audio techneuten en zelfs psychologen. Zodoende zul je altijd unieke spellen aantreffen waarbij de opstelling vergelijkbaar is met andere slots ontwikkelaars maar de features en bonusrondes net even anders zijn.

Aanbevolen Slots

Wij zijn druk bezig om nieuwe slots van Red Tiger te plaatsen. Een paar top slots die we je alvast kunnen aanbevelen zijn de Megaways gokkasten Gonzo’s Quest Megaways en Dragon’s Fire Megaways. Reguliere slots die we je graag onder de aandacht brengen zijn Mystic Wheel, Reel Keeper en Multiplier Riches. Binnenkort kun je op GokkastenStip veel meer spellen van deze spelontwikkelaar vinden.

© Copyright 2023 Gokkasten Stip