High Street Heist
3.0/5

High Street Heist


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » High Street Heist

High Street Heist is een nieuwe Quickspin slot met een thema over gemaskerde overvallers. In eerste instantie deed dit thema ons denken aan The Dark Knight waarin Heath Ledger de rol van de joker speelde. De vormgeving is goed met glinsterende glasscherven van kapot geslagen vitrines. De doelstelling is duidelijk, de buit ligt voor het oprapen maar of jij er met de buit vandoor gaat is afhankelijk of je de juiste combinaties weet te draaien.

Quickspin heeft met High Street Heist een beperkt aantal features toegevoegd. De middelste twee rijen zijn met glas bedekt dat je kunt breken door gestapelde symbolen te landen. Als je al het glas weet te breken ontgrendel je de free spins bonus waar je met de Heist meter te maken krijgt. Ongeduldige spelers kunnen de ‘Bonus Buy’ feature gebruiken om direct de bonusronde te spelen.

De RTP is met 96,29% goed maar let altijd op welke staffel het casino hanteert. De variantie is hoog en de maximale winst bedraagt 21.160x de inzet.

Werking van de High Street Heist Gokkast

High Street Heist is een 5-reel gokkast met vier rijen en 1.024 manieren om te winnen. Een winnende combinatie vormen kan door drie dezelfde symbolen van links naar rechts te landen. De symbolen hoeven elkaar niet aan te grenzen dankzij het Adjacent Reels spelmechanisme. Inzetten kan vanaf €0,20 tot maximaal €100 per spin.

high street heist gokkast

Vijf verschillende ringen van dezelfde soort leveren een uitbetaling op van 0,5x tot 1x de inzet. De vier gemaskerde overvallers zorgen voor een bedrag van 2,5x tot 5x de inzet. Een diamant telt als premium en als je er hier vijf van hebt pak je 12,5x de inzet.

Alle symbolen kunnen gestapeld vallen en er is ook nog een wild symbool waarmee je eenvoudiger winstcombinaties kunt vormen.

Breek het glas voor een respin

Zoals het je wellicht al is opgevallen zijn de twee middelste rijen met glas bedekt. Elke keer dat je een rol met hetzelfde symbool weet te vullen wordt het glas gebroken en ontvang je een respin.

Dit gaat net zo lang door totdat je of de gratis spins bonus bereikt of het glas niet meer kunt breken doordat je geen gestapelde symbool van dezelfde soort op een rol weet te landen.

Gratis spins bonus

Zodra je het hele speelveld met hetzelfde symbool weet te vullen wordt al het glas gebroken en ontvang je 10 gratis spins. Tevens krijg je nu te maken met de Heist Meter, in feite een mechanisme om het alarmsysteem van de juwelier uit te schakelen. De heist meter wordt gevuld zodra je een rol met hetzelfde gestapeld symbool weet te vullen.

Als de meter gevuld is ontvang je 2 extra spins en wordt de laagst uitbetalende gemaskerde overvaller vervangen door een diamant. Zodra alle overvallers door diamanten vervangen zijn levert een volle heist ook nog een +1 vermenigvuldiger voor diamanten.

Als je geen zin hebt om te wachten kan je gelijk de bonusronde kopen. Dit kost 111x de inzet waarna je een scherm vult met hetzelfde symbool en eerst nog een uitbetaling krijgt voordat je 10 spins ontvangt.

Wat vinden wij van de High Street Heist Slot?

De vormgeving is goed, het thema is geweldig en het spelverloop is aardig. Wij hadden wel wat meer features verwacht. Toch hebben we genoten van het demospel waarbij de hoge winstpotentie ons duidelijk werd. De respin feature zorgt ervoor dat je eenvoudig het glas van de vitrine kunt breken.

Tijdens gratis spins kun je dankzij gestapelde symbolen heel eenvoudig de heist meter vullen. Je ontvangt in eerste instantie 10 spins maar dat kunnen er gemakkelijk 20 of meer worden.

Andere slots met een misdaad thema die we je kunnen aanbevelen zijn Narcos van NetEnt en 60 Second Heist van 4The Player. Probeer eerst High Street Heist dat je hier onbeperkt gratis kunt spelen.

Pluspunten
  • Adjacent Reels mechanisme
  • Respin feature als je een rol met één symbool weet te vullen
  • Vul de heist meter tijdens de bonus voor 2 extra spins
  • Bovengemiddelde maximale uitbetaling
Minpunten
  • Wat hadden meer features verwacht
© Copyright 2023 Gokkasten Stip