Narcos
4.0/5

Narcos


Demo Spel

Dit spel is alleen voor spelers van 18 jaar en ouder.

Home » Narcos

Narcos is een van de belangrijkste gokkast releases van NetEnt in 2019 en is gebaseerd op de Netflix serie over Pablo Escobar, de beroemde Colombiaanse drugsbaron. In december 1993 werd hij doodgeschoten tijdens zijn arrestatie.

Narcos is voorzien van vijf rollen met drie rijen. Je kunt op 243 manieren een winnende combinatie draaien en dit slot heeft een theoretische uitbetalingspercentage van 96,23%.

Hoe speel je de Narcos Gokkast?

Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 400 euro per draai waardoor dit slot zowel voor de kleine als grote gokker geschikt is.

De symbolen op de rollen bevatten alles wat je kunt verwachten van een gerenommeerde gangster als Escobar, met wilde achtervolgingen, rondvliegende kogels en DEA agenten.

De special agent badge telt als wild symbool en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter. Dit wild symbool is een zogenaamde walking wild waardoor tijdens een winnende combinatie dat gevormd wordt met dit symbool het symbool blijft plakken en na elke vervolg draai een plekje naar links opschuift.

De symbolen met de hoogste uitbetaling zijn die van de twee DEA agenten waarmee je bij een combinatie van vijf 300 munten winst pakt. De twee gevaarlijke gangsters zijn goed voor 250 munten als je er vijf van hebt.

Een vliegtuig en flamingo zijn symbolen met een gemiddelde waarde waarmee je met een combinatie van vijf 120 munten pakt. De kaartsymbolen hebben de laagste waarde en zijn goed voor een uitbetaling van 40 tot 60 munten.

De Drive-by en Locked Up Features

De drive-by feature wordt op willekeurige momenten geactiveerd tijdens het basisspel. De symbolen met een hoge waarde worden hiermee wild symbolen. Qua animatie gaat het om een auto dat langs vliegt en kogels op de rollen afvuurt.

Drie of meer ‘Catch Me’ symbolen ontgrendelen de Locked Up feature. Het gaat hier om een re-spin bonus waarbij het de bedoeling is om meer Locked Up symbolen te vergrendelen waardoor de bestaande symbolen steeds meer waard worden.

Het gouden locked up symbool kan voor extraatjes zorgen zoals;

  • een 2x tot 3x vermenigvuldiger
  • een opwaardering van de symbolen dat 7 tot 15 keer kan voorkomen
  • een mystery prijs als opstart waarde

Alle spins tijdens de Locked Up feature zijn gratis.

De free spins bonus

 Met drie scatters op de rollen 1, 3 en 5 gaat de free spins bonus van start. Je ontvangt tien free spins waarbij de walking wilds actief zijn en er je tijdens elke gratis draaibeurt ook nog eens de drive-by feature triggered.

Als er aan het einde van de free spins ronde nog walking wilds aanwezig zijn krijg je extra draaibeurten totdat de wilds van het scherm verdwenen zijn.

Wat is onze beoordeling van de Narcos Gokkast?

Narcos is een van NetEnt’s top slots dankzij alle extra features die tijdens het spelen geactiveerd kunnen worden. Grafisch valt het een beetje tegen maar het is wel leuk dat de afspeel knop de cilinder van een revolver is. De walking wilds en de drive-by feature zijn leuke spelelementen dat je tegenkomt.

Een ander slot met een vergelijkbaar thema is Cash Noire. Probeer Narcos anders eerst gratis en wil je voor geld gokken dan adviseren wij je om bij een gelicenseerde goksite een account aan te maken!

© Copyright 2023 Gokkasten Stip